Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hány napos a ciklusod Tündérke? Csak mert nekem pl. 35 nap, így én nem valószínű, hogy bármit ltok majd a 14. napon :)
Mikor kellene megjönnie? Mert én továbbra is azt gondolom, hogy addig kár elkeseredni. Utána meg már nem is érdemes, fel a fejjel!!!!
13.- án volt az inszeminàció. 14. Nap ha jól szàmolom.
Nagyon kedvesek vagytok, de tényleg nagyon elkeseredtem.
Nem szokásom negatívnak lenni, de ez nagy csalódás.
De jó, örülök, hogy nem fájt! :)
keddnél előbb én nem tesztelek
Sziasztok,
túl vagyok rajta. Bejött a lelazítom technika, egyáltalán nem fájt. Utána feküdtem 10 percig, bent ültem 5 percig, kint kb 20 percig, és addigra a görcsök is teljesen elmúltak. Tök jól vagyok :) Ez most pozitív élmény volt!
Hajrá Bee, szurkolok, ha a Csajok azt mondják, hogy jók az eredmények, akkor hihetsz Nekik, mert profik :)
Mandella mikor tesztelsz? A mensi görcs nem jelenti azt, hogy meg is fog jönni, no para. Amíg nincs piros, addig kár aggódni!
"beleértve a laparoszkópia-hiszteroszkópiát is, épp most lesz egy éve, és akkor is rendben találták a berendezést is a hasamban"
ezt akár én is írhattam volna, mert dettó
köszi Shaunie!
neked akkor most már felgyorsulnak a folyamatok!! :-)))
ó, istenem, nagyon-nagyon sajnálom :(
én is félek, Tündérke, mert egyre erősebbek a mensis fájdalmak. :(
Sajnálom Tündérke, de tudod, addig ne add fel, amíg nem jött meg. Utána sem kell feladni, csak ezt a kört elengedni. Pontosan tudom mit érzel, és hidd el, lélekben Veled vagyunk mindannyian, egy emberként.
Timtsi hova költöztök?
Én úgy tudom korfüggő, hogy mennyi inszemet csinálnak, nekem azt mondták, hogy ötöt. Én 32 esztendős leszek.
Köszönöm Csajok a drukkokat, fogok jelentkezni!
Ma ismét rosszul indult a napom.
Gondoltam, tesztelek, hát persze, hogy negatív. Most van az, hogy elég volt...
Majd sikerül talán legközelebb.
Így érzem magam: :-(
Gül Baba,megy ma neked a drukk!!!:-))))) Kívánom,hogy sikerüljön!:-))))
Elvileg szeptemberben mehetünk újra,de arra meg lehet,hogy elköltözünk másik városba és akkor majd már az új helyen kell jó dokit keresnem,meg valami jó helyet!Viszont tuti,hogy fognak még inszemet csinálni,mivel még "csak" 3 volt...egyből lombikra nem hiszem...ha csak nem találnak nálunk valamit,ami azonnal azt indokolja...nem tudom,hogy az jó lenne-e vagy sem!3 év próbálkozás után...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?