Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szerintem ez tök normális, hogy minden gondolatod e körül forog, és tényleg nehéz ezt lelkileg bírni. De már csak 2 nap, és kiderül neked. :)
Igen, én is azt vettem észre, hogy ahogy közeledik a 14-ik nap, annál nehezebben viselem, pedig azt hittem, hogy jobban fogom bírni, de megbuktam ezen a "vizsgán" :(
Én most sokkal jobban viselem a várakozást, mint az elsőnél, bár ha közeledek majd a tesztelés időpontjához, akkor biztos nehezebb lesz.
Nekem pont amiatt volt fura ezt a fáradtság érzés, mert most kevesebbet dolgozom és alapból nem érzem magam kimerültnek, mégis igénylem a napi 9-10 óra alvást, peig alaphangon elég a 7-8. :) Biztos valamelyik hormon okozza, de majd csak elmúlik.
Az nekem is megvan, de nem tulajdonitottam neki tul nagy jelentoseget, mert alapbol elegge kimerult vagyok. Nem tudtunj eddig szabira menni, csak 1-1 napokra es nem is tudom, hogy mikor fogunk tudni es mar a gondolat is kimerit. De aztan lehet van koze hozza nem tudom. Ez a vagy igen, vagy nem helyzet kicsit idegtepo 🤪
Szerintem ez bármit jelenthet, ne keseredj el! Már csak pár nap és kiderül, nagyon szurkolok.
Nekem még csak 6 napja volt, de én is érzek nem túl intenzív hasfájást néha. Illetve, ami fura, és ez az első inszemnél nem volt, hogy iszonyatosan fáradt vagyok, folyton aludnék. Lehet, hogy a progeszterontól van (bár azt az elsőnél is kellett szedni), vagy a vitaminoktól, nem tudom, de képtelen vagyok ébren maradni. Nektek nem volt ilyen?
Szia!
Nem tudom, most épp nem jó az előérzetem, nagyon erős hasfájásra ébredtem, konkrétan azt hittem, hogy arra megyek ki a fürdőbe, hogy megjött. Hála az égnek nem, de valahogy nem azt érzem, hogy siker, hisz folyton fájdogál a hasam ,hol erősen, hol csak alig, de érezhetően, hogy tutire el ne tudja engedni, akár 5 percre a dolgot. De persze, azért próbálok bizakodni, csak most kicsit nehéz.
Sziasztok Lanyok, kivel mi ujsag? Akik a heten tesztelnek, van valami eloerzet? :)
Bárcsak igazatok lenne :)
Az inkább jó jel. Legalábbis nekem brutál megjön érzésem volt napokig beágyazodáskor.
Igen, az csak akkor volt és azóta sem.
Mondjuk tegnap egész este görcsölgetett a hasam, úgy mintha meg akarna jönni és ilyen nem nagyon szokott ilyen lenni, uh próbálok bízni benne, hogy jót jelent, igaz most egy kicsit pesszimistán látom, érzem a dolgot.
Koszi, kertem, hogy megnezhessem :) Tenyleg a barnazas, amit korabban irtal megszunt azota?
Köszönöm :)
Az első, az inszem utáni reggel egy 25-ös volt (nem emlékszem a nevére), a tegnap reggeli pedig 10-es facelle volt, amin még ott volt egy nagyon halvány csík, uh gondolom mégürül. De meg tudod nézni a naplómban, feltettem mindkettőt oda.
Akkor nagyon drukkolok jövő hétre :)
Mit mutatott a mai teszt? Milyen értzékenységűt csináltál?
Én most vagyok a felénél, szerdán volt az inszem.
Uh köv héten kedden, szerdán. De már 2-t ellőttünk, az elsőt, hogy lássuk, hogy tényleg + lesz az injekciótól, a másodikat (azt pont ma reggel), hogy van e még bennem a szuri miatti hcg-ből.
Köszi, két hét és kiderül. :) Neked mikor kell tesztelni?
Szorítok, hogy már a jó hírekkel mehess a tengerhez :)
Na kozben megvolt az inszeminacio, a dokim azt mondta, hogy mehetek vizbe majd, addigra ugyis kiderul mar, hogy sikerult-e, bar o amugy sem tiltana el. :)
Bocsi, elküldte, mielőtt befejeztem volna.... Szóval a fürdési tilalom csak 2 hétig tartott. De ha addigra már túl leszek a 2 héten, akkor sztem tedd azt, jól esik. Én se menzesszel, se babával nem mennék vízbe, de ez egyéni dolog, mert én nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre. Ha Te nem, akkor sztem nem lesz gond :)
Ó, hát ha addigra kiderül, akkor midegy már. A fürdési
Koszi az infot, megkerdezem a dokimat holnap. Ha jol szamolon epp kiderul majd, hogy sikerult-e mire a tengernel leszunk. :)
Szerintem sós vízzel nem lehet gond. Én furdenek a helyedben.
Szia! Nekem inszem után nem lehetett fürdeni, sehol! Otthon, kádban sem. Az inszem annyiban más, mint a természetes fogantatás, hogy természetes fogantatáskor senki sem buherálja meg a méhszájadat egy katéterrel, inszemnél viszont igen. Éppen ezért a fertőzésveszély is nagyobb. Szóval nekem azt mondta az orvos, hogy ne fürödjek beleülve sehol se. Amúgy minden mást lehetett ugyanúgy csinálni, mint máskor.
Szerintem fürödhetsz. Ha jól tudom, akkor a tenger rejti ilyen szempontból a legkevesebb veszélyt.
Igen, en is igy gondolom, nem ezen mulik, de kozben meg nehez, hogy ha nem sikerul, akkor az ember rafogja mindenfelere.
Kérdezd meg az a tuti de szerintem nyugodtan fürödhetsz. Még babásan is lehet tengerben fürödni neked meg addigramég ki sem derül mi a helyzet. Én mindig azt mondtam hogy gondolj bele akinek véletlenül csúszik be a baba vagy első hónapban sikerül ( vagy pl én aki 7 hetesen tudta csak meg hogy van meglepi baba) az is mindent ugyanugy csinál ugyhogy semmi ilyenen nem múlik a siker. Ez ennél “mélyebb és természetesebb dolog”.
Ma kiderult, hogy szerdan lesz nekem a 2. inszem. Egy olyan kerdesem lenne hozzatok, hogy nyaralni megyunk inszem utan kb masfel hettel, es szerintetek a tengerben furdes mennyire fer bele? Vegulis csak 1 napot leszunk tengerparton, szoval siman ok, ha kimarad, de azert erdekel a velemenyetek. :) Es persze majd a dokit is megkerdezem.
További ajánlott fórumok: