Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik? fórum

Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2014. febr. 10. 20:10
Remek lenne, ha anyósom nem rondítana bele folyton...
529. Médy-25 (válaszként erre: 527. - Alficica)
2009. szept. 10. 16:19
Szia! Hát én már nagyon régen voltam itt fent,és rengeteg minden történt..főleg veled! Ahogy elolvastam miket írtál...hát én azt hittem már megoldódott nálatok minden..vagyis jóra..de ez nagyon nem jó :(! Én is teljesen egyetértek az előttem szólókkal...ne hagyd magad...ne engedd,hogy kicsináljon...innen látszik,hogy ő nem szeret téged,csak a gyerek miatt marad veled,vagyis az végett nem hagy el titeket! Ne örlődj mindennap azon,ha késik a melóból,hogy na vajon most a csajnál van,vagy tényleg melózik..és ha a csajnál van,akkor ő jót kefél egyet,aztán kiürített putonnyal haza megy aludni,mindha ennek így kell lennie...neked meg a gondolatod azon jár,hogy de jó a csajnak,mert a szerelmed vele van..áhhh...ezt ne csináld...ennél legyél erősebb,és engedd el...hiába szereted,ha ő nem..és ezt ki is nyilvánítja,mert szerintem ez az,egyértelmű..de aztán lehet csak nekem,de én így gondolom! Én szerintem a csajnak is meg van a véleménye rólad,és mondja is a párodnak...és ő ezt hagyja...szerinted ez így helyes!? A hátad mögött nevetnek,és közbe jól érzik magukat..kell ez neked..nem hiszem! Ha tovább hagyod magad,a végén még azt is mondani fogja,hogy " na akkor én átmentem a "Juliskához" ( csak mondtam egy nevet )...te meg majd otthon főzöl,mosol,takarítasz..várod,hogy mikor jön haza! Ne csináld ezt..te tényleg ki fogsz készülni..ettől kine készülne ki! Úgy ugráltat ahogy akar...legyél okosabb nála! Ne alázkodj meg előtte! Bocs,ha esetleg valamivel megbántottalak..nem állt szándékomba,csak sajnállak..tudod neked nem muszály ezt végig csinálni,hogy majd jobb lesz egyszer! Ez nem lesz jobb..ha éppen nem ez a csaj,akkor majd lesz egy másik..mindíg más lukja fog neki kelleni (bocs)! :(
528. Niki1 (válaszként erre: 527. - Alficica)
2009. szept. 2. 13:14
Miért mi történt???? mesélj!!!!!!!! Priviben is írhatsz. Most megijesztettél.........
2009. szept. 2. 12:37

Kikészültem.

Ha tegnap egy mellényúlás miatt nem veszem fel a telefont, ma már nem lennék.

526. f8b9e782de (válaszként erre: 525. - Niki1)
2009. szept. 2. 09:10
Igen szép lassan,csak az a baj a türelem nem az erényem.De hát ezt is meg kell tanulni,nem lehet mindent egyszerre megkapni.Remélem így is marad,és már nem történik semmi rossz.
525. Niki1 (válaszként erre: 524. - F8b9e782de)
2009. szept. 2. 09:08
Mi jól vagyunk köszönjük, minden rendben nálunk. Örülük, hogy javul nálatok a helyzet. Látod neked is csak be kellett keményíteni és már is más lett minden. Ha lassan is de minden rendbe jön.
524. f8b9e782de (válaszként erre: 523. - Niki1)
2009. szept. 2. 08:45

Szia!

Köszönöm,alakulgat.Igaz vannak náha viták,besértődök,de inkább már én is gondolkodom előtte,és ő is türelmesebb velem.

Most reggelente mire felkelek mindig ír valami kedves levélkét,holnapra intézett nekem fodrászt.Tervezzük,hogy elmegyünk moziba,és ő főz majd nekem valamelyik este vacsorát.Nagyon örülök ezeknek a dolgoknak,remélem most már rendeződnek a dolgok.

Ti hogy vagytok?

523. Niki1 (válaszként erre: 522. - F8b9e782de)
2009. szept. 2. 08:39

Szia!

Nálatok alakul már a helyzet?

522. f8b9e782de (válaszként erre: 518. - Alficica)
2009. szept. 2. 08:38

Szia!

Szomorúan olvasom,hogy nem történt változás.Egyetértek az előttem szólókkal.Nem szabad ebbe beletörődnöd,ne hagyd hogy tönkremenjél benne.Ha másért nem is a gyermekért,neki szüksége van rád.Mi lesz vele ha te teljesen kikészülsz?Biztosan nagyon nehéz,de ne hagyd magad.

Szorítok neked,hogy legyen elég erőd.

Vigyázz magadra!

521. Niki1 (válaszként erre: 520. - Niki1)
2009. szept. 2. 08:36
Bocsi ha kicsit kemény voltam, csak nagyon sajnállak, a szerelem elvakít, de nem éredemli meg a párod. És addig nem fog lépni ameddig te be nem keményítesz. Neki így minden adott. Te aki a biztonságot jelented és a nő aki a szórakozást.
520. Niki1 (válaszként erre: 518. - Alficica)
2009. szept. 2. 08:34

Egyetértek Meggivel! A kislány biztosan szereti az apját, de hidd el ha most nem lépsz és minden folyik így tovább, a gyerek is megérzi, hogy nem vagy boldog, sokáig nem fogod tudni megjátszani előtte magad. Nem buták a gyerekek! És a kislányra is ki fog hatni lelkileg, ha eleinte nem is fogla mutatni, később lelkisérült is lehet. Megérzi a te lelkiállapotodat. Jobb a gyerekenk apa nélkül mint ilyen kapcsolatban, erre jobban rá mehet, mintha csak ritkán látja az apját. Hidd el tapasztalatból beszélek. A gyerekeim nagyon megsínylették, hogy későn léptem ki a házasságomból, állandó veszekedés, hiába próbáltuk titkolni nem lehetett. Amikor külön költöztünk, és meg akartuk próbálni később újra, a gyerekeknek nem is tetszett féltek minden olyan lesz mint régen. Azóta viszont kiegyensúlyozottak és boldogok. Én is azt hittem a fiam nem vesz észre semmit, de később kiderült, hogy verekszik a lányokkal a suliban, amit előtte sosem csinált inkább olyan finom kis lélek volt, mindig lányokkal játszott. Amikor elváltunk akkor mondta a napközis tanár, hogy már érti miért volt olyan verekedős a gyerek, így csapódott le rajta az otthoni légköri stressz. Utána megszüntek a verekedések és visszaállt minden rendes kerékvágásba.

Na meg szerinted a gyereket majd boldoggá teszi ha te rámész teljesen erre a kapcsolatra?

519. Maggie047 (válaszként erre: 516. - Alficica)
2009. szept. 1. 17:07

Szia Alficica! Bevallom őszintén, reméltem hogy már megoldódott időközben a helyzeted, de ezek szerint nem, amit őszintén sajnálok. A javaslatom ugyanaz mint az előttem szólónak, most te ott vagy neki biztonságot adva és legálisan folytathatja amit már nem lenne szabad, szóval tényleg küldd el, hogy átgondolja a dolgait. Ez valamilyen szinten neked is megkönnyebbülés hiszen még ha tudod is hogy együtt lehet a másikkal, de nem tudod mikor megy hozzá.

Amíg mellette állsz bármit is tesz, addig nem fog dönteni, mert nem érzi szükségét. Meg kell hogy remegjen alatta a talaj, mert addig nem fog határozni. Majd írj a fejleményekről.

518. alficica (válaszként erre: 517. - Niki1)
2009. szept. 1. 16:59

Teljes mértékben igazad van, de a picinek szüksége van az apjára. Én nekem mindent meg kell tennem, hogy ne veszítse el. Imádja az apját és nem hiszem, hogy el tudna szakadni tőle.


Én is nagyon szeretem.


És nincs hová mennünk.


Ő nem akar elmenni, és én nem tudok úgy élni mellette, hogy egy más nőre vágyik.


Még mindig nem értem miért csinálja ezt velem. Nem ezt érdemlem. Hiszen pont te mondtad, hogy a helyemben már rég léptél volna tőle. De én még mindig kitartok. Mindezek ellenére.


HÁT MILYEN BIZONYÍTÉK KELL MÉG NEKI?

517. Niki1 (válaszként erre: 516. - Alficica)
2009. szept. 1. 10:08
Szia! Nagyon sajnállak! De ezen csak Te tudsz segíteni. Keménynek kell lenned, különben te is és a pici is rá fogtok menni. Ki fogsz készülni teljesen. Ő jól érzi magát mert, megvan neki minden amit akar. Te is és ő is. Én már régen elküldtem volna. Mond neki költözzön el és gondolja át, hogy kivel szeretne tovább élni. Teljen tönkremész ha hagyod magad. Látja, hogy gyenge vagy azért nem dönt. Tudom ,szereted nagyon, de ez nem normális kapcsolat így. Legyél erős lássa rajtad, hogy határozott vagy, ne hagyd magad megalázni, nem érdemled meg. Gondolj a kislányotokra, ez neki sem jó így.
516. alficica (válaszként erre: 513. - Niki1)
2009. szept. 1. 09:23

Szia Mindenkinek!


Bocs, hogy idáig nem írtam. Magam sem tudom, mi van és hogy mi lesz.

Már nem akar elmenni, de a másikat sem akarja ott hagyni, amitől én rettenetesen szenvedek.

Minden nap megalázom magam a tetteimmel és azzal, hogy eltűröm - máshová megy.

Sajnos vagy nem sajnos, Én nagyon szeretem és nem akarom elengedni. De az biztos, hogy egy-két héten belül a kórházban fogok kikötni.

Beszélni már nem lehet vele erről, mert nem akar.

Szeretném valahogy lezáratni vele a másik szálat, de az nem tudom, hogy kellene.

2009. aug. 24. 11:36

Sziasztok!

Elnézést, hogy eddig nem jelentkeztem,de a múlt héten el voltam havazva.

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást,nagyon jólesik.

Hogy mi újság?Hát túl sok jót nem tudok mondani,nem vagyok túl optimista.A nagy beszélgeés utáni pár nap nagyon jó volt,láttam az akarást a változás után.Most viszont napok óta megint nem tesz túl sokat azért hogy rendbe jöjjenek a dolgok.Nem azt mondom, hogy ugyan olyan mint volt,de közel áll hozzá.Félek hogy ez a szánom-bánom dolog csak rövid ideig tartott,most meg megnyukszik hogy kapott még egy lehetőséget.Még várok egy kicsit,és meglátom mi lesz.Egyenlőre másik munkahelyet sem keresett egyálltalán.Hát nem tudom,eléggé elkeserít,mert azt hittem más lesz.

2009. aug. 22. 22:26
Látszólag nagyon jó! De az eltelt évek alatt a lelkünk annyira sérült, hogy - szerintem - ha újra kezdhetnénk mindketten másképp döntenénk.
513. Niki1
2009. aug. 20. 12:37
Krisztin, Alficica mi van veletek? Írjatok hogy vagytok, sokat gondolok rátok!
512. Niki1 (válaszként erre: 506. - F8b9e782de)
2009. aug. 17. 08:20
Szia! Mi a helyzet van vátozás?
511. Cinka
2009. aug. 16. 23:54
Nem bántam meg, hogy összekötöttem az életemet a kisebbik lányom apukájával. Ami hiányzik, az a normális egzisztencia és lakhatási körülmények.
510. ddadf0eb14 (válaszként erre: 506. - F8b9e782de)
2009. aug. 16. 23:12

Eddig nem írtam ide. Most is csak azért, hogy legyen egy olyan vélemény is, ami a másik oldalt világítja meg.

Nagyon régen engem is megcsalt a férjem. Még az ősidőkben. Pocsék érzés volt, de nagyon átbeszéltük, hogy miért is történt a dolog. Választania kellett. Mi, vagy a nő. Két gyerekünk volt már akkor is. Minket választott. (Hozzáteszem, csak engem veszített volna el, nem a gyerekeit, ha a másikat választja.)

Sok-sok évvel ezelőtt történt, de azóta sem emlegettem fel neki a dolgot. A házasságunk rendbejött, éltünk szépen. Az más dolog, hogy most, ennyi idő után kicsit változott a helyzet, de nem lehetetlen egy válságból kihúzni a kapcsolatot. A lényeg, hogy be kell látnunk a saját hibánkat is és nem csak a másikat okolni a dologért. Nekünk ez segített.

Szurkolok, hogy nálatok is minden úgy alakuljon, hogy mindenkinek jó legyen.

509. denesmonika (válaszként erre: 502. - F8b9e782de)
2009. aug. 16. 22:33

Valóban kockázatos hűtlenség után az együttmaradást választani, de nem reménytelen. Vannak pozitív példák is, amikor sikerült a próbálkozás, sőt olyannyira megváltoztak a felek, hogy még jobb is lett a kapcsolat.


Ha még gyerek(ek) is vannak, akkor még nagyobb a nyomás, és a döntés még nehezebb. Nem lehet csak a gyerek miatt együttmaradni, de ez is fontos szempont.


És ha még maradt valamennyi pozitív érzelem a hűtlen fél iránt, illetve ő is komolyan akarja, akkor a kapcsolat megmenthető. Ha pedig van egy kis halvány remény, akkor szerintem érdemes megpróbálni. De természetesen alaposan meg kell beszélni a dolgokat.


Ezzel, és már párkapcsolati problémákkal kapcsolatban hasznos információkat, tanácsokat gyűjtöttem össze, és teszek közzé a blogomban.


Remélem ma sikerül végre hatékonyan beszélnetek, és persze majd még ezután nagyon sokszor, és folyamatosan, hogy megosszátok egymással az igényeiteket, vágyaitokat.

2009. aug. 16. 18:29

TÖKÉLETES!!!:)

semmit nem bántam meg,és nem hiányzik semmi

507. Maggie047 (válaszként erre: 491. - Alficica)
2009. aug. 16. 16:16
Szia Alficica! Mi újság? Hogy alakulnak a dolgaid? Nem vagyok ugyan házas, de érdekelt a fórum és sajnálom amit át kell élnie a nőknek. Van ugyan szép házasság és életre szóló szerelem, de még mindig ritka vagy csak kevés boldogságban élő párt ismerek.
506. f8b9e782de (válaszként erre: 505. - Niki1)
2009. aug. 16. 11:05
Köszönöm,jólesik.Mindenféleképpen írok.Ma jön haza,mert a hétvégére elutazott,visszavitte a fiát.Tegnap elég csúnyán összekaptunk a telefonba,úgyhogy meglátjuk mi lesz délután.
505. Niki1 (válaszként erre: 504. - F8b9e782de)
2009. aug. 16. 10:01
Szia! Majd írj ha történik valami, vagy ha meg szeretnéd osztani bánatodat, örömödet. Nagyon drukkolok neked!
504. f8b9e782de (válaszként erre: 503. - Niki1)
2009. aug. 15. 09:35

Szia!

Sajnos nem sikerült beszélnem vele,nem úgy jöttek össze a dolgok.Most nincs itthon vasárnap jön haza,majd akkor.Meglátjuk mennyit érnek ezek a beszélgetések.

503. Niki1 (válaszként erre: 502. - F8b9e782de)
2009. aug. 14. 16:49
Szia! Remélem sikerült minden megbeszélnetek az este és rendbe jön az életetek. Hátha sikerül megváltoznia. Ahogy olvastam már többet beszélgettek, ez is valami.
502. f8b9e782de (válaszként erre: 501. - Denesmonika)
2009. aug. 13. 10:50

Igen.Két évvel ezelőtt a csaj apja megkeresett engem, hogy viszonyuk van.Munkatársak voltak.Párom akkor azt mondta, hogy beszélgettek telefonon,meg arra járt haza amerre a csaj lakott,de ennél több nem történt köztük.Már ez is furcsa volt,de esküdözött mindenre,és én hülye naív hittem neki.Aztán már nem is beszéltek,mert mondtam ha megtudom kiadom az útját.Most hogy ilyen rossz volt a viszonyunk valaki beszélt,hogy mi is volt valójában.Erre én rákérdeztem,és nagy nehezen bevalotta, hogy egyszer lefeküdt vele.Azt mondta, hogy nagyon megbánta a dolgot,nem akarja sem a családját sem engem elveszíteni,és mindent megtesz azért hogy együtt maradjunk.

Valamivel tisztábban látok,és szinte minden nap beszélgettünk.Mióta bevalotta mindent megtesz hogy változzon.Én mégis félek még egy esélyt adni.Félek, hogy megint olyan lesz mint régen,és megint megtörténhet hogy félrelép.A családom azt mondja várjak és adjak még egy esélyt neki.Ha megváltozik akkor tényleg megbánt mindent szívből.Ha nem akkor váljak el.Talán kap még egy utolsó esélyt,de annak kemény feltételei lesznek.Ma este akarok vele erről beszélni,ha elfogadja megkaphatja az utolsó esélyét,ha nem akkor különválunk.

501. denesmonika (válaszként erre: 496. - F8b9e782de)
2009. aug. 12. 22:23

Szóval most nem csalt meg, hanem két éve, ami most derült ki? És az meddig tartott?


Tisztábban látod most már a jövőt? Azóta beszéltetek esetleg kettőtökről? Ő mit akar?


Természetes, hogy össze vagy zavarodva, hisz nagyon rossz a hűtlenséggel szembesülni. Ha meg több év után derül ki, akkor az talán még azért rosszabb, mert akkor azóta is képes volt a szemedbe nézni, és hazudni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook