Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cipővásárlás netről? fórum

Cipővásárlás netről? (beszélgetés)

20. Violka
ma 15:49

Rendeltem, Egyik ment a kukába, a másikat használom.

A véleményem az, hogy jobb üzletben kipróbálva megvenni.

ma 15:27
Kétszer rendeltem, de előtte megpróbáltam az üzletbe, és így mindkettő jó volt. Rieker cipő, és szandál volt.
ma 14:33
Nem tenném próba nélkül papucsot se veszek.
17. mmacus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:21

Én szinte csak Rieker és Remonte márkát viselek, azt bátran merem netröl rendelni, mindig jó a 37-es méret.

A visszaküldés ingyenes lenne a márka webáruházánál, de még nem volt rá szükség.

16. 55Judit (válaszként erre: 12. - Trapiti)
ma 10:24
Cipőt a te módszereddel biztonságosabb vásárolni. Amit most vásároltam, ezt a márkát már bátran újra venném én is. Én is előnyben részesítem a netes vásárlásokat. Nálam az élelmiszer és étrendkiegészítő egy része is ilyen. Vannak bevált webáruházaim. Élelmiszer alatt pl. a bab, lencse, rizs féléket, a nyírfacukrot, hasonlókat, malomból lisztféleségeket értem. Olcsóbb mint boltban, és cipelnem, buszoztatni se kell.
15. Anyagi
ma 10:10

Bátor dolog...

A lábnak nem csak "hossza" van!

ma 09:33
Riekertől már rendeltem online cipőt, nagyon egyszerű a visszaküldés is és minden rendben volt. Több párat is rendeltem és egyet tartottam meg. A különbözetet visszautalták.
13. Gratia
ma 09:29
Én már vettem, két párat is megrendeltem és egyiket visszaküldtem, problémamentes volt. Ha neked nem gond, hogy benne áll pár napig a pénzed, akkor próbáld ki. Persze csak megbítható, nagy, leellenőrizhető online boltokból.
ma 08:43

Szinte kizárólag netről vásárolok cipőt, magamnak is, a férjemnek is, és sokszor a lányunknak is. De nálunk egyszerű a visszaküldés. Ha az ember megismeri a márkákat, tudja hogy mit akar, mit szeret, előbb-utóbb rááll a szeme arra, hogy mi lesz jó.

Én a legtöbb dolgot netről rendelem, szinte csak élelmiszer boltba járunk.

11. timycat (válaszként erre: 10. - Fincsi5)
ma 08:07
Ki kell tapasztalni, "eszembe nem jut" olasz márkából 39-es kell, Remonteból 38-as, Rieker 37-es, sima Skechers 37-es, slip-on Skechersből 36-os. A lábam egyébként 37-es 🤷‍♀️
10. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:05
Nem merek, egyikből 37-es kell, másikból 38-as. Még olyan sem nagyon volt, hogy amit kirakatban kinéztem, a boltban felvéve nem volt kényelmes. Most épp sportcipőre hajtok, de alig van olyan, aminek a talpa körüli rész nem fehér.
9. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:04

Ha ismered a márkát akkor simán. Skecherst, ECCO-t, Riekert, Tamarist, Marco Tozzit, G&T-t, Remontet már kizárólag netről vásárolok. Mindig jók, pedig rengeteg cipőm van, tehát nem egyszer-egyszer rendelek. Évente 6-7 cipőt tuti veszek magamnak így.

Sajnos a közelemben "élőben", a boltok polcain már egyre kevesebb minőségi cipőt lehet találni, így szinte már csak netről rendelem a cipőket.

Férjem nehezebb eset, Skechers neki is mindig jó, de más márkákkal küzdünk, 2-ből 1 visszaküldés van. Ami pikkpakk megvan, vagy futárt küldenek érte vagy automatába rendelnek boxot neki, több helyen már ingyenes is a visszaküldés is. Szerintem simán belekalkulálják az árba.

8. libikóka (válaszként erre: 5. - Globus)
ma 07:53
Talán egy sportcipőknél a legnagyobb az esély. Szandált, félcipőt, utcai papucsot sokat próbálok én is.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Nemer Eszti)
ma 07:47
Tény hogy legcélszerűbb úgy vásárolni cipőt és ruhaneműt, ha fel tudjuk próbálni.
ma 07:33

Egyszer csináltam ilyet. És nagy lett a cipő.

Azért nem tartom jó dolognak, mert nagyobb a valószínűsége, hogy nem fog tetszeni felvéve vagy nem lesz elég kényelmes vagy egyszerűen nem lesz jó a méret.

Persze lehet az embernek szerencséje is. Úgy legyen minél többször!

A visszaküldés vagy/és csere meg számomra egy olyan macera, ami nem hiányzik az életemből.

ma 07:29
Annak ismeretében, hogy mennyit felpróbálok, mire jót találok, nálam ki van zárva. A külcsín csak egy jellemzője. Lehet, hogy pont az lesz legkényelmesebb, amit "végső esetként" próbálok.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:27

Olyan helyről szabad csak vásárolni, ahol van a cipő mellett mérettáblázat. Több helyen bemutatják azt is, hogy kell lemérni a lábat.

Én a napokban vásároltam életemben először netről cipőt. Izgultam jó lesz-e, de jobb nem is lehetett volna.

Igen, a visszaküldési procedúra megviselheti az idegeidet és plusz költséget is jelent.

ma 07:24

Vettem már és jó volt a méret.

De jártam úgy is hogy kicsi lett és vissza kellett küldeni.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:11
Ha nem zavar a visszaküldés procedúra akkor igen.
Cipő vásárlás netről. Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook