Cipővásárlás netről? (beszélgetés)
Rendeltem, Egyik ment a kukába, a másikat használom.
A véleményem az, hogy jobb üzletben kipróbálva megvenni.
Én szinte csak Rieker és Remonte márkát viselek, azt bátran merem netröl rendelni, mindig jó a 37-es méret.
A visszaküldés ingyenes lenne a márka webáruházánál, de még nem volt rá szükség.
Bátor dolog...
A lábnak nem csak "hossza" van!
Szinte kizárólag netről vásárolok cipőt, magamnak is, a férjemnek is, és sokszor a lányunknak is. De nálunk egyszerű a visszaküldés. Ha az ember megismeri a márkákat, tudja hogy mit akar, mit szeret, előbb-utóbb rááll a szeme arra, hogy mi lesz jó.
Én a legtöbb dolgot netről rendelem, szinte csak élelmiszer boltba járunk.
Ha ismered a márkát akkor simán. Skecherst, ECCO-t, Riekert, Tamarist, Marco Tozzit, G&T-t, Remontet már kizárólag netről vásárolok. Mindig jók, pedig rengeteg cipőm van, tehát nem egyszer-egyszer rendelek. Évente 6-7 cipőt tuti veszek magamnak így.
Sajnos a közelemben "élőben", a boltok polcain már egyre kevesebb minőségi cipőt lehet találni, így szinte már csak netről rendelem a cipőket.
Férjem nehezebb eset, Skechers neki is mindig jó, de más márkákkal küzdünk, 2-ből 1 visszaküldés van. Ami pikkpakk megvan, vagy futárt küldenek érte vagy automatába rendelnek boxot neki, több helyen már ingyenes is a visszaküldés is. Szerintem simán belekalkulálják az árba.
Egyszer csináltam ilyet. És nagy lett a cipő.
Azért nem tartom jó dolognak, mert nagyobb a valószínűsége, hogy nem fog tetszeni felvéve vagy nem lesz elég kényelmes vagy egyszerűen nem lesz jó a méret.
Persze lehet az embernek szerencséje is. Úgy legyen minél többször!
A visszaküldés vagy/és csere meg számomra egy olyan macera, ami nem hiányzik az életemből.
Olyan helyről szabad csak vásárolni, ahol van a cipő mellett mérettáblázat. Több helyen bemutatják azt is, hogy kell lemérni a lábat.
Én a napokban vásároltam életemben először netről cipőt. Izgultam jó lesz-e, de jobb nem is lehetett volna.
Igen, a visszaküldési procedúra megviselheti az idegeidet és plusz költséget is jelent.
Vettem már és jó volt a méret.
De jártam úgy is hogy kicsi lett és vissza kellett küldeni.
További ajánlott fórumok:
- MBT - Az anti cipő
- Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban?
- Téli buliba ti a cipőt hogyan oldjátok meg?
- Milyen cipőben vezettek?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?