Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ismersz személyesen híres embert? fórum

Ismersz személyesen híres embert? (beszélgetés)

1 2
37. Channa* (válaszként erre: 35. - Timycat)
ma 18:57

Hírhedt ismerősöm is volt. Dröher Györgyel ugyan abba az általános iskolába jártunk. 1-2 évvel fiatalabb nálam. Már akkor is elég zűrös gyerek volt.

Illetve, Farkas Pétert is ismerem. A tesómmal birkózott.

36. Channa* (válaszként erre: 34. - Smaragdzöld 🐉)
ma 18:48

Csak azért gondoltam, mert úm. 'tinibálvány'.

Tudom, hogy idősebbek is ismerik, és ez a szám, ahogy írod, nagyobb ismertséget hozott nekik.

Ááá, nem akarok kulissza titkokat leírni;) Petinek van stílusa;)

Szerepelt a sztárban sztárban (szerintem ez is lökött egyet rajta), Majd zsűribe is betették, utána egész jól szerepelt a Dancing with the Stars-ban is (ezt neki kellett volna megnyernie, mert Krausz Gábor csak szánalom győztes volt, Peti viszont tud táncolni, vagy T.Dannynak, azt gondoltam, hogy ők fognak táncolni az első helyért). Majd Megasztár zsűri tag lett. Ja, a film előtte volt.

Igen, mindenki nagyon örült a szakításnak. És annak is, hogy nem foglalkoznak túl sokat a magánéletével, max. b.uzizzák/köcsögözik, de kit érdekel?

ma 16:54
Képzettség - végzettség folytán, hello - szia szinten egy csomót "ismerek", de pl a telefonszáma a többségüknek nincs meg, nem klasszik híres emberek, sajnos némelyik hírhedt inkább. Igazán ismerni csak egyet, de ő a hírhedt kategória, vele nem dicsekszik az ember.
34. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 31. - Channa*)
ma 16:40

Á, ne gondold, hogy szinte csak a legfiatalabb korosztály ismeri őket. Én is tudom, mi fán terem a Valmar és Marics Peti. Sőt, én nem csak azt a számot ismerem tőlük. Bár kétségtelen, hogy a nagy ismertséget ez a szám hozta nekik. De Valkusz Milán mintha háttérben lenne Marics Petivel szemben. Legalábbis én úgy láttam, hogy Peitért jobban rajongtak/rajonganak a lányok.

Na, és ott van a film: Hogyan tudnék élni nélküled?

Peti ebben is szerepet kapott. A filmet is láttam. Kétségtelen, hogy sikere volt a mozikban, ezzel együtt - szerintem - kissé túltolták a méltatását. De lehet, hogy más másképp látja.

Ja, és most már kiderül: a bulvár is beszökött az életembe. Peti Tóth Andival való szakítása (megint csak szerintem) nagyon jó döntés volt. Peti javára. Na!

33. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 25. - Kedvesenfanyar)
ma 16:25

Valóban nem élnék vissza semmi olyan bizalmas információval, amit valaki megosztott velem.

Sajnálom, ha veled ez megtörtént.

Privátban leveleztem már több hoxással. Ami privátban zajlik/zajlott, az tőlem nem megy tovább. Gerinctelen dolognak tartom az ilyet.

32. Channa* (válaszként erre: 29. - Kentaurcica)
ma 15:37
Igen, minden elfogultság nélkül mondom ezt, hogy jó fej és normális. És bízom benne, hogy ilyen marad és nem cáfol meg holnap egy igazi bulvár hírrel:DDDD
31. Channa* (válaszként erre: 27. - Kedvesenfanyar)
ma 15:34

Nem, dehogy is!

Szinte a legfiatalabb korosztály ismeri őket.

Szikorával volt egy közös számuk: ki ez a lány. Esetleg ezt ismerheted;)

ma 14:22
Persze , ők is csak emberek.
29. kentaurcica (válaszként erre: 24. - Channa*)
ma 14:15
Ő szerintem tök jó fej a való életben. Igazam van?
28. 123455
ma 14:05
Igen. Nyári Diána, aki a Barátok közt Hannája volt, abba az iskolába járt ahol dolgoztam, így napi szinten találkoztam vele.
27. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 26. - Kedvesenfanyar)
ma 13:56

Megnéztem, lehet ciki, mert kétszeres Fonogram-díjas. Valmar együttes frontembere. Így sem sokat mond számomra.

De ez engem minősít. :)

26. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 24. - Channa*)
ma 13:52
Lehet tök ciki, de fogalmam sincs ki az illető.
25. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 23. - Smaragdzöld 🐉)
ma 13:51

"Részemről nem gondolná dicsekvésnek, ha leírnád, hogy ismersz több híres embert."

Részedről el is hiszem, hogy őszintén így is gondolod. De van itt több ember, aki meg igen.

Több hasonlóságot véltem felfedezni benned, ami hasonlít az én nézeteimhez, de én már, karcosabb vagyok, jobban idegesítenek a "napraforgók" a megszerzett információkkal visszaélő irigykedők.

És vannak, igaz nem sokan, akik részben, vagy egészben belelátnak az életembe.

Tudom nem élnek vissza vele. Rólad is azt gondolom nem élnél vissza információkkal.

24. Channa* (válaszként erre: 19. - Kentaurcica)
ma 12:52

De nem ér cikizni!;) És ne feledjétek, hogy így írtam: "hires ember"

Marics Peti

23. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 22. - Kedvesenfanyar)
ma 10:46

Részemről nem gondolná dicsekvésnek, ha leírnád, hogy ismersz több híres embert. Miért lenne dicsekvés? Bennem fel sem merült.

Szerintem a kérdés sem arról szól, hogy ha valaki ismer személyesen művészt, celebet, influenszert vagy sztárnak kikiáltott bárkit is - az többnek tartaná magát másoknál.

Persze ha te dicsekvésnek érzed, nem baj.

Én is találkoztam már több olyan emberrel, akiket tömegek ismernek. De személyesen ismerni - az más. Teljesen más, mint tudni, hallani róla.

Továbbmegyek. Egy "ismert" emberrel való személyes találkozás sem jelenti azt, hogy valóban ismerem. Egy-két találkozás (koncerten, színházban, még ha van is olyan szerencsénk, hogy szót is tudunk váltani) után lehet benyomásunk az illetőről, de ettől még nem ismerjük meg úgy igazán.

Egyetlen ismert emberről mondhatom el, hogy tényleg ismerem. Viszont nem nevezem meg. Nem azért, mert dicsekvésnek tartanám. 🙂

22. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ma 10:10

Ismerek többet is, de nálam ez inkább dicsekvésnek tűnne, ha leírnám.

Azért, mert ismerem őket, se több, se kevesebb nem vagyok.

ma 10:06
Ismertem, vallási vezetőt. De inkább nem mondok semmit.
20. kentaurcica (válaszként erre: 14. - Fincsi5)
ma 10:02
Igazat adok neked, sok híres embert jobb távolról csodálni, mint megismerni az ő szürke hétköznapjaikat, hibáikat, hülyeségeiket. Mikor kisebb voltam, sok amerikai sztárból ábrándultam ki amiatt, hogy paparazzis, képes leleplezéseket olvastam el róluk az interneten. Összetört bennem az álomkép.
19. kentaurcica (válaszként erre: 11. - Channa*)
ma 10:00
Elárulod, hogy ki az?
18. kentaurcica (válaszként erre: 9. - Ancsika4)
ma 09:59
Gondolom ő a hétköznapokban tök átlagos pasi.
17. kentaurcica (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
ma 09:59
Sorry, ezt meg sem próbálom értelmezni. Én is fiatal vagyok, de mégis képes vagyok érthetően és emojik halmozása nélkül megfogalmazni a gondolataimat. Ez már nekünk is cringe.
ma 09:25
Igen. Egy híres szakáccsal dolgozok Angliában, aki tévé műsorban is szerepelt.
15. Sirga (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ma 08:39
Elsőre két író és egy festőművész ugrik be, de lehet, hogy vannak mások is az ismeretségi körömben. Nem ismertségük/hírességük alapján gondolok rájuk.
14. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ma 07:51

Egyet ismertem ...ismertem(?) párszor találkoztam tinikorom bálványával, én azt mondom: ne ismerd meg a hősödet.

Jobb ha megmarad a képzeletedben, olyan ez, mint amikor jó könyvből filmet készítenek, általában a könyv jobb.

13. andi6020 (válaszként erre: 7. - Titkos üzenet)
ma 07:24
Több mindenféle vackot rakhatnál a szövegbe. Köszi
12. bnedora (válaszként erre: 11. - Channa*)
ma 00:00
Nekem is van ilyen ismerősöm.
tegnap 23:23
Igen ismerek "híres embert", és nem csak ismerem, hanem a rokonom is.;)
tegnap 22:36
Besenyei Péter/ Műrepülő/ Budaörsi reptérről ismerem
tegnap 22:34
Molnár Imre az Írígy hónalj mirígyből,egy házban laktunk!
tegnap 22:17
Nem írjátok le, h kiket?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook