Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
1-e van hogy hiszed hogy postán kapsz családit ma??
Az is csoda hogy ma jött számlára nem hétfőn
Szia
Szerintem itt most az állhat fent, hogy nem utalták el tegnap, viszont nem akartak a nyugdíjak utalása körüli cirkuszhoz hasonlót, ezért ma reggel gyorsan elutalták! Az OTP szamlasoknak azért érkezhetett előbb mert a kincstár számlavezető bankja is az OTP ha nem tévedek! Amennyiben te máshol bankolsz, neked pár óra kell mire megkapod! Mert szerintem te is meg fogod kapni ma!
Az meg, amit korábban írtam hogy reggel fél nyolc magasságában nem volt ez a pénz a számlán igaz! És ez is azt magyarázza hogy a nyolc órai, fel nyolcas munkakezdés után utaltak!
Tájékoztatom, hogy a januári ellátásának várhatóan február 5-én kell a számláján megjelenni.
Szabóné Lévai Ágnes
osztályvezető
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Hajdúböszörményi Járási Hivatala
Foglalkoztatási Osztály
4220. Hajdúböszörmény, Csomaközy András utca 3.
telefon: +36 52 560 302
email: szabone.levai.agnes@hajdu.gov.hu
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?