Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok
Pest megye Isaszeg most hozta a postás az FHT- t 2022.06.02
Jajj annyira várom már a pénzeket.
Valaki kap Nagykátáról?
Én postán kapom. Nem értem miért nem lehet rajta a számlán is és a postásnál is azonos időben a pénz?
Hol érdekli őket ez?
Évtizedre visszamenőleg így van, mikor még a Családi pótlékot kaptam a gyerekekre, itt hozták ki utoljára azt is.
Szolnok megye, Kunhegyes: Banki utalás nem jött, postás pedig kedden horja. /fiam postás, nem jelezték nekik, hogy a héten lesz, innen tudom/
Most tudnék szépeket mondani, ünnep lesz, ez a kis pénzt se tudják időben biztosítani.
Más el is felejti, hogy kapott, mire nekünk megjön.:(
Ez minden hónapban így van, itt kapunk utoljára. :(
Miért jelezne leghamarabb az otp, vagy a takarékbank?
A kisebb bankok rugalmasabbak, főleg amelyik eleve elektronikus alapokon indult (Gránit, Magnet). A telefonszolgáltatók is számítanak, van ahol gyors az SMS, van ahol kevésbé. De a kettő együtt is csak pár perc különbség.
Èn veszprèm megyei vagyok, de semmi
Te kaptál?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?