Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Ahogy mondottam, Somogy megye FHT számlán! (CIB Bank)
Egyszerűbb mindenkinek a saját megyéjében írni egy mailt, vagy telefonálni, mintsem találgatni, hogy ekkor szokott meg akkor...
Kellemes hetet mindenkinek!
Pénzügy SMKH
jún. 24. 13:15
Tisztelt Címzett!
A 2022.06. havi szociális ellátások tervezet utalási időpontja: 2022.06.27.
Ez a válasz jött a penzugy@somogy.gov.hu -tól, azaz a Gazdálkodási és Pénzügyi osztálytól!
Nem találgatni kell, hanem érdeklődni! Egyszerű...
Sziasztok!!!
Borsod utalás, Július 1..Biztos forrás, ma kérdeztem meg, az illetékes, hivatalt.. Rájuk, nem vonatkozik, a köztisztviselő nap.. További szép napot kívánok!!
Ember 👨 nem 🤮🤮🤮
Van egy stílus öcsém
Tényleg? Péntek, az az jó
Július 1, ezért nem biztos, hogy most lesz utalás, de még a volt kolléga nőm nem tudtam elérni! Ugyan azt írtam amit te, érted??
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?