Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Itt mindenki össze vissza beszél
Az én lelvelemben az állt hogy 8 napon belül visszaküldeni, vagy ha nem megszüntetik, pest megye!
Akkor, hogy van a visszaküldés 60 nap van rá ?
Vagy konkrétan mi áll a levélben ?
Sziasztok!
Beszéltem a Somogy megyei Kormányhivatallal, 2022.06.27-én utalnak, és az nap már le is vehető a számláról.
Postai úton kb szerda.
Sziasztok
Csak szólok hogy tegnap vettem át a papírt a felülvizsgálata!! 60 nap a vizsgálati idő
Pest megye..
Szóval akinek nincs 30 napja igazolva az pótolja ha tudja
Én is ugyan úgy tudom ahogyan írtad október.
Szia! Pest megyében 29.-én lesz számlán, posta július 4.-én
En is borsod megyeben beszeltem egy ugyintezovel azt mondta oktoberben kezdik a felulvizsgalatokat nem is ertem akkor ezeket mit csinalnak..
Én megkérdeztem és ezt a választ kaptam :
A veszélyhelyzet ideje alatt esedékes felülvizsgálatra hivatkozva pénzbeli szociális ellátásra való jogosultság legkorábban 2022. augusztus 31-ével szüntethető meg. Ha a felülvizsgálata a veszélyhelyzet ideje alatt vált esedékessé, a felülvizsgálatot 2022. október 31-éig kell megindítani.
Sajnos ha nem igazolod 8 napon belül( átvételtől számitott),akkor elveszik a segélyt.
Nekem most jött meg a papír ma( Borsod megye)
Sajnos már ma megkaptam a felülvizsálati papírokat, amit 8 napon belül kell visszaküldeni, sőt a 30 napot is igazolni kell, mert akkor nem kapok semmit.(Borsod megye).Sajnos nem adnak semmi türelmi időt, ha nincs 30 nap, nem még ez a 22 800 ft sem..
Sziasztok
Pest megyében mikor lesz fht?
Csak mondom; 30-n utal szabolcs postára, 1jén számlára. Postán 5n visszük, számlán 4.n lesz
6 órás bejelentéssel elfogadják a 30 napot?
Igen az lehet októberig össze lehet szedni azt a 30 napot,lehet addig megérkezik a covid,stb...tudják ezek h kell... Sajnos..
Én is így tudom. Akkor gondolom max annyi lehet, hogy ha kiküldik mostanság és nem igazolod október végén elveszik.Mondjuk lehet én gondolom túl.
Én a veszhelyzet infón olvastam,Októberig minden szoc ellatas meg marad.
Kuldek már ki így papirt utána rá 1 hétre jött h meg sem.kerik.
Az érdekes.Elvileg augusztus 31-ig.nincs felülvizsgálat pont múlt héten kérdeztem.Nekem még februárban küldték a felfüggesztést ott meg az volt, hogy leghamarabb a vészhelyzet lejárta utáni 2. hónapban kezdik meg vizsgálatot de az is leghamarabb július vagy augusztus lett volna. Szerintem megint benézek valamit.
A felül vizsgalat megkezdődött! Nekem most küldtek a papírt.. Mindent igazolni kell a 30 napot is!
A mostani árát nézve mindenek, hogy kg kenyér 🍞 500-800/ Ft ért kapható napi bevásárlás több ezer forint+ kiadás minden téren ❗ Senkinek nem jutott eszébe emelje fel az alapján alamizsnát érő 28500/ Ft ellátást szégyen ország benzin olaj, cukor,hús,kv,stb minden minden 200-500-stb emelt árak. De fizetés nyugdíj emellett több jutott persze az is át verés, mert árakhoz képest semmi
Jó reggelt! Csak mondom nem kèrdezem. 2022.06.29.- èn utaljàk az FHT-t. Szabolcs megyèben. Ès 06.30- àn rajta van a szàmlàn.
köszönöm...Azt lehet tudni ,hogy mikor lesz felülvizsgálat?
Maradt a veszhelyzet csak más néven
Sziasztok
Most akkor meddig van a veszélyhelyzet?
Én kb 2 hónapja beszéltem az ügyintézővel! Azt mondta,hogy Júni 1 ig van a veszélyhelyzet és utánna sorban küldik a felülvizsgálatos papírokat! Ez változott?
Nekem csak bedobtàk a postalàdàba
Igen,nekem is ezt mondták.l
További ajánlott fórumok: