Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szerintem kellene, hogy kapjon.
aját jogán családi pótlékra jogosult:
A tizennyolcadik életévét betöltött tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos személy, feltéve, ha utána tizennyolcadik életévének betöltéséig magasabb összegű családi pótlékot folyósítottak.
A közoktatási intézményben tanulmányokat folytató, nagykorú személy, annak a tanévnek a végéig, amelynek időtartama alatt betölti a 23. életévét,"
hahó valaki aki több tudással rendelkezik,lenne egy kérdésem!
ha valaki egyedül neveli a két gyerekét és az egyik tartósan beteg a másik 22 éves és nappali tagozaton tovább tanul egyfolytában,tehát nincs megszakadás,akkor létezik az hogy ő rá nem kap az anyuka családi pótlékot?
Jó reggelt!
Én Erstés vagyok van valakinek rajta családi?
SZIASZTOK
OTP:VAN CSALÁDI
Jaj de nagyon köszönöm, hogy beírtad drága Gyuros66!!!! :))
Jó reggelt(-hajnalt:) és szép napot kívánok!!
Sziasztok.
Közleményem, hogy az Otp. számlán rajta a csp.04 45-kor.Csak mondom ha valaki igy reggelről hirtelen a gép elé ül.Szép napot mindenkinek!!!
Erre én azt tudom mondani, hogy akik egyedülálló szülők, azok semmivel se kapnak többet, vagy a ténylegesen rászorultak, mert hiába emelték duplájára a családit, ha elvették a rendszeres gyermekvédelmi támogatást! Így ugyanannyit kapnak azok, akik ténylegesen rászorultak!!!
A dupla családi, csak a kampány kedvéért volt, most jó darabig majd nem emelnek semmit!
U.i. : holnap lesz a bankszámlán a családi!
Sziasztok!
Ma utalnak, holnap érkezik. De ha most jönne akkor is késő lenne.:))))