Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
És ma délelőtt a gyermek védelmi is megérkezett:)
Szia! Akkor neked a ceglédi MÁK-ot kell hívnod. De sok türelemmel, mert nem mindig veszik fel.
szia!ha még nem kaptad meg a családit,akkor mindenképpen hívd fel őket.a neten megtalálod a telefonszámukat.nekem is folyószámlára utalják a családit,és a gyest is,de ebben a hónapban,egy gyerek után átutalták a családit,kettő után járót pedig postázták.tegnap előtt kaptam meg.
Én tegnap kaptam meg a gyermekvédelmit!
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges, hogy még mindig nem kaptam családi pótlékot (folyószámlára), mert akárhogy számolgatom vagyonkámat hiányzik? Tudna valaki egy telefonszámmal segíteni hol tudnék érdeklődni felőle? (Budapesten lakok) Köszi!
Na mi ma sem kaptuk meg.. holnap felhívom őket szerintem...
Hát a ha a postás hazudott megverem:D Nagyon remélem, hogy nálunk nem ezért késlekednek :) Ezen a kis pénzen is mennyit tudnak ülni :)
Hát nem tudom. Az a baj,hogy ez Önkormányzat függő. A nyáron volt valaki aki azt írta itt,hogy náluk már a beiskolázási se volt,mert nem volt pénz. Remélem nem így van nálunk is:O)
Én már kb egy hete megkaptam a gyermekvédelmit...sőt már el is fogyott :D
Szia! Mi sem kaptuk ma meg, barátnőmnek azt mondta a postás,hogy holnap. Úgy legyen :)
Nekünk még ma se hozták.Karcag.
Sziasztok!
A várt gyermekvédelmit(bár nem ez a téma fóruma) az imént vettem át a kézbesítőtől.
Kecskemét
Kedves szöszmöszke.
Most nézem csak pontosan, mit írtál.
Tudod, rosszul esik, hogy most megint én vagyok rossznak beállítva, mert leírtam a véleményem.
Egyébként pedig: igen, leírtam, kin fogok nevetni, és miért. De mivel korábban megkaptam én is, most nem tudom kihagyni: nem kell Rajtad nevetni, sőt, nem is ide kellene írnod, hiszen a téma adott: Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán? Szó nincs postáról... Ha én ez miatt rosszat írtam, akkor sajnos a Te hozzászólásodnak is máshol van a helye. Többek közt ezért nem is nevettem rajta.
Egyébként remélem, mindenki megkapta, amit várt, és most pár hétig megint csend lesz. :)
Szia! A gyermekvédelmit még mi sem kaptuk meg. Talán majd holnap.
Köszi. Talán majd holnap jön itt is. Remélem.
Ebbe a hónapban nagyon nagy kutyulások voltak. Nagyon elb......tak valamit.
sziasztok!képzeljétek,ma hozta a postás az ikrek után járó családi pótlékot.nem értem mire volt ez jó.csütörtökön egy gyerek után átutalták a családit,kettőre nem.még sosem kaptam postán.ki érti ezt?
Sziasztok! Én is két részletben kaptam meg pénteken a 3 gyerkőc után, negyedóra késéssel jött az sms, hogy megérkezett a másik fele is! :P Érdekes egy dolog volt. Még ha április lenne... :))
Sziasztok. Érdeklődnék,hogy a gyermeknevelési támogatás ami kétszer megy egy évben. Mikor küldik? Vitte már valakinek a postás? Nekem az nem számlára jön,és még nem kopogott a postás sem.
Sziasztok
Nem volt időm jönni tegnap, :D nekem egybe jött a két gyerekre a családi reggel.
Érdekes vajon miért küldték Nektek részletekben?
Viszont jó hir, hogy rögtön utánna reggel kicsipogott az árvaellátás is.
szeríntem, telozz ha nem kaptad meg:)
nekem is 2 gyermekem van és 2 családit kaptam,egyesével utalták:)) de hogy miért igy...:Dnézd meg hátha rajta van:)
sziasztok!én is csak egy gyerekre kaptam családit,pedig három van.szerintetek?telefonáljak,vagy reménykedjem,hogy megkapom még a másik kettő után is?
Nekem 3van, az egyik tartósan beteg . Kettőre egybe jött, és külön jött a tartósan betegre. Hogy most mért variáltak azt nem tudom de az összeg ugyan annyi mint szokott.
Nekem is külön jött a családi: SS
Nekem ma a 3-ra jött úgy, hogy 2-re egyben, 1-re külön.
Nekem 4 gyerekre ugy jött hogy 3 ra egyben és oda csatolták a tartósan beteget is és külön 1 gyerekre.Hogy ezt hogy számolták,osztották??? Nem tudom az összeg az stimmel:)
További ajánlott fórumok: