Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Mint ahogy korábban is írtam, semmi közöm hozzá, hogy jutott el idáig. Ítélkezni meg végképp semmi jogom nincs! Mint ahogy másnak sincs!
Addig jó, amíg nem tudjuk, milyen az, ha 0 forint van a számlán.
Ha nekem tartozna? De nem nekem tartozik...
Sziasztok!
Nincs teljesen igazad,mert nem csak maga tehet róla,de tehet ellene ez kétségtelen.
Annyira emlékeztet amúgy a stílusod valakire,akit rég nem láttam a fórumon.... :D
de, van mentes rész, ott van a végrehajtási törvényben.
A pénzforgalmi szolgáltatónál kezelt, természetes személyt megillető összegből az öregségi nyugdíj legalacsonyabb összegének négyszerese feletti összeg korlátlanul végrehajtás alá vonható, az ez alatti összegből pedig az öregségi nyugdíj legalacsonyabb összege és az öregségi nyugdíj legalacsonyabb összegének négyszerese közötti rész 50%-a vonható végrehajtás alá
Bp nem tudom ,Győrben 19 én már kihozta a postás ,meg is lepődtem mert elmúlt években mindig 20 után hordták.
Helyi önkormányzati oldalon kiszokták hirdetni ott nezd meg vagy hivd fel őket .Szep estet.
Nekem pár hónapja volt inkasszó.Budapest Bank.
Gyerekek útán járó pénzek mentek csak rá,nem vonták le de zárolva volt a számlám.Akkor azt mondtak ,rajt kell hagyni (levonás eseten) a mindenkori minimál nyugdijat (28500 ft) többit mind vonhatják kivéve ami a gyerekek után jár.Inkasszó 31 nap utana feloldják.Addig ugy fértem a pénzemhez h a bankba kellett kérelmezni h oldják fel a számlám (kb.10 perc) majd amikor a központ engedélyezte akkor a pénztárban vehettem fel pénzt de csak 71 ezer ft ig ,többet nem adhatnak ki zárolás alatt.Megoldás a végrehajtót megkeresni részletfizetési megállapodást alairni es akkor azonnal leveszik az inkasszót.Illetve h többé ilyen ne fordulhasson elő ,gyerekem nevere nyitottam egy junior szamlat és azota minden gyermek ellátás ,gyermektartásdíj stb arra a számlára erkezik.Azt nem zarolhatjak!Bocs h hosszúra nyult de hatha valakinek segit.
Tévedsz.
Inkasszó esetén csak a mentes részt kell meghagyni, minden más, jogcímtől függetlenül inkasszálható.
Sziasztok tudom nem ide tartozik de van aki megkapta Újpesten a rendszeres gyermekvédelmi pénzt??? Köszönöm
( Nekem azt mondták majd csak jovoheten küldik de elvileg a postás hordta és így nem tudom)
Sziasztok.
Valaki kapott Budapesten gyermekvedelmit?
Sziasztok.
Gyest én se kaptam 😞
Csak családit.
Attól függ,h hova tartozol helyileg,de próbáld meg ezt.
Tel: +36-1-270-8000, +36-1-270-8001
Sziasztok!
Múlthét szerdán voltam elintezni a papírokat 3 gyermek után járó csp es az anyasági és, hogy ne postára jöjjön hanem bankkártyára. Azt mondta a hölgy, hogy nekem is fog jönni így előbb, mint mindenki másnak, de sajnos nem jött. (CIB bank ezt azért írom, mert múlthónapban a csed is később jött mint másnak 1 nappal, lehet a bank ilyen? ) Valaki tud ehhez hasonlót? Várjak holnapig még vagy telefonáljak? Köszi a választ
Szia köszi😊
Es nem tudod melyik szamukat kell hivni? Mert akarmelyiket hívom mind foglalt