Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Agica47 akkor pénteken megjön számlára vagy csak akkor utalják a csedet és gyedet?
Sziasztok. Bp. Gyod-ot a posta mikor hozza?
Szia.biztos penteken mint a csedet..
Sziasztok!
Tudja valaki Gyedet mikor utalnak?
Tolna megye OEP
Szia!már nekem is jött esmes.hogy megèrkezet 2 havit kaptam.
Nemèrtem mièrt nem utalnak egysègesen az utravaló.Mert itt mèg nográdba semi .
Nográd kapot ma valaki össztöndijat?utravalóra gondoltam
Megérkezett az ösztöndíj.
Mindennel kapcsolatban igaz, hogy ügyfélkapun keresztül gyorsabban lehet elintézni, hiszen személyes beadásnál még fel kell vinni a gépbe az adatokat, ami ügyfélkapunál eleve ott van.
Sztem sem várnak annyit azért.
Oh ügyfèlkapun gyorsabb mint szemèlyesen az azèrt komoly ,na de mindegy majd jön amikor jön gondolom 30 napot nem várnak
Nem biztos,mert ügyfélkapun keresztüli beadás esetén kevesebb (8 nap) az ügyintézési határidő,míg levélben vagy személyesen meg 30 nap azt hiszem.Bár ennyit talán nem várnak ki....
Köszönöm èn szemèlyesen adtam be 19 èn de akkor valószínű a hèten meg kapom .
Sziasztok!
Én ügyfélkapun adtam be, 1 hét alatt megkaptam a határozatot,csp különbözetet és a gyest is,10 napra meg a határozatot papír alapon,MÁK kártyát. :)
Sziasztok az lenne a kèrdèsem ,hogy ha emelt családit igènyeltem azt kb mennyi idő míg utálják ?
Sziasztok.
Tudja valaki mikor horgyak a gyermekvedelmit Pesten?
Nekem 1 héten belül szoktak válaszolni a neten lévő e-mail címről.
Sziasztok!!!
Valaki esetleg nem tud elérhetőséget a Váci államkincstárhoz?
Ami neten van ehyszerűen nem elérhető!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van e köztetek könyvelö egy kis segitséget szeretnék kérni. Köszönöm.
Bocsánat most olvastam hogy te gyesről érdeklődsz. De azt is ugyan úgy naptári nap szerint számolják el.
Szia
Nem ikreim vannak, január 8-án töltötték be a 3-dik életévüket. Február elején még megkaptam azt a 8 napot.
Remélem segítettem, ha lenne még valami kérdésed válaszolok :)
Sziasztok!
A fiam betöltötte a 20. életévét, eddig tartós betegség ( daganat miatt tüdőeltávolítása volt) miatt kapta a MÁK-os kártyát.
Ez most lejár. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem kap új kártyát. Kérdésem az, hogy a jelenlegire érvényes a veszélyhelyzeti hosszabbítás?
Sziasztok tudja valaki mikor utalják a gyed extrát
Sziasztok jár le valakinek közületek szeptember első napjaiban gyes? Kiutalják arra a pár napra szeptemberben vagy majd októberben? Köszi ha valaki válaszol!!
Szia. Én is megnéztem, de nálunk nincs. Győr-Moson-Sopron megye.
GYOD a számlán van. ,/Raiffeisen Bank/Somogy megye.
Mindenkinek szép napot, és kellemes hétvégét kívánok.
Sziasztok akit érdekel annak írom hogy senkinek nem utaltak még útravaló ösztöndíjat ma felhívtam őket. Azt a tájékoztatást kaptam hogy júniusban kérték a mentoroktól az évvégi beszámolót és aki nem rontott fog kapni ösztöndíjat amit 30-ig utalnak ki ami azt jelenti szeptember elején fogják megkapni a pénzt.
További ajánlott fórumok: