Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! Ha én igénylem a gyedet a párom lemond a gyesről,akkor a csaladipótlékról is le kell mondania? És nekem kell igényelni? Köszönöm
Sziasztok tudom családi csoport de talán el nézitek most az egyszer nekem a kérdésem.Felső iskolások kapnak 28-án ösztöndíjt? Vagy majd csak jövő hónapban?
Szia! Bescanelve adtam be ügyfélkapun hétfőn este kedd délután meg volt a határozat péntek reggel a pénz is a számlán volt.
Sziasztok. 17.én voltam a kisfiammal a Kórházban.
Ott kaptam egy Igazolást, hogy Emelt színtű családi pótlékot fogok rá kapni. Ezt az Igazolást a Kórház autómatikusan továbbította az Államkincstár felé. Az lenne a kérdésem, kb.mennyi idő mire megkapjuk a határozatot róla, és utalják a pénz neki?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy lejárt az emelt családira a papír.
Szakorvosi igazolás kell hogy kapom e tovább, vagy sem.
Tavaly műtötték a fiamat mert agyvérzése volt 6 évesen :(
Akkor onnan kell nekem az igazolás?
Szia!Bankfüggő.Valószínüleg,hétfőn íródik jóvá a számlán.
Sziasztok! A többi bank csak hétfőn fogja jóváírni?
Szia! Köszi a választ! Nekem a Dokinőnk azt mondta azért adja két példányban mert az egyiket eredetiben fel kell küldeni a kincstárnak, de jó hogy mondtad, így akkor beadom ügyfélkapunk keresztül, skennelve, és majd meglátjuk! szép napot neked :)
Szia!Igen,az Mkb bank jóváírja szombaton!
Szia! Az eredeti papírt soha ne add ki a kezedből, csak fénymásolat.....az ügyfélkapus elküldésben nem vagyok jártas, én a kormányablaknál intéztem annó, ott lefénymásolták és nem egész két hét alatt elintéződött. Úgy, tudom ügyfélkapun még gyorsabban megy
Szia! Én is ma kaptam meg az igazolásos papírt 2 példányban a doktornőnktől, hogyhogy ilyen gyorsan el tudtad intézni? az eredeti papírnak nem kell beérkeznie postán? bocs a kérdésekért, de nagyon új ez nekem (ügyfélkapus dologra gondolok) köszi ha válaszolsz :)
A kérdés tárgytalan reggel megkaptam az utalást.
Sziasztok!
Hétfőn kaptam igazolást hogy a lányom tartósan beteg. Még aznap ügyfélkapun leadtam a gyesre és az emelt családira az igénylést. Tegnap délután megkaptam a határozatot is. Visszamenőleg július 1-től kapom rá. Mikorra várható hóköziben az utalás?
Az útravaló ösztöndíjat mindenki kapja aki halmozottan hátrányos helyzetű mindegy hogy roma vagy magyar, a tanulmányi átlag is nagyban befolyásolja.
Nálunk az iskola csinálta nekem semmit se kellet tennem
Hallgatói jogviszony az egyetemen van. Egyetemistákra pedig nem jár csp.
Gondolom iskolalátogatásira gondoltál.
Szia! Én szept 2.-án adtam le az iskolalátogatásit....tegnap volt számlán az elmaradt csp....határozat még nem jött....gyorsan elintéződött
Szia! hetfon inteztem az elmaradt 2 havi csaladit en meg nem kaptam semmit agusztustol en sem kapom potoltuk az igazolast a halgatoi jogviszonyrol.
Szerintem is jelenti. 3 gyerek mellett soha nem kellett jelentgetnem semmit.
Szia! Az iskola lejelenti a legtöbb esetben....ha mégsem arról kapnál papírt
Szia! Múlthét csötörtökön adtam le iskolalátogatási igazolást a kormányablaknál...ma rajta volt az elmaradt két havi csp....sztem ha feldolgoznak egy ügyet utalnak is
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy jön a 2.babám! És még dolgozom
mikor lehet szülési szabadságra menni?
nem tudom sajnos mert az 1sogyerekkel nem voltam
mennyi idot kell dolgozni a gyedhez?
Ugy tudom kell!
Kormányablak ,csp meg mondják !
Sziasztok! Ha a lányom már betöltötte a 16-ot, de még tanul, ezt külön jeleznem kell a hivatalban, hogy továbbra is kapjam utána a családit? Esetleg előtte levélben értesítenek a teendőimről?
Volt egy ilyen sentèsem de nem voltam biztos benne
Sziasztok!Mikor utal hokozit az allamkincstar????
A csp más, ott nem ír jóvá minden bank, csak amelyik ezelőtt is.
Lehet èn tudom rosszul de már minden bank jóvá ír hètvègèn .Èn OTP vagyok ès volt hogy szombaton utaltam ès mèg az nap meg kapták .De nem tudom hogy csp nèl is így van e
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy páromnak holnap lejár a gyed extra az OEP azt kiutalja hó közbe vagy csak a szokásos időpontba kapom meg?
Köszönöm szépen a segítséget
További ajánlott fórumok: