Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Telefonról nemtudok linkelni.Aki nem hiszi járjon utánna keresse ahogy én is nem vagyok ideges csak nem szeretem ha azt gondolják hülyitem a népet.Semmi ismétlem semmilyen érdekem nem fűződne hozzá.
Linket kérek tőled csak..mert akárhol böngészek SEHOL NINCS INFÓ erről....köszi!
És ne idegeskedj,árt a szépségednek!
Összes belföldi utalásra vonatkozik.Egyébként ha a csp utalást nem a megadott utolsó utalásnál inditanák el akkor az nap is megkaphatnánk.Csak hogy a bankok nem ugyan azzal a rendszerrel dolgoznak.Giró.hu ott részletesen leirja hogy hogy zajlik majd ezentúl.
Na...felhívtam a MÁK-ot és valóban azért nincs még csp.az OTP számámon,mert július 25-én módosítottam egy gyerekről két gyerekre a dolgaimat!
Írok egy Budapesti telefonszámot,(hátha valakinek jól jöhet)Magyar Állam Kincstár : 061-452-2910 2-es menüpont
AGYES-emet is ekkor intéztem,és azt mondták,azt még ne is várjam,mert 3 hét az átfutása... :-(
A családimat meg megsürgeti az ügyintéző,hogy legalább az legyen!
Én elolvastam de ez csak a fizetésekről szol a csaladtámogatásokrol egy szót sem ejt!
be kell osztani
akkor is be kéne osztani, ha az egész évest egyszerre küldenék
Felnőtt emberek úgy meg tudnak zavarodni egy hét pénz-csúszkálástól!! Hihetetlen
Mindent előbb küldenek. Egyébként nem volt jó ötlet...
Akkor ezzel lehet a gond. Biztosan feldolgozás. Alatt van az ügyed. Az új családi pótlék igénylés elbirásáról majd kapsz határozatot tértivevényesen és amikor a tértivevény visszamegy a Család támogatási osztályra akkor utalnak.
Tanácsot kérnék július 23-án adtam be a nagy fiam családipótlék igénylő lapját (az iskola elfelejtette le jelenteni)mikora várható,hogy utalnak?
Sziasztok azt az infót hallottam,hogy a szeptemberi cspn kívűl a gyedet és a gyest is hamarabb kiutalják a hó végén de szept.akkor semmi
Scsibri!
Mindenképp hívd fel őket, nem tudják, hogy akinek változás történt beragadt a pénze. Nekem is így volt, változás történt, de attól még az egy gyerekre meg kellett volna kapnod ami jár és utána hóközben utalják a különbözetet.
Szia!
Nincs tartozásom...arra tudok még gondolni,hogy a múlt héten intéztem el,hogy ne egy hanem már két gyerek után kapjam a csp.ot és a gyest is akkor intéztem és még nem sikerült feldolgozni a dolgokat! Az lehet??
Sziasztok bekesmegyebe mikor hordja a postas a csaladit??
Szia, erösiteni tudom azt hogy csak holnap lessz !!!
sziasztok én se kaptam meg a cspt a bank pedig tegnap azt mondta hogy semmi utalás nem érkezett
SZIA. ÉN A Helyedben mihamarabb felkeresném a Kincstárt hogy miért nem lett utalva a családid. AZ OTP NEM teheti meg hogy napokig üljön a pénzeden. SZERINTEM valamiért felfüggesztették a családidat de ha bemész megmondják és ha sikerül elintézned pár napon belül megkapod. Vagy még arra tudok gondolni hogy ha esetleg van valamilyen tartozásod akkor a végrehajtó tehet a bankszámlára inkasszót. Sok sikert kívánom hogy mihamarabb megkapjad a pénzt
Sziasztok. Mindenkinek aki nem kapta még meg esetleg a családi pótlékot azt tudom tanácsolni, hívja a lakóhely szerinti családtámogatási osztályt.
Nekem azt mondták beragadt az utalás, de azonnal intézkednek, holnap utalnak ami holnapután lesz rajta.
Sziasztok valakinek csp postán???
...itt van tőlem nem messze egy OTP,majd ha a babám felkelt,bemegyek,megkérdezem,mi a fene van!
Sziasztok!
...hát nem tudom,nekem még mindig semmi,pedig OTPs vagyok!
Az lehet,hogy a bank ül a pénzen,a kamatok miatt?
Ha így van az elég szemét dolog!
Nekünk azt mondták 15 ig megkapjuk.
Sziasztok. Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, de remélem itt kapok rá választ. Aki a munkáltatótól kap Iskolakezdési utalványt, az megkapta már?
Bocs nem ellened irányult csak ma valaki azzal jött hogy hülyitem a népet.Mégegyszer bocsánat.
Hihetetlen lesz ha ez az gyedre is fog vonatkozni mert most meg a 4 oras utalas sem vonatkozik ra....
De bizom benne :)
nem háborodj már fel, linket kértem, ahogy nyilván többen is pontosan szeretnék elolvasni
Nem hiszem hogy amugy bizonygatnom kell aki nem hiszi vagy utánna jár vagy majd meglátja a megkapja a fizuját
2015 szeptemberi jogszabály változások
További ajánlott fórumok: