Ilyen hülyeséget kitalálni hogy a közmunkások kapnak plusz 1havi bért. És saját magad meghazuttolod mert azt irok 20ig kell megkapni aztán meg hogy hétfőn utalnak. 20.a holnap van tehát akkor ma kéne utalni de sajna ilyenről szó nincs!!
Július 11.-én lejárt a GYES-em. Nem tudja valaki véletlenül hogy a törthavit kiutalják hóközivel vagy majd augusztusban?A másik kérdésem pedig az lenne hogy a főállású anyaságit a családival kapom majd minden hónapban?
Szerintem a családipótlék a középiskola befejezéséig jár.Utána csak abban az esetben (felsőoktatásban),ha kiskorú testvére van. Ez nálunk is így működött. Az összeg viszont döbbenetes volt,1000Ft/hónap,amiről én mondjuk lemondtam.
"A hallgatói jogviszony a passzív félév alatt nem szűnik meg, csak szünetel, így a gyermek ezen idő alatt változatlanul úgy szerepel a felsőoktatási intézmény adatállományában mint, aki tanulmányokat folytat, azaz a hallgatói jogviszonya fennáll. Ez azt jelenti, hogy azon gyermek, akinek a hallgatói jogviszonya nem szűnt meg, csak passzív féléven van, a szülőnek folyósítandó családi pótléknál figyelembe vehető, így ennek megfelelően a családi adókedvezmény kalkulálása során eltartottnak minősül."