Mik az apró jelei annak, hogy az egyik fél félrelép? (beszélgetés)
Én állandóan féltékeny vagyok, nekem minden "jelnek" tűnik, mégha nem is az! És persze balhézok is :-S
Nem bírom ki, hogy ne tegyem, mert a gyomrom görcsbe rándul, ha megcsörren a telefon, vagy netezik este, egyből arra gondolok, hogy "biztos nő van a dologban"! Pedig szeret, imád, ezt minden nap elmondja, ölelget, puszilgat. Este ha előbb fekszem le, mint ő, és már azt hiszi, alszom, akkor is odabújik, megsimogat, megpuszil, mondja, hogy szeretlek! Nem tenné, ha lenne valakije!
Ez is női megérzés, vagy túl paranoid vagyok???
Nem jár külön bulizni, nincs is baráti köre, csak 1-2 ismerőse a neten, akikkel fórumozik, levelezik, meg a kollegák.
Hogy lehet legyőzni a féltékenységet, már szegényt az őrületbe kergetem vele! Ha nem foglalkozok vele (nem szólok, ha bele döglök is) akkor már jön oda, hogy miért nem foglalkozok vele, "nem szeretem már"?
Régebben annyit ellenőrizgettem, hogy megváltoztatta a jelszavait is, mert kell neki a privát szférája! Persze, ez jogos, de nekem már ez is gyanús! Ő se tudja az én jelszavaimat, de ő tiszteletben tartja az én magánügyeimet! Én miért nem tudom? :-(
Sokan csak addig gondoljátok így a dolgokat amig a rózsaszín felhő el nem tűnik előletek.
Olyan nincs h felhőtlen egy kapcsolat az elejétől ameddig tart. Nekem van 3 báttyám, higyjétek el ismerem a pasikat!!!
Mindhárom soha nem csalta meg a párját, viszont olyan dolgokat titkolnak amig bizony szakításhoz vezetnének. És nem akarom elhinni, hogy csak az én környezetemben vannak titkokat rejtegető férfiak.
es cajok,,,,rengeteg a ferfi!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne szomorodjatok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ferfiak igy gondolokoznak,,,nem zacartassak magukat,ha elhagyod oket,,arra gondolnak rengeteg a csaj...
ja,es en csak a volt ferjem telefonnyaiban olvasgattam az sms-eket..
de semmi extra nem volt,,
es beadtam a valokeresetet..
nem tudom megcsalt-e,,,de az teny tuiszta idegbeteg volt mindig,,es mindig lehurogott...
es aztan vettem eszre hogy mikor tud irogat a munkatarsnojenek,,
szoval en elvalottam,,
sziasztok...
szerintem ha 1 a masikat megcsalja,es az 1ik megbocsajt,,az szenved vegig..
mindig eszebe jut,,,,magaban szenved,,
szerintem nem erdemes ujra kezdeni,,
ha megcsalt,akkor nem szeretett igazan,,csak ennyi...
ez az en velemenyem,,
Szia!
Teljesen egyet értek veled, én már sajnos jártam így.De megváltoztak a dolgok és azóta van egy 2 éves közös kislányunk.Nem mindig a szerelem hiánya okozza a megcsalást.Végig kell gondolni, hogy mi történhetett és mi miatt lett így.
Hidd el, kitenném! Én már csak ilyen vagyok :) Egyszerűen nem tudnám tovább szeretni és nem is bíznék meg benne újra. Bizalmatlanságban pedig nem lehet élni! Szóval nálunk tutira vége lenne abbban a pillanatban a közös mindennek!
Azonban hála istennek, hogy egyformán gondolkodunk a férjemmel a hűségről. Mindketten fontosnak tartjuk, mert szeretjük egymást.
A hűség - bárki bármit is mondjon - a kapcsolat létfontosságú alapja!
2-3 hónapig szörnyű volt, olyan volt mintha fú nemistudom, mintha kitépték volna a szivem. Én is úgy voltam vele, hogy ha megtudom h megcsalt elhagyom. De ezt akkor és abban a helyzetben teljesen másképp értékeled. Tény, hogy tüske van bennem ,vannak pillatok amikor beugrik egy kép, egy mondat, vagy akár egy álom amikor végigpereg h mit csinált. De ezek pillatok, és ha belegondolok, hogy most nélküle kellene lennem...inkább a tüske mint az.
Erősnek kell lenni, én soha nem csaltam meg, és nem is csalnám meg még ezek után sem.
És hidd el nem tennéd ki...a szerelem sok mindent legyőz, olyankor pedig nagyon előjön h mennyire szereted a másikat, mikor ott állsz h kiadod az útját.
Ezeket én is megcsináltam, amikor szakításba voltunk :)))), az exszeretője rá is jött :)))))
A pulóverébe hajszálak, kicsit "durvább" voltam szexközben! Nem is értem, hogy engedhette :)))))
Zseby és BRENDA: Egyet értek veletek! Szerintem is vannak nagyon rendes nők és férfiak. A változatosság kedvéért a páromat tudom felhozni! Hosszasan beszélgettünk ilyen párkapcsolati dolgokról és borzasztóan őszintén, nyíltan. Azt mondta, hogy ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban, akkor azt őszintén megmondja az aktuális párjának (feltéve ha lehet vele normálisan beszélni) és előbb megpróbálja helyrehozni a hibákat. Ha nagyon menthetetlen a dolog, akkor jön a szakítás és utána a flört, vagy az új dolgok. ezeken a bulizós, csókolózós egyéb dolgokon meg már átesett 18-20 éves korában, szóval ha egyszer_egyszer elkeveredik bulizni, nem félek attól, hogy bármi is történik.
A női megérzések is tudnak iszonyú helytelenek lenni! Néha a nő olyan dolgokra gondol, amik számára logikusak, de a másik fél életébe maximálisan nem férnek bele. Ezt nevezik kombinálásnak. Vannak akik borzasztó nagy kombináló hajlammal bírnak és ezzel képesek tönkretenni nem egy párkapcsolatukat is! Szerintem pont ezzel lehet belehajszolni egy férfit a megcsalásba (úgymondd belebeszélni a gyereket a hasába)! De szerintem ez is bizalom kérdése , mint sok más. Ha pedig tényleg változik a hozzáállás és picit hűlik a kapcsolat, akkor tényleg ki kell találni új dolgokat ahhoz, hogy újra visszazökkenjen minden! Ja igen! És nem szeretik a búbánatos tekinteteket, annak örülnek, ha a szerelmük örül nekik! :))
... de az a tüske... nem bánt? Ha szabad kérdezni, hogy élted túl? Nem érezted - elnézést, de nem tudom másképp megfogalmazni -, hogy nincs hozzá gusztusod ezek után???
Azért kérdem, mert én - bármennyire is szeretném előtte - tuti biztos, hogy egy pillanat alatt kiszeretnék belőle és beadnám a válókeresetet még akkor is, ha már lenne gyermekünk. Ez az én véleményem.
Természetesen mindenki másképp élné/éli meg.
Ha a párom a férjem lenne én se bocsátanék meg neki, viszont ha gyermekünk lenne nem tenné meg. Mint ahogy már most sem! Az általánosításért bocsánat, csak kitört belőlem:)
De attól függetlenül, hogy nálunk volt megcsalás boldogan élünk mert a párom engem szeret és azóta nem győzi bizonygatni ezt. Neki ez kellett ahhoz h tisztán lásson..kinek mi:)
Nagyon szívesen! :) Nem értem, miért írják ezt így általánosítva. Lehet, hogy ők szegények mindig kifogják, vagy rosszfele keresgelnék, vagy nem tudom, nem is gondolják komolyan... így aztán nyitott marad a kérdés is, meg a kapcsolat is.
Miért nem lehet elhinni, hogy igenis vannak RENDES EMBEREK: NŐK és FÉRFIAK EGYARÁNT, akiknek bizony nem az a fő céljuk az életben, hogy sorra csalják meg életük párját!
Hiszen minden ember más és más. Sajnos nem egy rossz példát is ismerünk, de nem egy ellenpéldát is. És a hűség igenis tiszteletet érdemlő tulajdonság.
A fát díszítjük fel, meg van egy-két ajtó-és ablak díszünk.
A család, akiről beszélsz, szederkényi lakosok :)
Még nem voltam megnézni őket, de egyszer megteszem.
Na, jól elkanyarodtunk a fórumtémától :))))
A megcsalásról annyit, hogy minden pasi csalta már meg a barátnőjét..ha nem akkor meg megfogja. Írt valaki egy nagy igazságot..a pasiknak kell h bizonyítság saját maguknak h ők még mindig jó csávók. Milyen igaz ez. Engem is csaltak meg, nem is egyszer, de ebben én is hibás voltam. Azóta is együtt vagyunk a párommal de már teljesen más minden. Az évekkel ezelőtt volt fiatalok voltunk nagyon és kész. Én is úgy vagyok vele h inkább most élje ki magát, mint majd akkor ha gyerekeink lesznek.
Az h női megérzés létezik alátámasztom. Amikor elmondta h megcsalt (egyszerre vallotta be az összeset...képzelhetitek) nem is rá voltam hibás hanem magamra...mert mindegyiket éreztem.
A balhézásról is van sztorim:) az egyik csajt akivel megcsalt tudtam kicsoda, sokszor láttam de higyjétek el, hogy neki nagyobb szégyen volt elmenni mellettem mint fordítva. Lesujtott fejjel bóklászott el mindig mellettem..mert tudta h a pasimat nem kapta meg csak egy "numerára". Megtehettem volna h megtépem, de azzal magamat minősítettem volna le.
Na így röviden ennyi. Zsuzsának meg azt üzenem, hogy a párja ha megcsalja ha nem esély mindenkinek jár.
BRENDA: Hmmm... Hát igen... Ott minden másabb, mitn itthon, ott már ősidők óta alanyi jogon jár az Internet is, míg itthon privatizálják és fizethetünk... DE nem ez a lényeg. biztos, hogy nem csak a filmeken van olyan meseszépre és dúsan feldíszítve minden, mert nagyon sok amatőr és művészi képet is láttam már amerikai házakról az ünnepek előtt. Nos... Szerintem mondanom sem kell, milyen mesés és megnyugtató látvány...
Magyarországon is van egy vállalkozó szellemű család, akik évről évre, egyre több és több izzóval díszítenek, mindig benne szoktak lenni a Fókuszban. Sokan járnak a ház csodájára, és azt újságolja mindenki, hogy olyan, mintha meseországban járnának, ha elmennek a ház előtt. Nyilatkozott a család és az ünnepi időszakban CSAK a villanyszámlájuk olyan magas, mint nekünk(egy 4 tagú családnak) egy 2 szintes kertes családi ház teljes havi fenntartása a téli hónapokban.
Ti szoktatok díszítkezni ünnepek idején?
Ha igen, hogyan?
Én még a karácsonyokat is gyerekként élem meg! Na jó, nem hiszek már benne, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat, de úgy el tudok csodálkozni azokon a gyönyörűen feldíszített házakon... :)
És imádok bekukucskálni az ablakokon, abba reménykedve, hogy látok karácsonyfát :)))
BRENDA: 1 év... Szerintem nem oszt nem szoroz! Nem leszel öregebb, maximum bölcsebb és tapasztaltabb! Egyébként is az öreg, aki annak érzi magát, a szépség és a fiatalság belülről sugárzik! :) Ott a tesóm! irigylem, de tényleg! 29 éves, és évről évre egyre fiatalabbnak tűnik. Nem tudom hogy csinálja! Még a párom is megjegyezte, hogy kb olyan idősnek néz ki, mint amilyenek mi vagyunk. Én sajnos egy picivel idősebbnek nézek ki a kormnál de talán nem vészes a dolog... Alapjába véve komoly vagyok, és szeretek komolyan is kinézni, de nem tagadom, a kisgyermek még mindig él bennem, de addig jó, míg ez így van!
Szoktál még gyermek szemmel rácsodálkozni dolgokra?
További ajánlott fórumok:
- Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok?
- Milyen jelei vannak ha tetszem egy férfinak?
- Mik a "biztos" jelei annak, hogy valaki szerelmes?
- Talpamon (csak az egyiken) pici apró pontok vannak melyek kissé kitülemkednek, mi lehet ez?
- Mik a jelei annak, ha érez irántam valamit az újdonsült barátom haverja is?
- Milyen jelei vannak annak, ha megcsal a párom?