Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik az apró jelei annak, hogy az egyik fél félrelép? fórum

Mik az apró jelei annak, hogy az egyik fél félrelép? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
147. ab4b6bc17d (válaszként erre: 146. - Zsuzsa88)
2008. jún. 27. 05:28
Ó, te jó ég, Zsuzsa, az ember úgy szereti a párját, ahogy van! És neked pont hogy ideális a magasságod és a testsúlyod. Ne hagyd magad, mert ez sem normális, hogy mindig kekeckednek veled!
2008. jún. 25. 22:52

173 cm magas vok és 68 kilós. Ha a magassághoz nézzük a súlyomat, akkor csak 5 kg fölöslegem van. Legutóbb viszont elkezdett nyafogni, hogy ne akarjak 60 kilós lenni, mert már így is kicsi a fenekem. És ezt most egy 106 centis csípőre mondja. Az eszem megáll. Mostmár igazán eldönthetné, hogy mi legyen. Vagy még egyszerűbb: hagyjon békén a kilóimmal! Én mikor foglalkoztam azzal, hogy ő hány kilós?! Nemsokára 100 lesz, és? Nem csak az izmokat szedi össze, hanem a zsírt is. 45 centis a bicepsze, de nem rajzolódnak ki olyan szépen az izmai, mert eltakarja a fölösleg :) Én így is nagyon szeretem, meg a pociját is nagyon szeretem, de miért olyan fontos a férfiaknak, hogy a párjuk hány kilós? Ha 100 lennék, megérteném, hogy problémázik, de így? Annyi csak a gond, hogy 106 cm a csípőm, és a combjaim is elég vastagok. De könyörgöm, már a bordáim is kilátszanak!! Deréktól felfelé szabályosan vékony vagyok (zongorázni lehetne a bordáimon, lapos hasam van és kis melleim), viszont nagyon nagy a fenekem és vastagok a combjaim. Nagyon aránytalan a testem. :( Célzottan, egy területről meg nem lehet fogyni. Vagyis lehet(ne), pl. elektropolízissel, de őrületes összegbe kerül... És egy egyetemistának, akinek a szülei átlagosan keresnek, és ő maga nem dolgozik az egyetem mellett, azok az árak megfizethetetlenek.

Na de most már nagyon eltérek a témától :)

Lényeg a lényeg, hogy vééééégre elégedett velem! Meg azt is mondta, hogy nem kéne lefogyasztanom a popómat (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy SEGGEMET), csak kerekíteni kellene rajta. Na, majd a vizsgaidőszak után hozzáfogok...

145. ab4b6bc17d (válaszként erre: 144. - Zsuzsa88)
2008. jún. 25. 16:53
De igen. És milyen magas vagy?
2008. jún. 22. 14:09
Karácsony óta ledobtam egy 10-est. Akkor is mindig fényképezgetett, amikor új, szexi fehérneműben voltam, még mielőtt "kicsomagolt" volna, készített néhány képet a telefonjával, otthon azokat nézegette stb. A múltkor is kattogtatta a kütyüjét. Tegnap együtt néztük meg azokat a képeket. Azt mondta, valamit látnom kell. Nem hittem a szememnek. Jó fenekem van! :D Kérdeztem, ez én vagyok?! De még mennyire, és megint kattogott párat, azt is rögtön megnéztük (valami kábellal meg lehet nézni a képeket a TV-n is). Hát tényleg alakulok. Egész idő alatt a fenekemet dicsérte. Nagyon jól esett, mert már 1 ideje csak azt hallgattam, hogy kicsit le kéne fogyni, le kéne fogyni, de érdekes, hogy mikor 77-78 kilós voltam (karácsonykor), azért igen gyorsan lekapkodta rólam a piros csipkés combfixet, a pir.csip. melltartót és bugyit is... Mostanában meg rinyált nekem, pedig 10 kilóval könnyebb vagyok, hogy fogyjak le 1 kicsit?! Kb. 1-1,5 hete nagyon lekaptam, mikor azt mondta, hogy ő nem látja a különbséget. Leordítottam, hogy kapcsolja rögtön a TV-re a telóját, nyissa meg a karácsonyi képeket. Amíg ő előkereste a képeket, én levetkőztem meztelenre, és mikor hátranézett ordítva mondtam neki, hogy ha nem látod a különbséget, szarok én a látásodba bele. Végignézett rajtam, aztán a TV-re vetett 1 pillantást. Majd megint rám, megint a TV-re. Láttam az arcán a meglepetést. "B*zzeg, tényleg lefogytál" mondta komolyan. Én meg mondtam neki, hogy ha még1x kiejti a száján, hogy fogyjak le akár 1 kilót is, mehet keresni mást. Azóta a bárányok hallgatnak :D 68 kilósan nehogy már kövér vagyok neki, mikor 78 kilósan majd' megveszett értem!! Nincs igazam?
143. Zsuzsa88 (válaszként erre: 141. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 22. 13:56
Az még hagyján, hogy elmennek 1más nélkül szórakozni, de az Isten szerelmére, szóljanak egymásnak, hogy hova mennek! Én igenis igényelem azt, hogy tudjam, hol van, mert ha elmegy egy szó nálkül bulizni a haverokkal, akik viszont szeretnek csajozni, és a gebe nők az ideáljaik, persze hogy az jut először eszembe, hogy csajozni akar. És egyre inkább azt éreztem, hogy ÖREG vagyok a páromhoz. Ő csak 4 hónappal idősebb nálam, de haverjai (19 évesek) meg mindig valami 14-16 éves csajokat szednek fel, akik persze könnyen lehetnek soványak. Majd megtudják pár év múlva, milyen nehéz is megtartani (főleg visszaszerezni) a 14-16 évesek alakját... Én mindenesetre mondtam páromnak, hogy én soha nem leszek gebe, a csípőm nem lesz soha 100 alatt, és nagy melleim sem lesznek. Ha tetszik, velem marad, ha nem, akkor meg menjen, keressen magának mást, de engem ne csesztessen. A tegnap este fantasztikus volt. Tényleg. 3 éven keresztüll ilyen volt minden együtt töltött esténk, de már nagyon hiányoztak, mert néhány hónapig tényleg bunkó volt, önző, és akkor találkoztunk, mikor neki jó volt, akkor bújtunk ágyba, mikor neki jó volt, az, hogy nekem esetleg kicsit nagyobbak az igényeim, azt meg tökre leszarta. De a tegnap este... Hmmmm... :) Visszatért a pasim! Az én pasim! :D
142. Zsuzsa88 (válaszként erre: 140. - Fe6fe7671f)
2008. jún. 22. 13:46
Hát tényleg nem volt könnyű... Elkezdődött a vizsgaidőszak, és csak most tudok tanulni. Eddig akárhányx is ültem le, egy betű nem ment a fejembe. És holnap jog vizsga, én meg semmit nem tudok... :(
141. ab4b6bc17d (válaszként erre: 139. - Zsuzsa88)
2008. jún. 22. 11:06
Nem írok semmi olyasmit, hogy ilyenkor kapnak észbe! :) Meg azt sem, hogy most döbbent talán rá, hogy elveszíthet... ha másért nem, már csak ezekért a felismerésekért is megérte, hogy megalapítottad ezt a fórumot, mert - gondolom most már tisztában vagy vele teljesen, hogy bárki bármit is mondjon, - soha ne hidd el, hogy egy párkapcsolatban az természetes lenne, hogy a felek egyedül mennek szórakozni, ráadásul a másik orra előtt bámulnak idegen lányokat (a te esetedben). Ez nem csak sértő, de baromira megalázó is a másik számára és bizony elgondolkodtató, hogy szeret-e még az illető és hogy érdemes-e folytatni.
140. fe6fe7671f (válaszként erre: 139. - Zsuzsa88)
2008. jún. 22. 10:59
Ez a két hét biztos nem volt neked könnyű. Lelkileg nagyon megviselt lehetsz.
2008. jún. 21. 23:24
Most értem haza. Nála voltam. Olyan udvarias volt, úgy nyalta a seggem, aszittem, behalok! Ott lakik a buszmegállónál, de kijött elém, mire megérkeztem a busszal. Vett nekem csokit, üdítőt is, egyfolytában csak bókolt. Azt mondta, hogy ezt már eddig is meg kellett volna tennie, ő sem érti, hogy tűnt el a viselkedéséből az udvariasság. Merthogy az utóbbi hónapokban szó szerint egy kőbunkó volt. Mondtam neki, hogy azért, mert ma este ilyen édes volt, az nem jelenti azt, hogy akkor most kiudvarolta magát néhány hónapra, és megint bunkó kell legyen. Erre azt mondta az én drágám, hogy rájött, hogy mennyire fontos vagyok neki, és soha az életben nem lesz olyan velem, mint mostanában, amilyen volt. Meg azért bevallotta, hogy jól ráijesztettem az SMS-emmel. Ő már arra számított, hogy a mai találkán szakítok vele... Jóóól van, most egyelőre minden simán megy, remélem, így is marad :)
2008. jún. 21. 14:26

Egyébként, helyreállt a rend a kapcsolatban. Legalábbis ideiglenesen csend van. Meglátjuk, meddig fog tartani. Ő mostanában elég sok okot adott arra, hogy kibukjak, azt nézte, mit tud még csinálni, ami nekem fáj. De állítása szerint csak azért, mert olyan szexi vagyok, mikor duzzogok. De azt nem veszi észre, hogy OK, dühös vagyok, legbelül viszont iszonyatosan fáj, mert úgy érzem, el fogom veszíteni.

A múlt7en volt LL Junior koncert. Még akkor megbeszéltük a barátnőmmel, hogy most pénteken (tegnap) is kimegyünk. Akkor még nem tudtuk, mi vár ránk :D

Szerdán találkoztam a párommal, azt mondta, szeretné, ha pénteken elmennék hozzá, és együtt töltenénk az estét. Mondtam neki, hogy nem lehet, mert megbeszéltem a bnőmmel, hogy megyünk. Erre tökre kibukott, kiabált is velem, érdekes hangvételű SMS-eket írt... Hát igen, a szteroidoknak hála könnyebben kibukik apróságokon, és mindjárt kiabál... De semmi gáz, majdcsak vége lesz már a "kúrának".

Csütörtökön derült ki, hogy chippendale show lesz, méghozzá egy félistennel, Tommy boy-jal. Uff... Hááát, nem volt rossz! :D Párom dühöngött, én meg leráztam azzal, hogy ha ő nyugodtan, minden lelkiismeret-furdalás nélkül el tud menni a haverokkal olyan bulira, ahol a playboyos csajok vetkőznek, akkor én is elmehetek egy chippendale showra, csak az a különbség, hogy én lehalább szóltam neki, hogy hova megyek. Nagyon csúnyákat írt, erre írtam neki, most kiírom szó szerint (na jó, *-okkal cenzúrázok):

"Tudod mit? Arról, hogy mi szép, és mi nem, inkább ne is tárgyaljunk. Én sorol6nám, h mi minden volt "szép", amit te csináltál, mégsem érek el vele semmit, mert te magasról leszarod, h én mit mondok/gondolok. Most, hogy 1x én is kib*sztam veled, fel vagy háborodva, és duzzogsz. Szabad duzzogni, nagyon szexi vagy, mikor duzzogsz. Jaj, bocsi, ez a te szöveged. Én hónapok óta tűröm a hülyeségeket, mindent le kellett nyelnem, plusz mosolyognom is kellett mellé. Te mindig is több voltál, mint én, neked mindig mindent szabad, nekem viszont soha semmit. Nagyon el vagy kényeztetve, nem gondolod? Mindenesetre abban biztos lehetsz, hogy még 1 ilyen toleráns csajt a világon nem fogsz találni, mert senki nincs ennyire hülye, mint én. Most képzeld, én fogom jól érezni magam. Ha akarsz, velem jössz, ha nem, nem. Én legalább felajánlottam. Nagyon szeretlek, de csak hogy tudd, semmivel nem vagy több nálam! Csak kilóban, ja, és egy szerveddel több látható, mint nekem. A kapcsolatban mind2 félnek egyenrangúnak kell lennie. Rövid távon még mehet úgy, hogy az 1ik mindent megenged magának, a párjának meg semmit, de hosszú távon már ÁRT a kapcsolatnak. Vedd már észre!!! Szeretlek Tita..."

Ezt mind SMS-ben küldtem el neki. Kicsit elgondolkodott, rájött, hogy igazam van. Utána mindjárt lehiggadt, és normális hangvételű üzeneteket írt. 4 óra körül (hajnalok hajnalán, akkor értem kb. haza a diszkóból, ezt írta:

"Fexem az ágyamban, és rád gondolok... Milyen szarul érzem magam, mikor veszexünk...! Lehet, hogy jól eltakarom, nem mutatom, de legbelül egy hatalmas terhet érzek minden egyes vita után. Nem valami jó, mikor haraxunk egymásra. Te a tied hajtod, én az enyém. Két hülye, akik hülyeségeken veszekszenek. Ahelyett, hogy inkább avval törődnák, hogy kimutassam, hogy MENNYIRE SZERETLEK. Na, akkor megpróbálok aludni. Remélem, ma este azért találkozunk. Nekem aztán aludd ki magad. Szeretlek. Jó éjt!"

Na kéremszépen, így kell megnevelni 1 pasit! Jóóóól le kell b*szni a sárgaföldig, gondolkodjon el 1 kicsit, töprengjen el a dolgokon, aztán szent a béke. :D Ma már 3x beszéltünk telefonon. Mind3x ő hívott. Nem tud meglenni nélkülem. Azt mondta, hogy nagyon szarul esett neki, hogy tegnap este inkább chippendale showra rohantam, mint a karjaiba, és nagyon féltékeny volt, és egész este nem birt aludni. Mondom neki, hogy mostmár tudod, hogy én mit érzek már hónapok óta. Azt mondta erre, hogy ez nagyon szar, ezt nem akarja, hogy így menjen, többet nem fog megbántani, mert tudja, milyen rossz. Jaj, de szeretem! :D

137. b9ad431c07 (válaszként erre: 105. - Bubi85)
2008. jún. 21. 14:13

mi mindent veszünk gyanusnak?

nem értem?

136. Zsuzsa88 (válaszként erre: 135. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 21. 14:01
Na ja... :(
135. ab4b6bc17d (válaszként erre: 133. - Zsuzsa88)
2008. jún. 19. 22:57
A te esetedben sajna nem elég csak a címet elolvasni!
134. 22f56b42c8 (válaszként erre: 132. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 19. 16:28
kicsit már visszaolvastam és egyet értek bizonyos jelekkel:) de mivan akkor ha nem gyanus semmi? és pl mégis félrelép valaki? arra hogy lehet rájönni?
2008. jún. 19. 14:00
De gonosz vagy, mindenkinek ezt mondod... Lesz mit olvasniuk... És egyre többet kell majd olvasniuk az újonnan csatlakozóknak :D
132. ab4b6bc17d (válaszként erre: 131. - 22f56b42c8)
2008. jún. 19. 11:31
Szia! Akkor vissza kéne olvasnod az elejére ennél a témánál :)
2008. jún. 18. 18:22

sziasztok

uj vagyok a fórumon, de érdekel a téma, így csatlakoznék. :)

130. ab4b6bc17d (válaszként erre: 129. - Zsuzsa88)
2008. jún. 18. 17:56

Akkor másképp nem megy, minthogy válaszút elé állítod. Én legalábbis ezt csinálnám a helyedben.

Nem kell megfogadnod, amit mondok, sőt! Csak azt írtam le, hogy én mit csinálnék ilyen se erre-se arra kapcsolatban. Mert engem változatlanul zavarna, mit zavarna? Megvesznék a féltékenységtől, hogy nélkülem szórakozna! Meg, ha látom, hogy mindenkivel kikezd. Én tuti biztos, hogy lépnék, mert így csak gyötörném magam. Az meg nem használ, főleg vizsgák idején.

Magyarán: válaszút és utána belevetném magam a vizsgákba, mert az is nagyon fontos a jövődet illetően!

2008. jún. 18. 17:05
Na ez az. És az a poén, hogy én próbálom vele megértetni, hogy ez így nem megy, mert vagy menjen, bulizzon és csajozza ki magát, utána pedig folytatjuk, vagy hagyja abba. Menni nem akar, mert nagyon szeret, és velem akarja leélni az életét, de azért jólesik neki, ha egy bombanő odamegy hozzá, és dícsérgeti a bicepszeit. Mintha én nem tenném ugyanezt... :(
2008. jún. 17. 10:17

Kicsit visszaolvasgattam Zsuzsa még egyszer az elejére, hát, mi lesz később a bariddal, ha már most kapuzárási pánikban van? :) Pedig gondolom még ő is fiatalember. S miért nem elég neki, ha te, a barátnője dícsérgeted néha, hogy milyen izmos, jóképű, stb.? Talán önbizalomhiányban szenved, hogy más lányok megerősítésére vár? Csak ez tényleg hülyén és nem korrektül jön ki veled szemben... valahogy ezt kéne megértesd vele, hogy aki szereti a másikat, az nem flörtölget egy harmadikkal, még viccből sem; ráadásul nem megy el bulizni egyedül!

Vagy pedig Zsuzsa csináld tökre ugyanazt, amit ő! Lássuk, neki hogy fog tetszeni a dolog? Ha nem lesz féltékeny, akkor lehet, hogy már csak a megszokás tart össze benneteket...

127. kisvirág42 (válaszként erre: 1. - Zsuzsa88)
2008. jún. 17. 02:57
Apró jel: kicsit másképp viselkedik elábrándozik, kerüli az embert, hogy még gondolatban is vele legyen
126. Zsuzsa88 (válaszként erre: 125. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 16. 22:23

Hja, az a gáz, hogy tudom, miért hullik, de nem tudom magam lenyugtatni. Azért tényleg ijesztően sok...

Köszi :)

125. ab4b6bc17d (válaszként erre: 124. - Zsuzsa88)
2008. jún. 16. 22:21

Akkor viszont nagyon erős a gyanúm, hogy a sok sok stressztől (vizsgák és párkapcsolati) hullik a hajad.

Most eszembe jutott, nekem is volt ilyen problémám a fősulin. Aztán leállamvizsgáztam és megszűnt :)

Szóval egy kalappal!

124. Zsuzsa88 (válaszként erre: 123. - Ab4b6bc17d)
2008. jún. 15. 17:51
Egyelőre arra sincs időm, hogy meghaljak! A nyakamon van a vizsgaidőszak, jogból nagyon ramatyul állok, muszáj mutatnom valamit a vizsgán. "Csak" 240 oldalt kellene megtanulni a könyvből, és nem az anyanyelvemen, ami tízszeresére nehezíti az egészet. A többi tantárggyal nincs gondom, de a jog...? Már amiatt is idegesítem magam, hogy biztos meg fogok bukni. Pedig nem fogok megbukni, esetleg megmarad a következő vizsgaidőszakra, de akkor meg egéyz nyáron tanulhatok. Nagyon sok a tandíj, 1200 euró egy évre, nem cseszhetem el! Most nincs időm (és megmondom őszintén, ezek után kedvem sincs) dokihoz menni. Tudom, hogy mivel van a gond. Dobni kéne a páromat, már hónapok óta! De amíg nem teszem le az összes vizsgát, nem ülök le vele komolyan beszélgetni, mert ha most szakítunk, biztos nem fog sikerülni 1 vizsgám sem! Mikor szüneteltünk, és még középsuliba jártam, az az egy hónap alatt sorba összeszedtem majdnem mindenből az egyeseket. Egyszerűen nem tudtam tanulni. Nem akarom, hogy most is ez legyen, anyumék nagyon sokat güriznek, hogy meglegyen a tandíjra való.
123. ab4b6bc17d (válaszként erre: 122. - Zsuzsa88)
2008. jún. 15. 17:11
Ez tényleg ijesztő! Voltál már kivizsgáláson? Mert lehet, hogy csak a samponod rossz, de az is lehet, hogy téleg az idegesség, de akár más is lehet. Most nem akarlak megijeszteni, de jobb lenne dokihoz menni a problémával.
2008. jún. 15. 15:48
Na ja... És ez megy már hónapok óta. Nem változtat, de nem akar elveszíteni sem. Milyen már ez?! És az a szar, hogy attól tartok, hamarosan újra előjönnek a pajzsmirígy-problémák... Szépen elkezdtem fogyni, aminek örülök, viszont nagyon hullik a hajam! És amennyire csak lehet, egészségesen élek, méregtelenítek, egészségesen táplálkozok, meg minden egyéb, de hajmosáskor annyi hajszál marad a kezemben, hogy ijesztő. És mi mástól van ez, ha nem a rengeteg idegességtől?!
121. ab4b6bc17d (válaszként erre: 114. - Zsuzsa88)
2008. jún. 14. 21:22
Szerintem az ilyesmi mindig fáj...
120. eszimi
2008. jún. 14. 21:22

Bocsi hogy beleszólok, de az én férjem is ezt mondta amikor kibékültünk,hogy kitörölte a nő számát, és aztán 2 hónap múlva már nem is lakik velünk és válunk.

De azért nálatok remélem nem így lesz és igazat mondd!

2008. jún. 14. 19:12
kibákültünk. LOL! Nem is vagyok fááááradt... Ááááááneeeeem... :D
118. Zsuzsa88 (válaszként erre: 117. - Agyca35)
2008. jún. 14. 19:11
Azt mondta, hogy azért, mert amikor szüneteltünk, és kibákültünk, akkor ő minden csajnak kitörölte a számát, mert neki nem kell senki más. Mondom neki, hogy azért, mert sok pasi száma megvan, az nem jelenti azt, hogy nekem más kell. Hülye, én mondom. :) De őszintén szólva, nekem kicsot jólesett, hogy most ő is 1 kicsit féltékeny. Mert már jó ideje ő a hiper-szuper-sexy macsó, aki minden csajnak kell, én meg eléggé elhagytam magam, ami az alakomat illeti, és persze, rám nem szállt senki az utóbbi időben, ő viszont mindig kell(ene) valakinek. És tudja, hogy ő a mindenem, és soha nem csalnám meg, sztem viszont azzal a logikával van/volt, hogy akkor ő bármit megtehet. De most jól esett, hogy félt, mert legalább érzem azt, hogy fontos vagyok neki, és nem pedig magasról tesz rám...
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook