Mik az apró jelei annak, hogy az egyik fél félrelép? (beszélgetés)
173 cm magas vok és 68 kilós. Ha a magassághoz nézzük a súlyomat, akkor csak 5 kg fölöslegem van. Legutóbb viszont elkezdett nyafogni, hogy ne akarjak 60 kilós lenni, mert már így is kicsi a fenekem. És ezt most egy 106 centis csípőre mondja. Az eszem megáll. Mostmár igazán eldönthetné, hogy mi legyen. Vagy még egyszerűbb: hagyjon békén a kilóimmal! Én mikor foglalkoztam azzal, hogy ő hány kilós?! Nemsokára 100 lesz, és? Nem csak az izmokat szedi össze, hanem a zsírt is. 45 centis a bicepsze, de nem rajzolódnak ki olyan szépen az izmai, mert eltakarja a fölösleg :) Én így is nagyon szeretem, meg a pociját is nagyon szeretem, de miért olyan fontos a férfiaknak, hogy a párjuk hány kilós? Ha 100 lennék, megérteném, hogy problémázik, de így? Annyi csak a gond, hogy 106 cm a csípőm, és a combjaim is elég vastagok. De könyörgöm, már a bordáim is kilátszanak!! Deréktól felfelé szabályosan vékony vagyok (zongorázni lehetne a bordáimon, lapos hasam van és kis melleim), viszont nagyon nagy a fenekem és vastagok a combjaim. Nagyon aránytalan a testem. :( Célzottan, egy területről meg nem lehet fogyni. Vagyis lehet(ne), pl. elektropolízissel, de őrületes összegbe kerül... És egy egyetemistának, akinek a szülei átlagosan keresnek, és ő maga nem dolgozik az egyetem mellett, azok az árak megfizethetetlenek.
Na de most már nagyon eltérek a témától :)
Lényeg a lényeg, hogy vééééégre elégedett velem! Meg azt is mondta, hogy nem kéne lefogyasztanom a popómat (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy SEGGEMET), csak kerekíteni kellene rajta. Na, majd a vizsgaidőszak után hozzáfogok...
Egyébként, helyreállt a rend a kapcsolatban. Legalábbis ideiglenesen csend van. Meglátjuk, meddig fog tartani. Ő mostanában elég sok okot adott arra, hogy kibukjak, azt nézte, mit tud még csinálni, ami nekem fáj. De állítása szerint csak azért, mert olyan szexi vagyok, mikor duzzogok. De azt nem veszi észre, hogy OK, dühös vagyok, legbelül viszont iszonyatosan fáj, mert úgy érzem, el fogom veszíteni.
A múlt7en volt LL Junior koncert. Még akkor megbeszéltük a barátnőmmel, hogy most pénteken (tegnap) is kimegyünk. Akkor még nem tudtuk, mi vár ránk :D
Szerdán találkoztam a párommal, azt mondta, szeretné, ha pénteken elmennék hozzá, és együtt töltenénk az estét. Mondtam neki, hogy nem lehet, mert megbeszéltem a bnőmmel, hogy megyünk. Erre tökre kibukott, kiabált is velem, érdekes hangvételű SMS-eket írt... Hát igen, a szteroidoknak hála könnyebben kibukik apróságokon, és mindjárt kiabál... De semmi gáz, majdcsak vége lesz már a "kúrának".
Csütörtökön derült ki, hogy chippendale show lesz, méghozzá egy félistennel, Tommy boy-jal. Uff... Hááát, nem volt rossz! :D Párom dühöngött, én meg leráztam azzal, hogy ha ő nyugodtan, minden lelkiismeret-furdalás nélkül el tud menni a haverokkal olyan bulira, ahol a playboyos csajok vetkőznek, akkor én is elmehetek egy chippendale showra, csak az a különbség, hogy én lehalább szóltam neki, hogy hova megyek. Nagyon csúnyákat írt, erre írtam neki, most kiírom szó szerint (na jó, *-okkal cenzúrázok):
"Tudod mit? Arról, hogy mi szép, és mi nem, inkább ne is tárgyaljunk. Én sorol6nám, h mi minden volt "szép", amit te csináltál, mégsem érek el vele semmit, mert te magasról leszarod, h én mit mondok/gondolok. Most, hogy 1x én is kib*sztam veled, fel vagy háborodva, és duzzogsz. Szabad duzzogni, nagyon szexi vagy, mikor duzzogsz. Jaj, bocsi, ez a te szöveged. Én hónapok óta tűröm a hülyeségeket, mindent le kellett nyelnem, plusz mosolyognom is kellett mellé. Te mindig is több voltál, mint én, neked mindig mindent szabad, nekem viszont soha semmit. Nagyon el vagy kényeztetve, nem gondolod? Mindenesetre abban biztos lehetsz, hogy még 1 ilyen toleráns csajt a világon nem fogsz találni, mert senki nincs ennyire hülye, mint én. Most képzeld, én fogom jól érezni magam. Ha akarsz, velem jössz, ha nem, nem. Én legalább felajánlottam. Nagyon szeretlek, de csak hogy tudd, semmivel nem vagy több nálam! Csak kilóban, ja, és egy szerveddel több látható, mint nekem. A kapcsolatban mind2 félnek egyenrangúnak kell lennie. Rövid távon még mehet úgy, hogy az 1ik mindent megenged magának, a párjának meg semmit, de hosszú távon már ÁRT a kapcsolatnak. Vedd már észre!!! Szeretlek Tita..."
Ezt mind SMS-ben küldtem el neki. Kicsit elgondolkodott, rájött, hogy igazam van. Utána mindjárt lehiggadt, és normális hangvételű üzeneteket írt. 4 óra körül (hajnalok hajnalán, akkor értem kb. haza a diszkóból, ezt írta:
"Fexem az ágyamban, és rád gondolok... Milyen szarul érzem magam, mikor veszexünk...! Lehet, hogy jól eltakarom, nem mutatom, de legbelül egy hatalmas terhet érzek minden egyes vita után. Nem valami jó, mikor haraxunk egymásra. Te a tied hajtod, én az enyém. Két hülye, akik hülyeségeken veszekszenek. Ahelyett, hogy inkább avval törődnák, hogy kimutassam, hogy MENNYIRE SZERETLEK. Na, akkor megpróbálok aludni. Remélem, ma este azért találkozunk. Nekem aztán aludd ki magad. Szeretlek. Jó éjt!"
Na kéremszépen, így kell megnevelni 1 pasit! Jóóóól le kell b*szni a sárgaföldig, gondolkodjon el 1 kicsit, töprengjen el a dolgokon, aztán szent a béke. :D Ma már 3x beszéltünk telefonon. Mind3x ő hívott. Nem tud meglenni nélkülem. Azt mondta, hogy nagyon szarul esett neki, hogy tegnap este inkább chippendale showra rohantam, mint a karjaiba, és nagyon féltékeny volt, és egész este nem birt aludni. Mondom neki, hogy mostmár tudod, hogy én mit érzek már hónapok óta. Azt mondta erre, hogy ez nagyon szar, ezt nem akarja, hogy így menjen, többet nem fog megbántani, mert tudja, milyen rossz. Jaj, de szeretem! :D
mi mindent veszünk gyanusnak?
nem értem?
sziasztok
uj vagyok a fórumon, de érdekel a téma, így csatlakoznék. :)
Akkor másképp nem megy, minthogy válaszút elé állítod. Én legalábbis ezt csinálnám a helyedben.
Nem kell megfogadnod, amit mondok, sőt! Csak azt írtam le, hogy én mit csinálnék ilyen se erre-se arra kapcsolatban. Mert engem változatlanul zavarna, mit zavarna? Megvesznék a féltékenységtől, hogy nélkülem szórakozna! Meg, ha látom, hogy mindenkivel kikezd. Én tuti biztos, hogy lépnék, mert így csak gyötörném magam. Az meg nem használ, főleg vizsgák idején.
Magyarán: válaszút és utána belevetném magam a vizsgákba, mert az is nagyon fontos a jövődet illetően!
Kicsit visszaolvasgattam Zsuzsa még egyszer az elejére, hát, mi lesz később a bariddal, ha már most kapuzárási pánikban van? :) Pedig gondolom még ő is fiatalember. S miért nem elég neki, ha te, a barátnője dícsérgeted néha, hogy milyen izmos, jóképű, stb.? Talán önbizalomhiányban szenved, hogy más lányok megerősítésére vár? Csak ez tényleg hülyén és nem korrektül jön ki veled szemben... valahogy ezt kéne megértesd vele, hogy aki szereti a másikat, az nem flörtölget egy harmadikkal, még viccből sem; ráadásul nem megy el bulizni egyedül!
Vagy pedig Zsuzsa csináld tökre ugyanazt, amit ő! Lássuk, neki hogy fog tetszeni a dolog? Ha nem lesz féltékeny, akkor lehet, hogy már csak a megszokás tart össze benneteket...
Hja, az a gáz, hogy tudom, miért hullik, de nem tudom magam lenyugtatni. Azért tényleg ijesztően sok...
Köszi :)
Akkor viszont nagyon erős a gyanúm, hogy a sok sok stressztől (vizsgák és párkapcsolati) hullik a hajad.
Most eszembe jutott, nekem is volt ilyen problémám a fősulin. Aztán leállamvizsgáztam és megszűnt :)
Szóval egy kalappal!
Bocsi hogy beleszólok, de az én férjem is ezt mondta amikor kibékültünk,hogy kitörölte a nő számát, és aztán 2 hónap múlva már nem is lakik velünk és válunk.
De azért nálatok remélem nem így lesz és igazat mondd!
További ajánlott fórumok:
- Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok?
- Milyen jelei vannak ha tetszem egy férfinak?
- Mik a "biztos" jelei annak, hogy valaki szerelmes?
- Talpamon (csak az egyiken) pici apró pontok vannak melyek kissé kitülemkednek, mi lehet ez?
- Mik a jelei annak, ha érez irántam valamit az újdonsült barátom haverja is?
- Milyen jelei vannak annak, ha megcsal a párom?