Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban? (tudásbázis)
Ez így már jobb!
Megszokod majd, egy idő után szinte fel sem tűnik, hogy beveszed annyira automatikus lesz.
Így egyszerűbb!:)
Mióta szeded? Első időben 3 havonta nézesd a TSH-t ,sajnos ezt nem lehet már abbahagyni:((((
Most két napja úgy szedem, hogy be van készítve az ágyam mellé kis vízzel, és amikor hajnalban felébredek (sokszor ébredek fel éjjel), akkor beveszem.
Kicsit macerás ez az egész, és ha jól sejtem életem végéig szedni kell a gyógyszert? Erről még nem beszéletem az orvossal.
A kávéval én is így vagyok,felébredek,az ágyam mellé van készítve a gyógyszer, ha bevettem rá fél órára iszom csak kávét.
Ébredéskor miért nem veszed be?
Sziasztok!
Egy hete szedem a Letrox 50-et.
Én ébredés után kb 15 perccel megiszok egy kávét kevés tejjel, majd egy óra múlva beszedem a gyógyszert, és rá fél órára szoktam reggelizni.
Ez mennyire működhet?
Az a baj, hogy kávé nélkül nem tudom elképzelni a felkelést. :-(
Mindenkinél más,nekem 8,6-ról 6,4-re vitte le fél év alatt,meglátod hogy reagál a szervezeted, általában 3 havonta kell ellenőriztetni amíg be nem áll,ha nem jó természetesen emelik az adagot!!
4-ig mondják hogy normális, de pl. én akkor érzem jól magam,ha 2 körül van:)
Sziasztok
Én most kezdtem el szedni letroxot 50mg felét,az utolsó tshm 5,64 volt.Megkérdeztem a dokimat;ha ez használ akkor szednem kell e?!és azt mondta igen..
A kérdésem az lenne hogy 1hónap múlva kell vissza mennem vérvételre.Addigra látszani fog az eredmény?Mennyivel viheti kb lejjebb? Ha kevésbé viszi le,emelik az adagot?Bocsi..nem vagyok jártas benne..és tudom mindenkinek más a szervezete de tapasztalatokból talán megtudok valamennyivel többet. :)
nincs , nem
ismerem
Te miért szeded a letroxot? Babát szeretnél?
Én is szedem 3 hete, de én is rosszul vagyok tőle, remegek és melegem van, 6,3 tsh-val kezdtem, mai eredményem 0,008 szóval átfordultam túlműködésbe :(
Anti tpo vizsgálatod volt?
Sziasztok!
A Letroxot háziorvos is kiírhatja?
Köszi
Szia!
Én is 1 hete szedem. Én is nagyon várom hogy legyen valami pozitív változás.
Te tapasztalsz már vmi jobbulást?
Nincs mit :) Anno mikor kiderült az alulműködésem, én egy hónap alatt híztam 6 kilót... de én tudtam hogy mi lehet az oka (családi halmozódás miatt ismertem a betegséget), első utam a laborba vezetett, a második endo-hoz, így kb onnan hogy gyanakodni kezdtem, másfél hónap múlva már rajta voltam a gyógyszeren.
Kb. fél év alatt ment le a felszedett felesleg egy része, akkor még nem sportoltam, meg nem is diétáztam, mivel még szoptattam. Bár a kiinduló súlyom is sok volt, így elkezdtem sportolni, odafigyelni, és kb 2 év alatt lement kb 18-20 kiló.
Szóval az biztos, hogy önmagában a gyógyszer nem elég, de nem is hízlal, sőt, segít a fogyásban (de itt a segítségen van a hangsúly)
Köszi!
Csak annyira félek, mert úgy híztam 40 kg-ról nagyon gyorsan, hogy eddig is csak napi 2 joghurtot ettem évek óta, most meg már semmit nem merek. Bár a pm alulműködésemhez társul még a diabetes insipidus ( semmi köze a cukorbetegséghez).
Szóval gyakorlatilag koplalok...
Sziasztok!
Én most kaptam Letroxot pm alulműködésre. Tényleg hízni lehet tőle? Sajna már eddig is sokat híztam...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Antidepresszánsok szedésével kapcsolatos tapasztalatok
- Duphaston szedésével, illetve abbahagyásával kapcsolatban tud valaki segíteni? Hányadik héten és hogyan kell abbahagyni?
- Mik a tapasztalatok az Isotretinoin szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a kollagén szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Moxifloxacin antibiotikum szedésével kapcsolatban?