Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan? (beszélgetés)
Úgy gondolom, hogy az aki ezekről a termékekről rosszat mond az nem úgy használja ahogy kell..Főleg ha valaki foglalkozik vele tudnia kéne h mit hogy és mikor múlik el..nem egy esetet láttam akinek a fekélye,a gyomorpanaszai, epeköve, hasnyálmirigy gyulladása jött helyre...És nem ez a termék segít hanem a tápanyag ami benne van! HA foglalkozik vele vki alap h tudja h nem csodaszer...hanem épp az h erősíti az immunrendszert, meg mindent...
Aki elégedett annak csak így tovább...Go Forever...hiszen az Aloe már évezredek óta szolgálja az embereket...mindenkinek csak ajánlani tudom, mind a termékeket mind az üzletet..
Sok puszi
Szió!
Rég óta nem írtam ide.
Nos,a második szűrésem alkalmával,egy fokkal rosszabb lett az eredményem.CinIII.Ezt követően elvégeztek egy méhszáj plasztikát,dec 18-án.Újév napján megjött a szövettan,és ugyan nem találtak rákot,de a kóros rész,egy sávban tovább haladt.
Február 2-án megismételték a conisátios műtétet.Már leszedték az egész méhnyakat.Ma beszéltem az orvosommal,és azt mondta,nem kell kivenni a méhemet,mert sikerült eltávolítani a rossz részeket.Nagy kő esett le.Nagyon féltem.
Amúgy majd elfelejtettem én is: ha nektek az a másik bevált, akkor egyértelmű, hogy nem váltasz másra, én sem tenném....csak ne hasonlítsuk már a "kipróbáltam" dolgot, a több éves terméktapasztalathoz.
Mert az, hogy felbontok 1 üveg valamit, szedem egy kicsit, kipróbáltam, nem jött be, hát nem is fog. Már többször írtam, nem fogom megint, hogy hogyan kell használni ezeket. Én is azért nem váltok, amiért Te sem, mert nekünk is bevált valami, amiről nem akarunk áttérni semmire.
na akkor ebben talán megegyezhetünk.:-)
Senki nem azt mondta, hogy mindenre jó...nem így működik...segíti a szervezeted megfelelő működését, mégpedig úgy, hogy pótolja a hiányzó dolgokat ott, ahol kell...ettől tud aztán jobban, hatékonyabban működni az ember szervezete...nem pedig mindenre jó!
Ez a működése lényege. Ahol hiányállapot van a szervezetben, ott segít, pótol, így jól tud működni a csodálatos emberi immunrendszer.
ja, mégegy szót csak: Béres vitamin nem méregtelenít sejtszinten, és nem ismerték már évezredekkel ezelőtt, mint az aloe növényt.:-)
Most akció van! Ha egy számlán 3 üveg gélt veszel, akkor ajándék cd-t kapsz.:-) Én is voltam, múlt pénteken, vegyél csak gélt, készülj fel a bacis, vírusos időszakra, ne felejtsd el adni a kicsinek!:-) De nem mondtad, hogy mégis mióta issza?
Most szerintem adjál neki naponta 2×, ha beteges, majd utána lecsökkented napi egyre.
:-)) Látod, ez nagyon jó eredmény már!!:-)) Örülök!
És azt mondod, még nem is régen issza, hát ez már eredmény, így kezdődik a hatása, hogy ugyan beteg lesz, de hamarabb gyógyul, és kemény gyógyszer nélkül esetleg, ahogy nálatok is volt.,:-)
Utána szép fokozatosan egyre ritkábban lesz beteg, ezt fogod észrevenni.
Hogyhogy nem hallottál? Ez az egyik legnépszerűbb termék, mindig legyen otthon , főleg kisgyermekes családokban.
Annyi mindenre jó, majd írok róla pár sort ide...
Van diszkontkártyád? magadnak vásárolsz? Hogyhogy nem mondta el neked az illető, hogy melyik termék mire való?? Légy kicsit türelmes , a gélnek ki kell várni a hatását, de nem marad el! Csak minden nap adjad neki! Ha gyakran beteges, akkor nyugodtan adjál neki reggel is és este is egy szipkával. Minden FLP terméket a raktárban tudsz megvenni, ha van kártyád. Nyugodtan írhatsz nekem bármikor akár privit is, én szívesen segítek, ha kérdésed lenne.
nagyon jó lenne, ha próbálgatnád, hogy szokja meg simán, az az igazi. Akkor tud hatni a legjobban a gyomorban, éhgyomorra adva.
Az én gyerekeim sem fogadtál el elsőre, sokat kisérleteztem, hogy hogyan adjam be nekik, de ez a lényeg, nem szabad feladni, próbálkozz, előbb-utóbb úgyis megszokja.:-)
Én mindig mondom nekik, hogy ez vitamin, sokat kellett beszélnem a kicsinek is, mire eljutottunk idáig, hogy már magától kéri. Ne add fel!:-)
na ezt nagyon utálom, amikor valaki megismerteti veled a termékeket, vagyis csak elmondja, hogy vegyél, de megfelelő felvilágosítást azt nem ad semmiről!:-(
Azért nem használt akkor, mert összevissza szedtétek.
Azért meg van ennek is a maga rendje-módja, nem is fog használni senkinek, ha csak a polcon áll, és néha egy héten egyszer előkapja.:-) Nemigaz?:-)
Ha megfogadod a tanácsomat, én is sokat tudok már ezekről, akkor veszel First-öt, és azzal irrigálsz!! Hallottam már ilyet, hogy ilyen kóros sejtek voltak egy hölgynél, és ezzel eltűnt neki.
Ne ijedj meg, én is gyógyszerellenes vagyok, amíg nem muszály, nem szedek semmit...ha neked sem írtak semmit, akkor próbáld meg, amit mondtam.
Ezt nem is olvastam, de nagyon jól csinálod!:-)
Majd ha voltál kontrollon, írj nekem, kiváncsi vagyok rá, mi lesz...
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban?
- Forever Living C9 életmód váltás
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban?