Miért van ez, tényleg igaz? (beszélgetés)
7. mothertiger
2008. febr. 10. 17:28
És miért van az, hogy a filmekben a pasi ha megmenti a nőt, abból alapból következik, hogy a későbbiekben meg is dugja? És mindig összefut egy olyan nővel, akit meg kell menteni?
6. birogaby
2008. febr. 10. 17:23
És miért van az,hogy elindul hajnalban a család kirándulni(vagy bárhová)és tuti este lesz mire odaérnek?:)
5. 0260f21e84 (válaszként erre: 1. - 9bc47feccc)
2008. febr. 10. 00:00
Szerintem a nok mindig eberebbek, en az utodokhoz kotom. A gondoskodashoz. Ok (mi) eberebbek, mint a ferfiak, eberebben alszanak. Ezert is erzekenyebbek minden apro neszre. Konnyebben felriadnak, a verukben van. Aztan jon az az elmelet, hogy amirol mnem tudok, az nem is letezik, ezert eltakarva a szemuket, sikitoznak. Mint a frontalis csattanas erdekben egy balesetnel, pl.
Hat, mashogy mukodunk :)))
4. 4d9f8affae (válaszként erre: 3. - Szabotimi)
2008. febr. 9. 22:22
Ezt én is hallottam,mert önbíráskodásnak minősül,ha jól emlékszem!
3. szabotimi
2008. febr. 9. 22:01
nem is az a baj, hogy mi megyünk a zaj irányába, hanem, hogy nem bántalmazhatod vagy kötözheted meg, tarthatod fogva mire a rendőrök kiérnek.
2. mandella (válaszként erre: 1. - 9bc47feccc)
2008. febr. 9. 21:39
Vagy: egy másik tipikus, épp tegnap láttam egy ilyen filmrészletet: a pasi menekül, de hova? az épület tetejére! döbbenet. :)
1. 9bc47feccc
2008. febr. 9. 21:35
Miért van az,ha a házban betörő, vagy pszichopata gyilkos motoz, a férfiak alszanak tovább, a nők pedig elindulnak felderíteni, minimális ruházatban.És ráadásul,ha egymásba botlanak a pincében,a nő sikoltozva mindíg a mellékhelységbe menekül.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akkor jön az igazi, amikor nem számítunk rá?
- Szerintetek tényleg ennyire nem volt igazam?
- Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
- Tényleg igaz, hogy a kórházi dolgozók összejönnek egymással?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Tényleg igaz, hogy minél később szül egy nő, annál jobban kitolódik a változókor?