Miért van az, hogy egyes pasik elvárják, hogy a nő kezdeményezzen, teperjen utánuk? (beszélgetés)
Ha ezt az írásod nem olvasom, el sem hiszem, ha ilyenről hallok:xD
Az nem gond, ha 26 évesen szűz valaki.Szerintem:)
Nagyon tetszettem neki, ezt tudom, úgy hogy ez irányba szerintem ne menjünk. Láttam is, a testbeszéd is árulkodott, no meg a kémia is me volt, masszívan.
Szóval ez ügyben nem volt és nincs probléma:)
Én biztosan nem kezdeményeznék. Nem vagyok régimódi, de azért ezt a részt én meghagyom a pasiknak. Azért nem kell a világot teljesen megfordítani. Szerintem sokkal jobban értékelnek ha ők "cserkésznek" be és nem Te dobod oda magadat neki. - de ez csak az én véleményem
Azt hogy miért nem mer lépni, csak ő tudhatja. Az is lehet, h bár tetszel neki, de annyira nem, h kapcsolatot alakítson ki veled (bocs, de ez is lehetőség), vagy csak ennyire nyuszi.
Legyezgeted a hiúságát ha nyomulsz :)
Legalábbis így érzik :)
És neked akkor nem fér bele, hogy ilyen őrültséget csinálj, ha ennyire tetszik ő is neked??
Bocs, csak azért írtam, mert kiírtál egy másik fórumot ezzel a címmel, ki milyen őrültséget csinált a szerelemért...
Ha őrült dolognak tartod, mert konzervatív vagy, akkor pont tehetsz egy kivételt. Ha pedig úgy érzed, nem is annyira szívdobogtató a pasi, akkor meg tök mindegy, hogy ő kezdeményez, mert kénytelen lennél nemet mondani. Feltéve, hogy nem állsz le olyanokkal, akik nem is tetszenek annyira, csak kicsit.
"Nekem pl volt olyan pasival is dolgom, akinél végig a barátai vezényeltek minden lépést, "
Micsoda?:xD Mesélnél erről, felkeltetted a kíváncsiságom:D Nagyon le vagyok maradva..
Azért várják el,mert megfordultak a szerepek.:) Már a nők kezdeményeznek.Utána meg ócsárolják a pasikat,hogy nem elég férfiasak..:) TISZTELET A KIVÉTELNEK,de mi tettük őket olyanná,amilyenek.:)
Szerintem,ha úgy látja,hogy nem tud nélküled élni,akkor majd kezdeméényez.:)
Miért van az, hogy egyes pasik elvárják, hogy a nő kezdeményezzen? és teperjen utánuk?
A kérdés komoly, a tagnak tetszem, ezt tudom,be is ismerte(félig-meddig:D) szóval ne írjatok olyat, hogy biztos nem tetszem, mert ez nem így van. A kémia is működik, szóval ennyit változott volna a világ? vagy én vagyok túlontúl konzervatív?:D
Ti mit csinálnátok? mert igen bosszantó a dolog:D
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?