Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit? (beszélgetés)
De az a legdurvább, hogy olyakat magyaráznak bele, amiket le sem írtam.
hadüzenet, meg hasonló
Hihetetlen.
Milyen hadüzenet??????????
Kérlek, ne magyarázz bele valótlan dolgokat.
Ha jó ismerősöd ,felajánlhattad volna neki, hogy fogyózzatok együtt....
A kövér emberek nem mindig attól kövérek, mert sokat esznek. Egyre többen szenvednek hormonális betegségekben.
Egy szedett gyógyszer is csodákra képes, amikor befolyásolja az anyagcserét....
A stressz a legjobb barátja a kövérségnek, és a kevés alvás.
Úgyhogy nem mindig a zabálás az oka az elhízásnak..
Mert elképedtem, hogy némely ember ennyire komolyan vesz egy nem jelentős ügyet, mint pl. ez a fórum.
Ők mit csinálnak a való életben, amikor valami komoly gondjuk akad, ha már egy ilyen semmi dolgon felhúzzák magukat?
Ezt azért magad sem gondolod komolyan!
"Ez"nem csak egy fórum.Ez hadüzenet minden túlsúlyos embernek amivel te pontosan tisztában is vagy annak ellenére,hogy most játszod az eszed!
Ne bizonygasd, hogy nem vagy hülye.
Engem tényleg nem érdekel, hidd el.
Igen, szerintem valamiért érzékenyen érintette őket a dolog.
De ilyen hülyeség miatt felhúzni magukat, te jó ég!
Ez csak egy fórum! :)
Nézzük ezt egy konkrét példán keresztül. Ha egy hiteles panaszkodna, hogy belerokkan a törlesztésekbe, nem lennék attól boldogabb, ha éjjel-nappal kürtölhetnék az interneten pénzügyi tanácsokat és a hitelesek fikázását, rajtuk sem segítene. Az egy dolog, hogy írnak itt, mert ugyanúgy reagálnak a bosszantásra.
Helyükön kell kezelni a dolgokat, úgy tűnik, hogy valamiért ez neked nem sikerül. Az élet ennél sokkal fajsúlyosabb problémákat tartogat, mint a "mennyit esznek mások?" polémia feszegetése.
:DDDDDDDDDDD
Na ez jó!Szerinte ez volt a kegyelemdöfés!
Miért kell idézned?
Saját gondolataid nincsenek?
áááá, olyan ez a topik, amikor a négy éves korig szoptató anyukák nyitnak témát, hogy "a szomszédasszonyom tápszerezi a gyereket, mi a véleményetek róla" és akkor halálba savazzák az illetőt, mert mindenki a pokol kénköves lángján égjen, aki nem szoptat, programozott császárt kér, kövér, abortusza volt, táplálékkiegészítőket szed, gyúr, nem gyúr, plasztikáztat, vagy nem csináltatja meg a ronda lógó melleit, nem kel korán, rendetlen, szeretője van, nem keres jól, jól keres, autóval jár, vagy mert biciklivel jár, van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka... egyszóval nem olyan, mint ÉN!!!
blöe!
Igen, megértelek.
Sokan közülük ide jöttek, a fórumba. :)
Igen de csak ha ílyen emberekkel találkozom mint amilyen te vagy!
Idézem Nagy Alekoszt,meghatározhatatlan,kategorizálhatatlan...kultúrbarbár!
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Fogyókúrás tévhitek miatt kövérek a magyarok?
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek
- Akik elhagyták vagy el szeretnék hagyni a szénhidrátot és a cukrot, mit esznek, egyenek? Ki lehet bírni hosszabb távon?
- Miért sértődnek be a kollégák, ha olyan módon beszélek velük, mint ők velem?