Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit? (beszélgetés)
Az nem baj, ha valakinek ellenvéleménye van, nem minden ember ért egyet, ez nyilvánvaló.
De az, hogy te csak úgy jössz, beleolvasol kicsit, és kijelented, hogy beteg vagyok, a lelkem romokban...az azért kicsit durva.
Olyanokat jelentesz ki rólam, ami nem igaz és utána ítélkezel.
Ez hogy is van akkor?
Persze, megértem hogy ilyenkor, ha nincs helytálló érv, akkor "pápá" van.
Szia.
Ha megnyugtat, akkor elgondolkodtam. De azért észrevehetted, ha nem vagy alkalmi vak, hogy a hozzászólások többsége eléggé nem Veled ért egyet! Ez jelent valamit szerintem. Arról indítasz fórumot amiről csak akarsz, de ha indítasz, akkor ne vedd sértésnek az ellenvéleményeket sem!! Hiszen ez lenne a lényeg!
Na pápá!
De most te kiragadsz egy-egy szót, és arra alapozva véleményezel????
Úristen!!!!!!!!!
Nem igazán van szövegértelmezési képességed.
- nem vagyok dagiellenes (ezt már írtam)
- érdekel a téma (nem írtam, hogy nem érdekel)
Azért indítottam a fórumot, mert a környezetemben nagyon sokan panaszkodnak, hogy kövérek, de csak esznek. Onnan tudom, hogy látom. ( ezt kb. 10000-szer leírtam már, és még mindig el kell magyarázni)
Ha még mindig nem érted, akkor kérj meg valakit, hogy magyarázza el.
És légyszíves ne szabd már meg, hogy ki mikor milyen fórumot indítson.
Egy fórumindítónak se mondtam, hogy ezt te miért indítottad?
Ja, mégvalami: nem is beszélgettem veled, de te már kijelented, hogy beteg vagyok és a lelkem romokban.
Csakis azért mert az a véleményem, amit már leírtam. :)
Szóval, légyszíves gondolkodj el ezen.
Komolyan, néha elcsodálkozok azon, hogy egyes emberek mennyire nem tudnak szöveget értelmezni.
Fussunk neki mégegyszer:
- nincs kövérfóbiám
- azért írtam ki a kérdést, mert tapasztalom, hogy sokan siránkoznak a kövérségük miatt, de nem tesznek ellene semmit
A lelkemet nem ismered, ahogyan én sem a tiédet, szóval ezt inkább nem kommentálom.
Kedves Manul!
Én nem lovagolok ezen a témán, hanem egyszerűen kiírtam egy fórumkérdést.
Nagyon sok minden érdekel, ez is egy közülük.
Kérdezheted, hogy miért? Hát azért, mert a környezetemben nem egy olyan ember van, aki kövér és állandóan mondogatják, hogy nem tudnak fogyni.
De látom, hogy nagyon sokat esznek és tenni nem hajlandók azért, hogy egészségesebbek legyenek.
Vannak olyanok, akik tényleg betegség miatt kövérek, de már nekik sem hisz sok ember, az előző típusúak miatt.
Nem sértegetek senkit, hanem csak leírtam a véleményem, szerintem azt lehet.
A pedagógus pedig akkor tud segíteni, ha kimondja az igazat, nem szőnyeg alá söpri a problémát.
Te miért foglalkozol azzal, hogy utánam nyomozgatsz, azt nézed mikor vagyok a Hoxán? :)
Komolyan, ez nevetséges!
Eszembe nem jutni azt figyelni, ki mit csinál és mikor.
Ha tudni akarod mit tanítanak egy felsőoktatási intézményben, akkor felvételizz és megtudod.
Ja, és minden fórumozónak, aki kiírt egy témát, tedd már fel ezt a kérdést, hogy miért lovagolnak éppen azon.
Az akaratgyengeség is egyfajta mentális betegség mint ahogy az alkoholizmus a drogfüggőség és a kényszeres evés is!
Gondolom pszichológia órán tanultad bár tartok tőle,hogy hiányoztál ennél az anyagrésznél!
Drága Eugénia!
Te miért lovagolsz ennyire ezen a témán?Mi az ami téged ennyire stuffol?
Láttam,hogy pedagógusnak készülsz és azt gondolom,hogy egy ilyen pályára készülő embernek ennél sokkal több empátiával és toleranciával kellene rendelkezni.Az általánosítás és arrogancia erőszakossággal és kényszerességgel párosulva nem éppen a legjobb tulajdonságok egy kezdő pedagógus számára!
Javaslom fordúlj szakemberhez sürgősen,mert túlsúlyos emberek üldözése fórumokon keresztül igen beteges dolog!
Szerintem kissebbségi komplexusod van aminek kiváltója egy túlsúlyos ember volt és ezért haragszol ennyire a "kövérekre".Mások sértegetésével nem fog elmúlni ez az érzés,bár ezt te sokkal jobban tudod miután hallgattál pszichológiát!Ezen a mélyponton túl kell jutnod mert gonosz,agresszív és megkeseredett ember maradsz!
Nem fárasztom magam azzal,hogy megpróbálok tájékoztatást nyújtani a témával kapcsolatban mert teljesen felesleges!
Ha annyi barátod lenne akkor péntek este nem a Hoxán lógnál,hanem a haverokkal buliznál mint más normális ember!
Arctalanul és személytelenül igen korrekt a földbedöngölni másokat!Remélem nem ezt tanítják a felsőoktatási intézményekben mert akkor nagy bajban leszünk!
Nem is neked írtam.
Csak az illető, betegségre fogja a kövérségét, holott csakis azért kövér, mert sokat eszik.
És a hozzá hasonlók miatt nem hisznek az emberek olyanoknak, akik betegség miatt túlsúlyosok.
Nem te írtad, hogy forgolódsz, annyira bekajáltál???
Ne fogd már a betegségre, mert az ilyenek miatt, mint te nem hisznek az emberek azoknak, akik tényleg betegség miatt kövérek!!!!!!!
A WHO azt hiszem, nem az akaratgyengeséget sorolta a gyógyíthatatlan betegségek közé.
Mert a te esetedben erről van szó.
Nem kell lesüllyedni a szintjére, csak viccesen, humorosan beégetni.
Mert az ilyenek újra kezdik, ha "büntetlenül" csinálhatják.
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Fogyókúrás tévhitek miatt kövérek a magyarok?
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek
- Akik elhagyták vagy el szeretnék hagyni a szénhidrátot és a cukrot, mit esznek, egyenek? Ki lehet bírni hosszabb távon?
- Miért sértődnek be a kollégák, ha olyan módon beszélek velük, mint ők velem?