Miért nem történik semmi, ha már 5x találkoztunk! (beszélgetés)
Vagy csak még arra is lusta, hogy vegye a fáradságot, és meghódítson magának egy nőt.
Meglehet, hogy olyan teddide-teddoda tutyimutyi langyosvíz, és meglehet, hogy a korábbi kapcsolatából pontosan ezért lépett ki a másik.
Gyorsan járj a végére, milyen is, és megfelel-e neked, vagy lépj tovább.
Elgondolkodnék rajt mennyi ideig kell "ápolgatni" a lelkét.
Mert erre a bizalmatlanságra ,nehéz érzelem kimutatásra, sokmindent rá lehet húzni.Ki tudja meddig tart ez nála??
Én is így jártam mindig.
Vagy csak unalom űző voltam. Vagy más lányokkal is randiztak. Vagy nem adtam jelét hogy lehetne valami és nem mertek lépni. Vagy nem mertek lépni. Vagy nem tetszettem igazán de programnak jó voltam. Közben meg azt kamuzták várják a talit meg hiányzom meg jó velem lenni. Majd leráztak.
De nálad nem biztos hogy ez van.
Történik, találkoztok, állitólag érdekled.
Ha neked túl lassan alakulnak a dolgok, említsd meg neki.
Az utóbbi 3 hétben volt 5 találkozásunk, de semmi nem történik. Elmegyünk meginni valamit, 3-4 órán át beszélgetünk, majd jó éjt és mindenki megy haza. Utána napokig neten folytatódik a beszélgetés, megint találka pár órára, megint megiszunk valamit és hazamegy mindenki.
Állítólag érdeklem, de mégis mintha 2 barát lennénk. Eddig akikkel így találkoztam már 1-2 alkalom után puszit adtak, megöleltek… ő semmi. Amikor beszélek mosolyog, úgymond issza minden szavamat, amikor elválunk ő mondja mindig, hogy alig várja, hogy lásson. De komolyan, hány találkozó kell még ahhoz, hogy történjen valami?
Kicsit egyhangú ez már, és kezdem unni.
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Balesetem története, avagy semmi sem történik ok nélkül
- Mit tegyek ha 20 gramm keserűsó bevétele után 2 órával semmi sem történik?
- Ki a legnehezebb eset, akivel valaha találkoztál? Miért?
- Mi történik, ha lejárt a spirál "ideje", vagyis az ajánlott öt év, de nincs vele semmi gond?