Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért nem jó az internetes ismerkedés? fórum

Miért nem jó az internetes ismerkedés? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem jó az internetes ismerkedés?

1 2 3 4 5 6 7 8
150. Mutáns Jane (válaszként erre: 138. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 10:45

" A hűség, az őszinteség, a tisztelet, a megbízhatóság ma nem kell!"

Mondod ezt te, aki csak azokra a kérdésekre válaszolsz, amelyek neked nem kényelmetlenek. Tehát egy sumákolós alak vagy, nem őszinte. Tisztelet: "a nők" iránt a soraidból mélységes megvetés és lekezelés süt. Tehát ez sem igaz rád. Őszintén szólva aki már kettő ilyennel indít, azt én alapból nem tartom megbízhatónak sem. A hűséget pedig, mint extra különleges erényt emlegetni... hát ez magáért beszél.

Egyértelmű: te valószínűleg azért találkozol magas anyagi és külsődleges anyagi elvárásokkal, mert neked értékelhető belső tulajdonságod, mint olyan, nincsen. Ezért érdeklődnek veled kapcsolatban minden másról, és mikor kiderül, hogy a belső értékek hiánya mellett még az sincsen, akkor nem tudom, miért csodálkozol, hogy mehetsz a levesbe. Szerintem teljesen jogosan tettek téged lapátra, akik eddig megtették, és ha ilyen maradsz, akkor a veled szembeni elutasításnak továbbra is meglesz minden emberi (belső tulajdonságok hiányára épülő erkölcsi) alapja.

149. 293e3da68b (válaszként erre: 148. - Globus)
2016. ápr. 18. 10:44
Én a pénzes nőket szeretem,nagypofám és bunkó stilusom mellet még el is tartson engem.
148. globus (válaszként erre: 146. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 10:41

Írsz csak, vagy olvasol is?

MILYEN nő az álmod?

Azt már tudjuk, hogy ölbe lehessen kapni.

147. 1abbb5d144 (válaszként erre: 145. - Mutáns Jane)
2016. ápr. 18. 10:41
Nekem mindent elmond az is, hogy nem reagál arra a felvetéseimre, kérdéseimre, hogy neki nem a külső számít. Pedig előtte azt hittem, tök szexi, mert végre egy vadállat, aki egy nőnek így visszaszól.
2016. ápr. 18. 10:40

A nőkben ne keressen senki logikát mert nincs. Hiába papolnak itt a jó belsőről. Ha nem vagy vonzó nekik, le se szarnak. Én most beszélgettem egy csajjal és azt írta hogy egy magabiztos, kedves pasi bármelyik lányt képes meghódítani. Képcsere megvolt, azóta kissé ellaposodott a beszélgetés,végül le tiltott. Na akkor hol az értékes belső szöveg? Nem lenne ezzel baj mert mi, férfiak is külső alapján döntünk 50%-ban, de mi legalább ezt nem tagadjuk le.

Na most ez,hogy kisugárzás, kémia, szikra stb, ezeket a fogalmakat nem szabad komolyan venni, ezek csak kisegítő szavak, hogy a nők tudjanak mivel elutasítani egy férfit. Én pl. az ördöghz hasonlító fejemmel hiába próbálnék mosolyogni, pozitív arckifejezést ölteni a pofámra, megkapnám,hogy nincs, vagy negatív a kisugárzásom, ellenben,ha egy jóképű csak állna magának fapofával, már nedvesedne is a nők cunija,hogy hű micsoda kisugárzása van. Van neki a f..omat van, egyszerűen csak szimmetrikusabb az arca, azaz jóképű.

145. Mutáns Jane (válaszként erre: 141. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 10:39

"A nőknek fogalmuk sincs róla hogy mit akarnak"

Ahhahaha, te azt csak szeretnéd. Neked pont az a bajod "a nőkkel", hogy nagyon is tudják, hogy mit akarnak, és az nem te vagy.

2016. ápr. 18. 10:39
"kilépni a valóságba" Ha kimész az utcára, és leszólítasz 200 átlagos nőt. 199 azt fogja mondani, hogy bocs van barátom, és ebből 190-nek tényleg van is. :)
143. Nikice (válaszként erre: 141. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 09:33
Szörnyen nehéz a megcenzúrázott infók után kilépni a valóságba, és ott keresni valami igazit, ez biztos. De őszintén, nem a legjobb formádat akarnád mutatni? Szóval hogy a netes dolgot belefűzzem, nekem azért sokszor eszembe jut, mennyire elfelejtik pl. face-en az emberek, hogy az nem egy társkereső, ahol messziről jött ember azt mond, amit akar. Hanem holnap mi összefutunk majd a suli folyosóján szülőként, vagy a kávézóban... Elmentünk egy agyonmarketingezett irányba, és sodródunk. Vélhetően magam is, még ha saját magam számára nem is egyértelmű ez mindig (különben tudnám koordinálni).
142. 1abbb5d144 (válaszként erre: 141. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 09:30
Te se egy olyan nőt akarsz, nem?
2016. ápr. 18. 09:27
A nőknek fogalmuk sincs róla hogy mit akarnak, de ez a gondolat ijesztő is számukra.Elkezdenek a világban kutakodni elvárás-csomagok után, mert ha valaki kitalálta, az biztosan jó lesz neki is, szóval szépen megnéz a cosmot, a barinőket, a facebookot, a bien.hu-t és Sex and the city-t.Na igen, a végére csodálkoznak, hogy 10 mesehősből összerakott alak nincs a világon, de ha mégis találnak ilyet, nem kis meglepetésükre ő meg nem egy átlag, szürke, narancsbőrös, szemüveges és jellegtelen nőt akar majd.
140. Nikice (válaszként erre: 139. - 293e3da68b)
2016. ápr. 18. 09:19

Nem is a vitával volt a bajom. Véleményhez és érzéshez mindenkinek joga van. elmondani szintén. A stílus hagy némi kívánnivalót maga után.

Hogy témában maradjak (aztán menjek :) ), nekem is "too much" az állandó mártír szerep, és a királylányok, akiknek minimum egy oszt.vezető jár (gyakran merül fel a kérdés bennem is, Miért Kincsem, ki is vagy te valójában?), de óriási hiba lenne általánosítani.

Hitelesebb vagyok, ha magamról írok: én szeretek gyenge lenni olykor, és nő lenni olykor, meg a törékeny, akire vigyáznak, akit kicsit kényeztetnek, de úgy gondolom, a másik oldalon mindig igyekeztem kompenzálni. Máskor én vagyok a gondoskodó, az, aki tudja, mikor nem megy bele egy játszmába (magyarán tudni kell hallgatni néha).

Valóban túl nagy az elvárás, oda-vissza és szívből örülök, hogy ebből kimaradtam. Ha most kellene családot alapítanom, piszok nehéz helyzetben lennék.

Egy valami biztos, sok nő társamon érzem, maga sem tudja mit akar. Így aztán nincs az a férfi, aki tudhatná, mi kell neki :S

2016. ápr. 18. 09:07
A vita csiszolja az embert,az eggyetértés sehova nem vezet az uncsi..Ha átgondolod akkor ha eggyetértés van akkor a forum nem megy és abbamarad a téma lehet évekre. Egyébként a mai Nőknek miért van nagyon magas elvárásuk? És akkor csodálkoznak hogy egyedül maradnak? Persze mindig a Nők állitsák be magukat áldozatnak.. szegények..
2016. ápr. 18. 08:06
A lányok is olyan furcsák manapság. Az a fiú kell nekik, aki két nagy büdös pofonnal indít, utána megdugja egy pláza nyilvános WC-jében, gumi nélkül persze. Úgy érzem, ma a lányoknak a belső értékek nem számítanak. A hűség, az őszinteség, a tisztelet, a megbízhatóság ma nem kell! Izom-agy és pénz a nyerő! Nagyon régen egyedül vagyok, mert a legutóbbi kapcsolatom oly csúnya véget ért, hogy egyszerűen nem akartam foglalkozni a társkereséssel. Fenn voltam hosszú ideig társkereső oldalakon és egyre-másra találkoztam olyan lányok fotóival, akik már legalább egy-két éve ott kínlódnak és nem kellenek senkinek, nem viszi el őket senki. És olyan nagyra tartják magukat, hogy az elképesztő. Az egyik mindennek lehordott, mert mi az, hogy nincs kocsim? Így ki fogja őt reggelente a fodrászhoz és a munkahelyére fuvarozni? Megírtam neki,hogy ott a busz, a villamos, a troli. És még ha lenne kocsim, a 400.- forintos benzint nem ilyen hülyeségekre pöfögtetném el! Őrület, nem, hogy milyen elvárásaik vannak?
2016. ápr. 17. 22:18

De fogalmazhatok egyértelműbben is.

Egyetlen nő sem köteles elfogadni a közeledésedet sem most, sem később. Hivatkozhatsz bármire, ez szimpla jogi kérdés. Ha átléped azt a bizonyos határt, és nem veszed figyelembe az elutasítást, onnantól kezdve ez fog rád vonatkozni:

[link]

Nincs garantált nő, nincs garantált szex, és soha nem lesz. Ígért neked bárki, életed bármelyik szakaszában ilyesmit?

136. Mutáns Jane (válaszként erre: 133. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 21:57

Nem kötelesek hagyni semmit, és ők a legalkalmasabbak eldönteni azt, hogy nekik mi a jó.

Ezen felül pedig sem a partnerkapcsolat, sem pedig a szex nem jár senkinek alanyi jogon. Ezt tanuld már meg végre egyszer s mindenkorra.

135. 1abbb5d144 (válaszként erre: 134. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 21:45
a te részedről nem?
134. 293e3da68b (válaszként erre: 131. - Mutáns Jane)
2016. ápr. 17. 21:34
"belső tulajdonság" ez csak beetetés a nők részéről,ha megnézed a mai világba a nagypofájú bunkó parasztokra buknak,csak mert jól néz ki és cudarul bánik velük,ez is egy rejtett perverzió nálluk a sok közül..
2016. ápr. 17. 21:11
A magányosságban szenvedő lányok miért nem veszik észre hogy amiatt magányosak, mert ragaszkodnak ehhez az állapothoz? Általában lányokra írok rá, akik állítólag nem tudják miért nincs senkijük.Lassan már meg sem kell próbálni felkutatni az okát, reflexböl rávágnám hogy azért vagy egyedül, mert ragaszkodsz a magányhoz...Rettenetesen félősek, és olyan leveleket kapok tőlük, hogy ők nem hisznek a netes ismerkedésben, így nem lehet ismerkedni,félnek, rettegnek, mert nekik olyan rossz tapasztalataik voltak, meg hallották másoktól mennyire vigyázni kell ezzel.. folyamatos negatív hozzáállás. Saját maguknak csinálják a problémákat. Ha tényleg annyira zavarná őket az egyedüllét, már nem lennének egyedül, mert még ezen az oldalon is lehet találni minimum egy embert, akire ha ráírsz kialakulhat valami.Minimum egy embert mindenki találna magának, kint meg főleg...Én nagyon közvetlen, barátságos tudok lenni bárkivel, ismertségtől függetlenül. Egy nap alatt tudnéi segíteni az ilyen magányos embereken, ha nem lennének baromira gátlásosak, félősek. Nem tudom mit csinálnának ha hirtelen több tucat idegennel kéne beszélgetniük nap mint nap, mondjuk munka miatt. Egyébként is mi baj érheti őket? Van szemük, szájuk, kezük, lábuk! Ha valami nem,tetszik látják, eltudják mondani, letudják írni, és letudnak lépni. Kicsit olyan életképtelennek, naívnak tűnnek. Mintha semmi beleszólásuk nem lenne abba kivel,beszélgetnek, mit csinálnak.Szóval a neten magány miatt panaszkodó 10 nőből 9 ezt csinálja, és rajtuk már senki nem segíthet, mert nem hagyják..
132. globus (válaszként erre: 122. - 1abbb5d144)
2016. ápr. 17. 20:54
Pont a férfiakra jellemző a külsőségek villantása, felszínesség. Képesek felszedni a legagyatlanabb plázacicát is, csak elmondhassák, hogy az övüké.
131. Mutáns Jane (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:54
De amúgy sorold már fel, hogy mik azok a fontos, értékes belső tulajdonságok, amit azok a gonosz nők, akik csak a külsőre buknak, figyelmen kívül hagynak? Most már tényleg nagyon furdal a kíváncsiság.
130. globus (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:52
Ha kicsit is nyitott szemmel járnál az utcán, láthatnád, hogy mutatóba sincs általad felsorolt, ajnározott típusú férfi. Mégis van barátnőjük, társuk, feleségük. Lehet, hogy barátságosak, kedvesek, nem hisztisek.
129. gyöngy:) (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:50

Akkor te nem vagy okos férfi, ha így gondolod!

Úgy tűnik, személyes sértődés beszél belőled...

128. 1abbb5d144 (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:49
hát jah! sose látni párral csúnya pasit ....
127. Mutáns Jane (válaszként erre: 126. - Mutáns Jane)
2016. ápr. 17. 20:48
Mármint annak alapján, amit eddig leírtál, totál mindegy, hogyan nézel ki. Végtelenül buta vagy és felszínes.
126. Mutáns Jane (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:47
Na de nálad tökmindegy a külső, hiszen sötét vagy, mint az éjszaka.
125. finomfőzelék (válaszként erre: 124. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:40

A férfiaknak sokkal jobban számít a külső, mint a nőknek, ezt te is tudod.

Ugyanannyi "csúnya" nő születhet, mint férfi. Ha egy nő ad magára és megpróbálja magából kihozni a legjobbat, a férfiak miért nem? Kevés férfi születik jóképűnek, mégis sok vonzóvá tud válni. Mint ahogy a nők is.

Ha ronda vagy, béna vagy, talán a rendes, klassz belsődből juthatna a külsődre is, nem? :)

2016. ápr. 17. 20:37

Okos férfi tudja hogy 100% ban a külső számít nekik.

Ha ronda vagy akkor megkapod a megfoghatatlan “rossz a kisugárzásod“ meg “nincs kémia“ dumákat. Érdekes módon ha szép vagy akkor mindkettő nagyon jó lesz... Ronda férfi haljon meg egyedül, nekik alanyi jogon jár a szépfiú.

123. Mutáns Jane (válaszként erre: 116. - 293e3da68b)
2016. ápr. 17. 20:37
De azért ugye nem akarsz azzal jönni, hogy neked van bármi belső értéked is? Mert az alapján, amit eddig írtál, nincsen semennyi.
122. 1abbb5d144 (válaszként erre: 121. - Finomfőzelék)
2016. ápr. 17. 20:21

igen, igen.

Nyilván fb-on is azért írogatnak idegeneknek, mert meglátták a belsejét.

121. finomfőzelék (válaszként erre: 120. - Jeti)
2016. ápr. 17. 20:02
A béna pasik ezt úgysem értik meg. Szerintem a béna pasik sem a 120 kilós csúnya nőknek írogatnak, mert a belső értékek számítanak bla bla.
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook