Miért nem jó az internetes ismerkedés? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem jó az internetes ismerkedés?
" A hűség, az őszinteség, a tisztelet, a megbízhatóság ma nem kell!"
Mondod ezt te, aki csak azokra a kérdésekre válaszolsz, amelyek neked nem kényelmetlenek. Tehát egy sumákolós alak vagy, nem őszinte. Tisztelet: "a nők" iránt a soraidból mélységes megvetés és lekezelés süt. Tehát ez sem igaz rád. Őszintén szólva aki már kettő ilyennel indít, azt én alapból nem tartom megbízhatónak sem. A hűséget pedig, mint extra különleges erényt emlegetni... hát ez magáért beszél.
Egyértelmű: te valószínűleg azért találkozol magas anyagi és külsődleges anyagi elvárásokkal, mert neked értékelhető belső tulajdonságod, mint olyan, nincsen. Ezért érdeklődnek veled kapcsolatban minden másról, és mikor kiderül, hogy a belső értékek hiánya mellett még az sincsen, akkor nem tudom, miért csodálkozol, hogy mehetsz a levesbe. Szerintem teljesen jogosan tettek téged lapátra, akik eddig megtették, és ha ilyen maradsz, akkor a veled szembeni elutasításnak továbbra is meglesz minden emberi (belső tulajdonságok hiányára épülő erkölcsi) alapja.
Írsz csak, vagy olvasol is?
MILYEN nő az álmod?
Azt már tudjuk, hogy ölbe lehessen kapni.
A nőkben ne keressen senki logikát mert nincs. Hiába papolnak itt a jó belsőről. Ha nem vagy vonzó nekik, le se szarnak. Én most beszélgettem egy csajjal és azt írta hogy egy magabiztos, kedves pasi bármelyik lányt képes meghódítani. Képcsere megvolt, azóta kissé ellaposodott a beszélgetés,végül le tiltott. Na akkor hol az értékes belső szöveg? Nem lenne ezzel baj mert mi, férfiak is külső alapján döntünk 50%-ban, de mi legalább ezt nem tagadjuk le.
Na most ez,hogy kisugárzás, kémia, szikra stb, ezeket a fogalmakat nem szabad komolyan venni, ezek csak kisegítő szavak, hogy a nők tudjanak mivel elutasítani egy férfit. Én pl. az ördöghz hasonlító fejemmel hiába próbálnék mosolyogni, pozitív arckifejezést ölteni a pofámra, megkapnám,hogy nincs, vagy negatív a kisugárzásom, ellenben,ha egy jóképű csak állna magának fapofával, már nedvesedne is a nők cunija,hogy hű micsoda kisugárzása van. Van neki a f..omat van, egyszerűen csak szimmetrikusabb az arca, azaz jóképű.
"A nőknek fogalmuk sincs róla hogy mit akarnak"
Ahhahaha, te azt csak szeretnéd. Neked pont az a bajod "a nőkkel", hogy nagyon is tudják, hogy mit akarnak, és az nem te vagy.
Nem is a vitával volt a bajom. Véleményhez és érzéshez mindenkinek joga van. elmondani szintén. A stílus hagy némi kívánnivalót maga után.
Hogy témában maradjak (aztán menjek :) ), nekem is "too much" az állandó mártír szerep, és a királylányok, akiknek minimum egy oszt.vezető jár (gyakran merül fel a kérdés bennem is, Miért Kincsem, ki is vagy te valójában?), de óriási hiba lenne általánosítani.
Hitelesebb vagyok, ha magamról írok: én szeretek gyenge lenni olykor, és nő lenni olykor, meg a törékeny, akire vigyáznak, akit kicsit kényeztetnek, de úgy gondolom, a másik oldalon mindig igyekeztem kompenzálni. Máskor én vagyok a gondoskodó, az, aki tudja, mikor nem megy bele egy játszmába (magyarán tudni kell hallgatni néha).
Valóban túl nagy az elvárás, oda-vissza és szívből örülök, hogy ebből kimaradtam. Ha most kellene családot alapítanom, piszok nehéz helyzetben lennék.
Egy valami biztos, sok nő társamon érzem, maga sem tudja mit akar. Így aztán nincs az a férfi, aki tudhatná, mi kell neki :S
De fogalmazhatok egyértelműbben is.
Egyetlen nő sem köteles elfogadni a közeledésedet sem most, sem később. Hivatkozhatsz bármire, ez szimpla jogi kérdés. Ha átléped azt a bizonyos határt, és nem veszed figyelembe az elutasítást, onnantól kezdve ez fog rád vonatkozni:
Nincs garantált nő, nincs garantált szex, és soha nem lesz. Ígért neked bárki, életed bármelyik szakaszában ilyesmit?
Nem kötelesek hagyni semmit, és ők a legalkalmasabbak eldönteni azt, hogy nekik mi a jó.
Ezen felül pedig sem a partnerkapcsolat, sem pedig a szex nem jár senkinek alanyi jogon. Ezt tanuld már meg végre egyszer s mindenkorra.
Akkor te nem vagy okos férfi, ha így gondolod!
Úgy tűnik, személyes sértődés beszél belőled...
A férfiaknak sokkal jobban számít a külső, mint a nőknek, ezt te is tudod.
Ugyanannyi "csúnya" nő születhet, mint férfi. Ha egy nő ad magára és megpróbálja magából kihozni a legjobbat, a férfiak miért nem? Kevés férfi születik jóképűnek, mégis sok vonzóvá tud válni. Mint ahogy a nők is.
Ha ronda vagy, béna vagy, talán a rendes, klassz belsődből juthatna a külsődre is, nem? :)
Okos férfi tudja hogy 100% ban a külső számít nekik.
Ha ronda vagy akkor megkapod a megfoghatatlan “rossz a kisugárzásod“ meg “nincs kémia“ dumákat. Érdekes módon ha szép vagy akkor mindkettő nagyon jó lesz... Ronda férfi haljon meg egyedül, nekik alanyi jogon jár a szépfiú.
igen, igen.
Nyilván fb-on is azért írogatnak idegeneknek, mert meglátták a belsejét.
További ajánlott fórumok:
- Miért vagy most az interneten?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?
- Molitor Mária - avagy miért szeretik az emberek a másikat lealázni az interneten?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?
- Mennyire normális ismerkedés az, hogy interneten nem igazán kérdezi meg, hogy mit csinálok, csak akkor ha találkozni akar?
- Párkapcsolat mellett - internetes ismerkedés