Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben? (beszélgetés)
Attól le tud higgadni egy kölyök ha szülöi fölügyelet mellett dölhet a szájából a trágárság?
Tudom,kritizálni könnyü de ne is haragudj,akkor ott valami nagyon el lett "baxva"hogy aktuális legyek!
Igen. Engem is zavart, már meg se nézem őket.
Ma inkább az zavar, hogy nem találok kulturált pártatlan hírközlést.
Ha egy lovagkeresztes kortás író nyilvánosan káromkodik mint egy kocsis,akkor már nincs min megdöbbenni,csodálkozni! Engem már kezd nem zavarni,persze mikor a sok baz+töl nem értem,hogy a bunkókám mit akar kinyögni,na az már zavar!
Ez a túlzásba vitt káromkodás elöbb-utóbb egy bizonyos elhülyüléshez fog vezetni,frankó lesz mikor már fél baz+okból is érteni fogjuk egymást,persze az utóbbiban nem vagyok biztos!
Szia, engem azért nem döbbent meg, mert az internetes médiát nem sokra tartom, és az ott írókat sem tartom "újságíró"-knak.
Csak szalagcimeket olvasok, hátha van olyan, ami a nagyvilág híre, és érdekel.
Olyan, hogy "ettől robbant fel az internet", meg "döbbenetes dolgot árult el xy.." nekem nem hír.
Ennek az egésznek semmi köze ahhoz, H prűd vagy-e vagy sem.
Hát nem vagyunk egyformák. Én sajnálatosnak tartom, ha egy iskola ettől zeng. Gondolom az újságírók is így gondolkodnak már, mint te. Hogy ha már ennyien csúnyán beszélnek, akkor kit zavar, ha ez az írásokban is megjelenik?
Én maximum akkor káromkodok, ha például ráütök az ujjamra egy kalapáccsal, de akkor is csak annyit, hogy basszus, vagy francba. A lehiggadásom nem a szavak tartalmán múlik.
Igen,ha ideges vagyok egy kocsis elbújhat mellettem,de tudod,egy általános iskolával szemben lakom,és ahhoz képest amiket én kiejtek a számon ha ideges vagyok,hozzájuk képest még kismiska vagyok!!
És igen!A gyereknek is itthon a 4 fal között engedélyezett ha mérges káromkodjon.El nem hiszed milyen gyorsan lehiggad!
Szerintem ez nem álszentség, hanem egyfajta igényesség, elvárás. Én nem szoktam káromkodni a mindennapokban egyébként és a családom sem.
Te szoktál és a kisiskolás családtagjaid is (ha vannak)?
Engem nem zavar!
Káromkodik itt már a kis iskolástól kezdve mindenki..Ne legyünk álszentek..
Sziasztok!
Titeket nem döbbent meg, hogy a vezető internetes médiákban már nem probléma, hogy trágár szavak vannak a cikkek címében?
Én vagyok nagyon prűd, hogy ez zavar engem, vagy ez tényleg nem jó irány?
További ajánlott fórumok:
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Magasság - Hogyan lehetnék magasabb?
- Élet 50 után, avagy milyen új célok lehetnek?