Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Én Csernuséra pályázom...:))
Na oké,hogy kell szabadság...de az ne abban nyilvánuljon már meg hogy megcsalom...én azt nem szabadságnak nevezném...!:)))
Legyen meg a másiknak a kis saját élete...nekem is...szórakozzon ö is a barátaival,én is,ne telepedjünk egymásra....de ne csaljon meg!:)
bocsánat, rossz vagyok....
szóval hogy beismernék nem úgy kellene élni és változnának..../ ez már szebben hangzik/
Szabadság valóban kell!
De, ha nem bújhatsz ágyba evvel-avval az állandó társad mellet, akkor már nem is vagy szabad????
szerintem is:O))
pedig ő ezt mondta, a szemem esett ki....
Az embereknek hajlama van arra, hogy amin nem tud (akar) változtatni, azt beállítsa teljesen normálisnak.
Aztán, amikor eszerint él és borzalmas az élete az elfogadhatatlan dolgok elfogadása miatt, akkor meg azt mondja: "Az élet szar" :O))
még jó..:O)))
de nyilvánosan, tv-ben hogy lehet ilyet mondani?????
és akkor csodálkoznak hogy hová fajul a fiatalság, no meg az öregek...:O)))
na mondd ezt egy nőnek hogy ne vigyen bele érzelmeket!:)))
Sztem ritka!:)
Hát, biztosan van aki így is tud élni...
Én még a konzervatívak társaságában tartozom.
Vagyis: Egyszerre egy! :)
akkor az tuti szexmániás volt....
amugy erről jut eszembe, én is néztem egy riportot egy szexpszihóval, és az a marha azt ajánlotta hogy nyugodtan csalja meg mindenki a párját, ha neki erre igénye van, csak ne vigyen bele érzelmeket és vigyázzon hogy ne tudja meg a párja....
????
Nem, a hölgy egy 60 éves nő, aki 10 éve elvált.
Csinos, jó hírű pszichiáter, egyetemi oktató!
Nem, egy nő!
Szuper előadás volt!
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!