Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Fata Milcsi Morgana:
"Nem tudhatod, mert azokat nem bántad meg, azokat jogosak és helyes lépésnek érezted, mert okkal lépted meg.
. . . de ettől még a 10 helyett valójában 100 -as nagyságrendű azok a tetteidnek következményeinek száma, amik miatt , talán a tudtodon kívül, de fájdalmat okoztál.
Ezen emberek , akik megbántódtak, szerinted jogosan mondhatják, hogy akkor te helytelenül döntöttél?
Szerintem nem."
Csabcsi doki:
De!
Mégis mit is értettem félre?
Ezen mit lehet félreérteni?
Most meg azt írod amit én,hogy nem felelhetsz meg mindenkinek?
Tényleg nem értelek:))
"nem sok" ... illlyen számot nem ismerek! ;)
Milyen gondolkodásmódra gondolsz itt hirtelen... kinek a gondolkodásmódjára?
Megint nem értettél.
Harmóniában lenni a világgal nem azt jelenti, hogy minenkinek megfelelsz.
Az azt jelenti, hogy mindenkinek az lesz a legjobb. Bár most lehet, hogy nem tetszik neki éppen.
Harmóniát lehet érezni és nem kell megfelelni senkinek, csak követni a harmónia útját.
"Ennek ellenkezőjére törekszem, mindenki gondolkozzon szabadon, élje meg úgy az életét ahogy neki jó!
Csupán ennyit szeretnék, hogy mindenki merjen az lenni aki, és gondolni azt amit igazából, belülről fakadóan gondol, és érez. "
és így leszünk önző, egoista emberek, akik folyamatosan fájdalmat okoznak másoknak
és
ja valami ilyet,később visszanézek!
Amúgy én egész nap egyedül vok szinte mindig és nem jut eszembe a megcsalás,de a ma..ti sem,mondjuk időm se lenne rá!
MIelőtt csomagolnám ? :)
Akkor nem helyben fogyasztod :))))
Oké, de vannak helyzetek, elég sűrűn, amikor az én érdekem képviselése, fájdalmat okoz másoknak. Mérlegelek, de vannak helyzetek, amikor azt mondom, hogy nagyon sajnálom, de nekem ezt kell tennem, mert nekem így a jó, vállalva azt is, hogy megbántom vele a másikat.
Ergo a döntéseimet nem attól kell függővé tennem első körben, hogy megbántok-e vele valakit vagy sem.
Szerinted az az egészséges,és szuperszabály,hogy akkor leszel boldog,ha mindenkinek megfelelsz,mindenkit számításba veszel minden egyes döntésednél,hogy ne bánts meg soha senkit?
Pfff,értem már.
Mert ha valaki bevállalja az öfeladás,önfeláldozás nagymívű cselekedetét,akkor jogosan várhatná el ezt mindenki mástól...hmm..
Szerintem meg nem.
"Még mielőbb tovább mégy önmagadba térj meg.
Ki legyűrte önmagát az el sohase vesz,
Annak mindenki már alattvalója lesz."
paul fleming
Fura ízlésed van, de legyen :) Szülinapodra megkapod :)
Én meg Brendan Fraser - t kérem :) De lekötözve,mert ha meglát, elmenekül :))))
De az életben nem.
Bár nem mindíg ez a legfontosabb, de talán sokszor igen.
Ezzel nem értek egyet.
Az ő szempontjából nem azt kell nézni első sorban, hogy fájdalmat okoz-e másnak bizonyos döntésével, vagy sem. Először azt kell megnéznie, hogy saját magának mi lenne a jó, a helyes. Második körben meg lehet nézni, hogy ez hogyan hatna másokra, de nem ez az elsődleges szempont.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!