Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
:O)))))))
Így írtam????
ÁÁÁ, ebből lesz a pletyi.
Nekem se
Ja, az normális :O)))))
"Én Brad Pitt-et sem fogadnám el a páromnak, mert kis naív lenne"
húúú de melegem van :))))))
Bocs nem hagyhattam ki, csak vicc volt :)
Meg ne sértődj :)
Persze, mert Jolie utána eltűnik. Ha maradna minden nap a közeletekben és néha átmenne és rángatható lenne a pasi a sexxel, akkor valószínűleg meggondolnád magad.
Én Brad Pitt-et sem fogadnám el a páromnak, mert kis naív lenne, aki szintén beleesett egy híresség hálójában, és hagyta magát kihazsnálni.
Jó, Jolie az más, mert ott nem ő hazsnálná ki, de ugyanolyan béndzsó, hogy melletted valaki istenietené.
Cast!:))
Szerinted te hány és hány helytelen ,és mást megbántó döntést hoztál már életedben?
Ha azt mondod 10-et,akkor én elhiszem.
Ez a 10 azon alkalmak közés sorolható,amikor őszínte szívvel megbántad,hogy bánatot okoztál.
És akkor nézzük úgy,hogy mások ,akik az életedben résztvettek,hányszor éreztek bánatot általad?
Nem tudhatod,mert azokat nem bántad meg,azokat jogosak és helyes lépésnek érezted,mert okkal lépted meg.
...de ettől még a 10 helyett valójában 100 -as nagyságrendű azok a tetteidnek következményeinek száma,amik miatt ,talán a tudtodon kívül,de fájdalmat okoztál.
Ezen emberek ,akik megbántódtak,szerinted jogosan mondhatják,hogy akkor te helytelenül döntöttél?
Szerintem nem.
Hát ezt írtam, hogy egy iseig igen, aztán meg van a veszély, hogy megijed, hogy úgy fog meghallni, hogy nem ismert meg egy másik érzést.
Szerintem nagyon benne van a pakliban.
És ahogyan ezt írod, nekem például kellemes érzésem van és harmónia.
Egyszer hallottam egy olyat, hogy :
Fiatal korban az ember azt mondja, hogy
"Azért szeretem, mert..."
később ez átalakul:
"Mégis szeretem pedig...."
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!