Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Meg van már a csodaszer a hűtlen férfiak ellen??:)Jó lenne,ha lenne egy gyógyszer,amit csak bevesznek és rögtön hűségesek lesznek,mint egy kiskutya:).Csak ott kéne' állni felettük,hogy rendesen bevegyék azt a gyógyit:).
Csajok!Találjuk fel ezt a szert:D!
na szerintem ez úgy van hogy ..
mindig a saját szintednek megfelelő ember mellé kerülsz...aztán vagy együtt haladtok és fejlődtök...vagy kinövitek egymást,akkor jönnek a gondok...egyiknek nem jó ez meg az...
Abból, hogy hogyan sülnek el a dolgaid. Ha nem úgy, ahogy várod és feszült vagy és csalódott sokszor, akkor még nem vagy harmónikus.
Amilyen mély a probléma, annyira mély problémájú embert hozol be magadnak.
Mielőtt őt szidod, tudd, hogy tükör.
... vissza kell olvasnom ehhez a "karmikus" kapcsolathoz, és hogy egymás szélsőségei miatt vannak együtt? ... valahol elkerülte a figyelmem, de érdekel!
Szerintem a legtöbb ember (mennyi is százalékban) harmonikus kapcsolatra vágyik... és ez tuti!!!!... akkor miért nem jön össze? :o)
Nem kell kikeresni. Megtalál.
Kiszúrjátok egymást könnyen.
A lényeg, hogy te mit szeretnél. Ha tudod, hogy harmónikusat, akkor tudod mit kell tenned.
Az emberek nagy része "karmikus" kapcsolatban él, ahol egymás szélsőségei miatt vannak együtt és az elég küzdelmes.
:O))
Nem ez a lényeg, hanem, hogy ha erre rájössz, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Akkor neked meglesz.
Hogy mennyi, az a te életedet nem befolyásolja.
Nem tudom, de nem csak ezen múlik a harmónikus kapcsolat.
Az igazán harmónikus kapcsolat talán 5-10% közé terhető.
Ritka, mint a fehér varjúúúú :O)))
SZERINTEM :o))))
Hjaaaaaaaaaa.... az, hogy valaki nincs helyzetben, nem jelenti azt, hogy személyiségileg rendben van... :oD
A harmóniára... az egészséges személyiségek harmonikus, közös párkapcsolatára vártam a százalékot... szóval szerinted a fenn maradó 20-30 % reális? ... szerintem NEM. :o) (Szerintem szerinted sem! ;DD)
(szeretem azt a szót, hogy szerintem... boccccs! :o))
A lényeg, hogy akkor várjunk szellemileg érett embert, ha már mi is azok vagyunk.
Ez nem csak a megcsalás mérőszáma.
Hasonló a hasonlót vonzza érettségileg.
Szerintem nagy a százalék, főleg hosszútávon.
Persze az sem mindegy, hogy megtenné-e, de nincs rá alkalma. Az sem jobb.
%-ban 70-80%-ra tippelném, aki megtenné.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!