Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Az is egyfajta hátrányos megkülönböztetés lehet, hogy mondjuk a szülő trehánysága miatt nem kezelt tetves gyereket kitiltják a suliból. De ha szerinted rosszul használtam ezt a szót, nézd el nekem! :o))
Egyébként a férfiak (álítólagos és nem valószínüsíthető)hűtlenségétől hogy jutottunk ide??????
Ez is tetszik.
Mindíg van harmónikus megoldás, csak nyitottnak kell rá lenni és nem hűbele balázskodni.
Bakker
Ezt alá tudnád valamivel támasztani? :D
hol a tőröm??? :DDDDDDDDDd
Hát tudod doki a mi három számjegyü IQ-kal félre értjük a kétszámjegyüeket!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a megoldása az lett volna hogy a védőnéni kimegy a családhoz a szerekkel együtt és azt mondja anyukának hogy megmutatom magácskának hogy é kell ezt csinálni.....aztán megkérdezni hogy fogé menni, ha nem akkor segítek....aztán elmondani mivel lehet megelőzni, stb....
A döntéshozónak kell empatikusnak és toleránsnak lennie.
Akkor a harmónikus megoldást fogja megtalálni.
Hát szerintem folyamatos a félerértés :O))))
azta, hogy én miket nem tudnék ide írni.......:DDD
de inkább nem
Ne térj ki ilyen diplomatikusan. Ezzel tudtok megőrjíteni.
Mondd már ki, hogy harmónikus és nem attól függ, hogy ki mit szól.
Be is nézheti, aki benne van.
hát szeva:O)))
mi szél fút erre??
ma megelőztél, de majd megint figyelek :O)))
nem csak fél hogy megsértődnek rá :O)))
Nem,csak volt rá példa hogy nem egyformán értelmezzük a szavakat,és lehet félreértés!
Létezhet harmonikus megoldás ..... ez mindig az ügyben résztvevők hozzállásától függ. A rugalmasságtól, toleranciától, empátiától .....
Hogy jön ide a diszkrimináció?
Miért írod, hogy nem félreérteni? Ügyvéd vagy?
Akkor van harmónikus megoldás, igaz?
Mivel ez egy egészségügyi probléma,ezért nem tudom elfogadni a tanárnő megoldását.
Másrészt a polgári törvénykönyv is kimondja hogy egy valós veszélyhelyzet megoldása nem járhat aránytalanul nagy sérelemmel,ill.anyagi kárral.
Kérem ezt sem félre érteni!
Hogy emiatt nem távolítható el az iskolából.
Ha nem tudnék szót érteni a szülőkkel, akkor hivatalos útra terelném, ahogy Spin is írta. Ha a kislánnyal jó lenne a kapcsolatom, a szülők meg nem foglalkoznának vele, hogy lekezelem-e a haját, vagy sem, akkor lehet, hogy lekezelném én ..... de ez mondjuk egyedi eset lenne valószínűleg .....
Mit? Hogy a tetvest nem szabad megkülönbözetni a többiektől?
nekem volt egy osztálytársam általánosban, hát neki nem haja , hanem inkább nagyon dús fenék alá érő haja van, még most is, elkapta menzán a tetűt és 3 hétig hiányzott mire az anyukája leszedegette róla ...:O))
tudom miről beszélsz, csakhogy ezt a kúltúrát a fiatalok már nem szívesen követik...de nincs erő még nemet mondani sokmindenre.....
ami késik szerintem nem múlik....
De nem annyira fönn, csak fönn. Nehogy összekeverjétek :O)))
További ajánlott fórumok: