Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Az eredeti felvetésedben még azt mondtad, hogy senkinek nem árt. Ez nem olyan eset.
Amúgy drasztikus és nem korrekt ez a megoldás.
Az ő szokásuk tolerálható, ha nem árt másoknak. Ha igen, akkor még sok megoldás van.
a szülőket orrba kellett volna verni......
én nem szerettem a hosszú hajat :O)))
igen.....ha..akkor szerzek egyet ..meg sok-sok tűt...azt is kell tisztítani? :O))
a végén indián leszek.....végülis félvér ide vagy oda...má mindegy :O))
nem azt a részét fogjátok meg a sztorinak, amire én gondoltam.
bár ez nem baj.
:)
Drasztikus volt levágni a szülőkkel való egyeztetsé nélkül. Jogtalannak érzem.
Lehetett volna más módszer is.
Vannak erre szerek.
De a szülővel egyeztetni kell így is úgyis.
1.nem volt helyes
2.a levágástól nem tűnnel el a tetvek
"Egy vidéki iskolában történt, hogy egy cigány kislány szülei a tantestület hosszas könyörgésére sem tettek semmit a gyerekben talált fejtetvek ellen.
Egyik nap az osztályfőnök megelégelte az állapotot, és az iskolában levágta a cigánylány hosszú, derékig érő haját.
Másnap a szülők felháborodva rontottak az igazgatóra azzal, hogy a kislányt a későbbiekben nem tudják férjhez adni, ezért az iskola magyarázza meg, milyen alapon vágták le a kislány haját.
A tantestület nem értette a vádakat, ők csak a tetvet igyekeztek kiirtani a lányból, viszont nem számoltak azzal, hogy a roma lányoknál a hosszú haj jelenti a szüzességet,akinek levágták nem mehet becsületesen férjhez."
vélemény?
:O)))))
én is szeretnék, csak hát nekem kellene vagy 2 tucat :O))
a jó kan is vaktába lő..:O))
bocs ezt csak úgy szokták mifelénk mondani :DDD
azért meg ne öljétek egymást :O)))))
de csináltathatsz magadnak egy wodu babát és akkor nem kell a csetepaté......:O))
Akkor jó helyen vagytok.
Hány per van folyamatban?
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!