Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
sziasztok!!
szülés ota hullt a hajam, ennek már nyolc éve. volt poklok pokla, amit egy nő csak átélhet....kendő, kopaszság...hisztéria, .. állitólagos nem gyógyitható autoimmunbetegség, pco,szóval addig mentem, mig kiderült, hogy nincs egy ép szervem se.a férjem megunta a depit, mára ő is elment. ...hogy ettöl-e-meg attól, hogy gyakorlatilag mindent kipróbáltam ,bár állitólag gyógyithatatlan volt a problémám, ahajam mégis visszanőtt.most ugyan ujra hullik, de tudom ,NINCS REMÉNYTELEN ESET.
csak sok stressz...fóbia, pánik...miegymás.mihelyt leszálltok a témáról, a helyzet javulni fog.lazulni, meg vitaminok, semmi hajszámlálás.amig téma, és probléma, addig
sajnos nem fog megoldódni. tudom, ez picit ezo duma, de higgyétek el igy van persze kell vitamin, sok vit, nyomelemek, kitartás, és ami nálam fantasztikus volt, az a Varga csepp.de szigoruan előirás szerint. sok sikert!!!!
Biovánne-ról valakinek van tapasztalata?
Nekem a Bánfi sem és a revalid sem jött be.
Vérképem jó, fogaim teljesen egézsségesek (még meg is röntgeneztettem őket), nőgyógyászatilag sincs probléma...
Ha már nem hullik a hajad, biztosan nem egy pár napig tartó vitaminkúra eredménye volt.
Ugye ezt senki nem gondolja komolyan, hogy néhány napig vitamint eszik és máris megáll a hajhullás. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor miért van ennyi kopasz/kopaszodó ember??
Már korábban rendbejött a szervezeted, beállt az az egyensúly, ami a haj növéséhez optimális és ezért állt meg a hajhullás (épp akkor, amikor a vitaminkúrát is elkezdted). De nem ezek okozták sajnos. (Egyébként az sem mindegy, milyen vitaminokat szed az ember, mert a C-vitamintól a hajnál nem várhatunk csodát).
Valóban fontosak a megfelelő vitaminok, de ezek csak segédanyagok a hajnövekedésben. Ha kevés a testünkben a mukoprotein típusú anyag, amiből a haj épül, akkor legjobb vitamin is hatástalan!! A Viviscalban, amiről valaki az előbb írt, ilyen anyagok vannak.
Heló:)
Nekem is egy ideig hullot a hajam.Bementem a gyógyszertárba és kaptam rá vitamintablettát.
Nekem pár nap alatt hejre jött:)
Szia KRISSYM!
Ugyan az a bánatom mint neked. Igaz nálam "még csak"6-7 éve tart, de már nekem is alig van hajam. Rengeteg dolgot kipróbáltam, külső belső kezelések, hajszeszek,pakolások, samponok, ampullák, kapszulák, minden orvosnál többször jártam kivizsgáláson de semmi, már a reikivel is próbálkoztam kétségbeesésemben de.... Lassan parókákat fogok nézni. Szóval ha esetleg találsz valakit, egy normális orvost vagy bármit ami segít, kérlek szólj nekem is! Előre is köszönöm!!!!!
Sziasztok!
Nekem már vagy 3 hónapja kihúzták a fogam s azóta nem hullik annyira a hajam, de nem tűnt fel változás ill. sűrűsödés...igaz vannak uj kis hajszállaim, de valahogy még mindig olyan kopaszka vagyok :(. Szerintem 3 hónap utan már észre kellene vennem valami erőteljesebb változást...vagy nem?
Tud vki ojat ajánlani amitől zsírosodik a fejbőröm? mert nekem ez nem müködik, zsír ellen sokminden van de erre szinte semmi.
Anika21: ",nem gyengíti a fogamzásgátló hatását?ez nincs benn a haszn. utasítóban..." Semmi köze hozzá.
A prednizolon csak a zsírosságot szünteti meg a teszto gátlásával a hajhagymában és nem másutt. A hormon eredmények is OK-k? Próbáld ki a dermipsor krémsampont 1 hóig elég ha 2 naponta használod (én 3 naponta vagy 1-2), az alpicort meg (ha szárazabb a fejbőröd) nem jó mert nagy a szesz tartama és szárít. a revalidot próbáltad mán? menj fel ide; [link] hátha találsz vmit! ÉN EZZEL NEM REKLÁMOZOK CSAK SEGÍTEK AKIN TUDOK! mert vannak akik szándékosan kötözködnek mivel más dolguk sincs.
Mivel eddig nem kaptam választ a kérdéseimre, ezért most előre megköszönöm annak aki ezt megteszi!
Zsiros korpára egy ideje használom a Lush szappant és nagyon viszket a fejbőröm valamint elkezdett hullani a korpa, ami eddig nem volt.Ez most jó jel hogy lehullik és nem ragad a febőrre?
A válaszokat KÖSZÖNÖM!!!!!
Nekem olyan egy hónap alatt hatott. Én leszedtem az Alpicort tetejét és helyette rátettem egy szórófejet. Sokkal gazdaságosabb és eredményesebb. Ne legyél türelmetlen!!! Hidd el hatni fog. Sajnos nincs olyan csodaszer amit ha használsz, pillanatok alatt erdményes lesz. Gondolj bele... A haj egy hónapban egy cm-ert nő. Igen, naponta egyszer kell használni. Én este szoktam fürdés után, mert akkor talán a melegtől kicsit jobb lesz a fejbőröm és jobban beszívja a szert.
Mindig be kell masszírozni a fejbőrbe, mert ezáltal serkented a vérkeringést, de nem mindegy hogy. Úgy kell masszíroznod hogy elemelkedjen a fejbőröd a koponyádtól.
Kitartás, hatni fog ;)
Hát... Én kipróbáltam a Ferrocompot :( Beruháztam 2 dobozra, amiből pár szem fogyott. Nekem úgy szúr tőle a szívem, mint az állat. Átváltottam a Béres Fe-re. Hát... Szuper.
Szedem a Bérest Fe-t és az Alpicorotot helyileg, és nem sok idő alatt eljutottam arra a pontra hogy nő vissza a hajam. NEM KAMUZOK!!!! Nekem olyan pozitív élményeim vannak hogy el sem hiszitek. Belenézek a tükörbe és látom hogy sűrűsödik a hajam. Pici apró hajaim jelentek meg és sűrűen. Hamarosan elkezdem szedni a Diane 35-öt, de ha vassal és Alpicorttal eljutottam egy ilyen szintre, mi lesz a Diane35-ttel :))))) Ha befejezem a vasat, elkezdem szedni az Aloe-s tablettát.
Nagyon kívánom hogy mindenkinek hasonló poztív élményben legyen része!!! És ne felejtsük el hogy PCO-s vagyok, tehát ez a fajta gócom örökre fennmarad.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!