Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

724. szanád
2008. ápr. 13. 20:47
ha nincs hajad )))))
723. smorgie
2008. ápr. 13. 20:34

sziasztok!!

szülés ota hullt a hajam, ennek már nyolc éve. volt poklok pokla, amit egy nő csak átélhet....kendő, kopaszság...hisztéria, .. állitólagos nem gyógyitható autoimmunbetegség, pco,szóval addig mentem, mig kiderült, hogy nincs egy ép szervem se.a férjem megunta a depit, mára ő is elment. ...hogy ettöl-e-meg attól, hogy gyakorlatilag mindent kipróbáltam ,bár állitólag gyógyithatatlan volt a problémám, ahajam mégis visszanőtt.most ugyan ujra hullik, de tudom ,NINCS REMÉNYTELEN ESET.

csak sok stressz...fóbia, pánik...miegymás.mihelyt leszálltok a témáról, a helyzet javulni fog.lazulni, meg vitaminok, semmi hajszámlálás.amig téma, és probléma, addig

sajnos nem fog megoldódni. tudom, ez picit ezo duma, de higgyétek el igy van persze kell vitamin, sok vit, nyomelemek, kitartás, és ami nálam fantasztikus volt, az a Varga csepp.de szigoruan előirás szerint. sok sikert!!!!

2008. ápr. 13. 17:41

Biovánne-ról valakinek van tapasztalata?

Nekem a Bánfi sem és a revalid sem jött be.

Vérképem jó, fogaim teljesen egézsségesek (még meg is röntgeneztettem őket), nőgyógyászatilag sincs probléma...

721. 6f609a13af (válaszként erre: 719. - Szabcsi666)
2008. ápr. 10. 09:46

Ha már nem hullik a hajad, biztosan nem egy pár napig tartó vitaminkúra eredménye volt.

Ugye ezt senki nem gondolja komolyan, hogy néhány napig vitamint eszik és máris megáll a hajhullás. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor miért van ennyi kopasz/kopaszodó ember??

Már korábban rendbejött a szervezeted, beállt az az egyensúly, ami a haj növéséhez optimális és ezért állt meg a hajhullás (épp akkor, amikor a vitaminkúrát is elkezdted). De nem ezek okozták sajnos. (Egyébként az sem mindegy, milyen vitaminokat szed az ember, mert a C-vitamintól a hajnál nem várhatunk csodát).

Valóban fontosak a megfelelő vitaminok, de ezek csak segédanyagok a hajnövekedésben. Ha kevés a testünkben a mukoprotein típusú anyag, amiből a haj épül, akkor legjobb vitamin is hatástalan!! A Viviscalban, amiről valaki az előbb írt, ilyen anyagok vannak.

2008. ápr. 9. 16:08
Kb. 2 hónapja használom a Dr. Immun hajszeszt, én ezt javaslom, mert az ára is kedvező a külföldi szerekhez képest, a hatása pedig nagyon jó. Kb. egy hónap után állt meg teljesen a hajhullásom tőle, most még használom, hogy tovább erősítsem a hajam, mert eléggé drasztikus hajhullásom volt valamilyen oknál fogva. Elkezdtek új hajszállaim is nőni, nagyon örülök az ereményeknek, mert nőként nagyon nehezen viseltem, hogy le kellett vágatnom a hosszú hajamat a hajvesztés miatt.
2008. ápr. 9. 14:47

Heló:)

Nekem is egy ideig hullot a hajam.Bementem a gyógyszertárba és kaptam rá vitamintablettát.

Nekem pár nap alatt hejre jött:)

2008. ápr. 9. 14:02
Sziasztok! Nekem a Viviscal termék segített amit a bőrgyógyászom ajánlott. Tényleg hihetetlen jó, egy hónap múlva már megjelentek e fejem tetején a „bébi hajak” úgyhogy mások is észrevették. Csak ajánlani tudom de az ára nagyon sok... főleg mivel kúra szerűen kell alkalmazni a hajszeszt (kb 3-4 eFt) és a tablettáját (kb 20 eFt/hó). Aki megteheti az próbálja ki, én nekem még kéne erősítenem, mert most visszanőtt és nem szeretném mégegyszer levágatni és elhullajtani...
717. annybabi (válaszként erre: 701. - Krissym)
2008. ápr. 6. 18:00

Szia KRISSYM!

Ugyan az a bánatom mint neked. Igaz nálam "még csak"6-7 éve tart, de már nekem is alig van hajam. Rengeteg dolgot kipróbáltam, külső belső kezelések, hajszeszek,pakolások, samponok, ampullák, kapszulák, minden orvosnál többször jártam kivizsgáláson de semmi, már a reikivel is próbálkoztam kétségbeesésemben de.... Lassan parókákat fogok nézni. Szóval ha esetleg találsz valakit, egy normális orvost vagy bármit ami segít, kérlek szólj nekem is! Előre is köszönöm!!!!!

716. emrus (válaszként erre: 712. - B30b2dd2e9)
2008. márc. 30. 21:46
Csatlakozom a Bánfisok táborához, szesz és sampon kúra szerűen, és nekem is bevált és azóta nem is hullik.
2008. márc. 30. 21:04

Sziasztok!

Nekem már vagy 3 hónapja kihúzták a fogam s azóta nem hullik annyira a hajam, de nem tűnt fel változás ill. sűrűsödés...igaz vannak uj kis hajszállaim, de valahogy még mindig olyan kopaszka vagyok :(. Szerintem 3 hónap utan már észre kellene vennem valami erőteljesebb változást...vagy nem?

2008. márc. 26. 11:44
ma voltam kontroll vizsgálaton, képzeljétek be akart fektetni 1 hétre a doki kivizsgálásra, azt nem vállaltam, most mehetek koponya röntgenre és ujra vérvételre, nameg marad az alpicort :(
2008. márc. 24. 20:02
nincs rossz fogam, csak egy kis fogkövet szedett le a doki. a fogorvos azt mondta minden oké. :(
2008. márc. 22. 19:20
A Bánfi hajszesz, az ára is elfogadható. 700 körül van. Amikor a bőrgyógyász felírta az Alpicort-ot, egy darabig jó volt, utána nem használt, és 2500 ft.-ot fizettem érte. Egyébként sok függ attól is mi okozza a hajhullást.
711. zuzmika
2008. márc. 22. 12:18
Nekem a bánfi hajszesz és sampon jött be, 2 hónapig minden másnap használtam, mellette szedtem sörélesztő kapszulát.Bevált!Azelőtt meg csomóba hullott a hajam hónapokig.
2008. márc. 18. 13:58
pénteken fogászati góckutatás.ez az utolsó reményem,mert ha itt se lesz semmi akkor olvasgathatom a miért nem legyünk öngyilkosok című rovatot. 2 hét és tablófotózás lesz az egyetemen,szörnyen fogok kinézni. az alpicort nem használ.....
709. d9d8721118 (válaszként erre: 708. - Azgard)
2008. márc. 17. 17:25
Én igazából, nem értem hogy mit szeretnél írni. Ki kötözködik itt?
708. azgard
2008. márc. 15. 14:01

Tud vki ojat ajánlani amitől zsírosodik a fejbőröm? mert nekem ez nem müködik, zsír ellen sokminden van de erre szinte semmi.

Anika21: ",nem gyengíti a fogamzásgátló hatását?ez nincs benn a haszn. utasítóban..." Semmi köze hozzá.

A prednizolon csak a zsírosságot szünteti meg a teszto gátlásával a hajhagymában és nem másutt. A hormon eredmények is OK-k? Próbáld ki a dermipsor krémsampont 1 hóig elég ha 2 naponta használod (én 3 naponta vagy 1-2), az alpicort meg (ha szárazabb a fejbőröd) nem jó mert nagy a szesz tartama és szárít. a revalidot próbáltad mán? menj fel ide; [link] hátha találsz vmit! ÉN EZZEL NEM REKLÁMOZOK CSAK SEGÍTEK AKIN TUDOK! mert vannak akik szándékosan kötözködnek mivel más dolguk sincs.

707. gyöngyszemü (válaszként erre: 706. - Annika21)
2008. márc. 10. 22:36
Tényleg jól eltünt midenki! :-((( Ne add fel!!! Türelem!!!!
2008. márc. 10. 16:40
hahó! itt már senkinek se hullik a haja? senki sem ír? bár ne hullana senkinek.sajna az enyém még mindig nem javul.eltelt 3 hét az alpicorttal és semmi. minden eredményem jó lett.most már a hajam is levágattam . én nem akarok haj nélkül élni!!!!!!!!!!!!! :((((((
705. Zsikee (válaszként erre: 702. - Krissym)
2008. márc. 2. 21:58
Gyógyászati segédeszközök boltja- PH mérő papírtekercs- vizeleted vizsgálata házilag.
704. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 700. - Kszuzi)
2008. márc. 2. 21:47
Ha a sampon osszetetele tiszta (karos anyag mentes! A Lush-nel nem mind az, de elofordulhat), teljesen normalis, ha az elejen sulyosbitja a tuneteket, elkezd ugyanis tisztulni a fejbor.
703. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 701. - Krissym)
2008. márc. 2. 21:45
A fogaid rendben vannak?
702. krissym (válaszként erre: 634. - 4e57a2f552)
2008. márc. 2. 21:23
Szia, honnan tudhatom azt hogy az Én szervezetem elsavasodott e vagy sem? Válaszodat előre is köszönöm.
701. krissym
2008. márc. 2. 21:22
Sziasztok. 15 éve folyamatosan hullik a hajam, és már ott tartok, hogy alig van hajam.:( Voltam már nőgyógyásznál, fogorvosnál, bőrgyógyásznál, stb, de nem igazán tudtak olyan külső illetve belső gyógyszert/szeszt ajnánlani, ami igazán segített volna a problémámon! Tudnátok javasolni olyan orvost/természetgyógyászt Budapesten, aki pontosan be tudná határolni, hogy miért is hullhat a hajam? Köszönöm segítségeteket előre is.
700. kszuzi
2008. márc. 2. 19:29

Mivel eddig nem kaptam választ a kérdéseimre, ezért most előre megköszönöm annak aki ezt megteszi!

Zsiros korpára egy ideje használom a Lush szappant és nagyon viszket a fejbőröm valamint elkezdett hullani a korpa, ami eddig nem volt.Ez most jó jel hogy lehullik és nem ragad a febőrre?

A válaszokat KÖSZÖNÖM!!!!!

699. gyöngyszemü (válaszként erre: 694. - Lalikirály)
2008. febr. 29. 22:26
Szia! Jó kérdés hogy mivel lehet megszüntetni! :-( Azelött mindent kipróbáltam ami létezik, de most a hajgyógyász adott erre szert és most evvel kezelem hogy netermeljen annyi zsírt.... nekem már annyira zsíros volt hogy minden reggel hajat kelett mosnom hogy valamelyest kinézzen valahogy az a pár szál is, és hát a zsirosodástol hullott, mígnem már úgymond parókára kényszerűltem. Demost kezd alakúlni, még ugyan zsírosodik, de már nem hullik. :-)) O Rising terméket használok de szerintem ezt nemlehet beszerezni csak hajgyógyász álltal. /Ha igen szólj/ Olvass utánna a terméknek ha érdekel. Vagyha a hajgyógyász címe érdekel akkor megadom. Üdv Gyöngyi
698. d9d8721118 (válaszként erre: 694. - Lalikirály)
2008. febr. 29. 17:22
Szerintem először is menj el orvoshoz. Ő biztos fog tudni ajánlani olyan szert ami kimondottan férfiaknak való. Elsősorban azt kell kideríteni hogy mitől hullik a hajad, mert hiába kensz magadra vagy szedsz bármit, a más bajod van.
697. d9d8721118 (válaszként erre: 696. - Annika21)
2008. febr. 29. 17:16

Nekem olyan egy hónap alatt hatott. Én leszedtem az Alpicort tetejét és helyette rátettem egy szórófejet. Sokkal gazdaságosabb és eredményesebb. Ne legyél türelmetlen!!! Hidd el hatni fog. Sajnos nincs olyan csodaszer amit ha használsz, pillanatok alatt erdményes lesz. Gondolj bele... A haj egy hónapban egy cm-ert nő. Igen, naponta egyszer kell használni. Én este szoktam fürdés után, mert akkor talán a melegtől kicsit jobb lesz a fejbőröm és jobban beszívja a szert.

Mindig be kell masszírozni a fejbőrbe, mert ezáltal serkented a vérkeringést, de nem mindegy hogy. Úgy kell masszíroznod hogy elemelkedjen a fejbőröd a koponyádtól.

Kitartás, hatni fog ;)

2008. febr. 29. 09:28
Lina! te mennyi idő után vetted észre hogy használt az aqlpicort? én most egy hete kezdtem el.(tudom türelmetlen vagyok)5 hét mulva kell kontrollra mennem addigra elméletileg mr hatnia kell.elég csak rácsepegtetni a fejbőrre vagy jól bele is kell maszírozni.ugye napi 1x szabad csak használni?
695. d9d8721118 (válaszként erre: 692. - Moonday)
2008. febr. 28. 17:53

Hát... Én kipróbáltam a Ferrocompot :( Beruháztam 2 dobozra, amiből pár szem fogyott. Nekem úgy szúr tőle a szívem, mint az állat. Átváltottam a Béres Fe-re. Hát... Szuper.

Szedem a Bérest Fe-t és az Alpicorotot helyileg, és nem sok idő alatt eljutottam arra a pontra hogy nő vissza a hajam. NEM KAMUZOK!!!! Nekem olyan pozitív élményeim vannak hogy el sem hiszitek. Belenézek a tükörbe és látom hogy sűrűsödik a hajam. Pici apró hajaim jelentek meg és sűrűen. Hamarosan elkezdem szedni a Diane 35-öt, de ha vassal és Alpicorttal eljutottam egy ilyen szintre, mi lesz a Diane35-ttel :))))) Ha befejezem a vasat, elkezdem szedni az Aloe-s tablettát.

Nagyon kívánom hogy mindenkinek hasonló poztív élményben legyen része!!! És ne felejtsük el hogy PCO-s vagyok, tehát ez a fajta gócom örökre fennmarad.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook