Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Sziasztok!
Indítottam egy új fórumot de nem túl nagy sikerrel. Látom ez még élő fórum.
Nagyon hullik a hajam. Érdekes szitu mert amikor fésülöm akkor szinte alig, viszont amikor megmosom akkor hajban "úszom". Nagyon sok hullik hajmosás közben. A fodrászom sem igazán érti.
Ez tart már 1-2 hónapja.
Használtam 1.5 hónapig Bánfi sampont és hajszeszt de nem történt még semmi.
A fodrászom ajánlott egy tablettát, Kieselerde a neve, két vendége is szedi és azt mondják még semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak és nem hullik és dúsabb is lett a hajuk.
Egy alapos kivizsgálásra most a munkám miatt nem tudok menni.
A vasam alacsony, most nem szedek rá semmit illetve alacsony a vérnyomásom.
Nem foltokban hullik csak hullik, nem őszi hajhullás mert abban már máskor is volt részem. Nagyon ritkult is a hajam.
Ti mire esküsztök?
A málnalevél nem tudom mennyire jó terhesen. De a nyers málna az tutira vérzésinditó, és erősítő.
Nekem ha meg van akkor nyáron kihagyom a málnát mert ha elcsábulok akkor sokkal erőteljesebb a vérzésem és jobban elhúzódik...
Sziasztok!
Voltam ma a "Gyuri bácsi" gyógyfüves boltjában. Nem tudom hallottatok-e róla én nagyon sok jót. Azt már tudtam, hogy cukorbetegségre nagyon jó teája van aki issza, leteszi a gyógyszert. Megkérdeztem Nektek (akit érint), hogy az IR-re mit ajánlanak. A málnalevél tea állítólag pár hónap (max 3) alatt teljesen rendbe teszi ezt a dolgot. Napi egy csészényivel kell inni, mármint az Övékéből, mert abban sok és tiszta a hatóanyag. 500 Ft egy zacskóval és egy hónapra elég. Azt hiszem interneten is lehet rendelni.
Én most ott vettem diólevél meg csalánteát, állítólag, ha ezt a fajtát isszuk meg ezzel öblítjük a fejet, "nincs az a hajhullás ami meg nem szűnne". Majd beszámolok az eredményről.
Mennyi eszem volt nekem is, hogy akkor volt az esküvőnk, mikor már terhes voltam.
Direkt akartam így. Legalább életem egyik legboldogabb napján nem azzal kellett foglalkoznom, hogy úristen, hogy nézek ki??????!!!!!!!!!!!
Remélem Nálad ez tényleg csak szülés utáni hullás, és visszadúsul!
Sziasztok!
Új vagyok itt, és az érdekelne, hogy valaki próbálta már a Botéa ampullákat hajhullásra?
Tablettákból már egy csomó mindent kipróbáltam (HairClinic, Béres, Forcapil, Revalid, Biovanne), egyik sem használt igazán. Talán a Babé sampon, amit a bőrgyógyász javasolt bevállt (egy kicsit), mert azt vettem észre, ha ezt abbahagyom, menten bedurvul a hajhullás, de ezzel is hulldogál rendesen már évek óta. (Már elől tökre kilátszik a fejbőrőm) Nem azt mondom, fiatalabb koromban is ilyen kis vékonyka szálú volt a hajam, de annyi volt belőle, mint egy regiment... Viszont most... 30 éves koromra paróka kell? Tud valaki olcsón??? :)
Neked pedig nagyon szép hajad van a képeiden.
Nem látszik semmi, hogy gond lenne vele..
Ellenben az enyémmel.. Egyre jobban gondolkozom a pepin..(((((((
Szülés után nekem is több parókányi jött ki,de mindenki nyugtatgatott, hogy ez normális.
Ja, csak nem nálam..
Remélem neked visszadúsul.
Aranyos a Manód.)))
Nekem is hullott a hajamés én elkezdtem enni a virágport. Nem vicc,napi 2-szer eszek kávéskanállal,mindig étkezés előtt,és nagyon szép tőle a hajam és nem hullik.Jó pár szál hullik,de az meg teljesen normális.A bőröm os szebb tőle.
itt olvashattok róla,nagyon sok mindenre jó,én csak ajánlani tudom. :-)
Szia!
Én bő 3 hónapja hagytam abba a yadinet és már csak egy kicsit hullik a hajam...Augusztusban, amikor abbahagytam már szinte csomókban jött hajmosásnál, mostanra majdnemhogy negállt, teljesen normális mennyiség jön ki hajmosásnál, sok kis babahajam van, nekem kb. 5 éve hullik időszakosan a hajam(mióta fog.gatlót szedek!), csak ez az utóbbi évben vált világossá, ezen kívül más pronlémáim is lettek tőle sajnos...a mai eszemmel biztos, hogy nem kezdenék el semmilyen hormon tartalmú kemikáliát!!!!
Nem vagyok babás, ez biztos. Nem próbálkozunk még babával...
Kicsit mintha fájdogálna a pocim...remélem csak megjön egyszer..
Szerintem elbeszélünk egymás mellett,mert nem tudom ki vagy te és miért írsz ilyesmiket?Én nem szedem ezeket a pirulákat,érdekesen is jönnék ki belőle :)
Amiket írtam,az szigorúan a tananyagom része a suliban.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!