Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Pénteken vetted és már hétfőn babahajaid lennének tőle?
Akkor ez maga a spanyolviasz! :D
Melyik hajampullát használod?
Én is allergiás vagyok egy pár fűfélére, de azért próba cseresznye alapon vettem virágport pénteken, és bár először csak nagyon kis adagban, de kipróbáltam, és semmiféle allergiás reakció nem volt...
Férjem furcsálta a kis színes bogyókat, amikor hazaért, nem tudta mi az, aztán felvilágosítottam, és mondtam, hogy ő is nyugodtan szedhetné a virágport, mert gyümölcsöt is csak akkor eszik, ha megpucolom, ezt viszont nem kell pucolni, de nem ízlett neki... Mondjuk tény, hogy fura íze van kissé, de a szépségért mindent!!! És lehet, hogy tényleg használ, mert mintha pici babaszálak nőnének a fejemen, bár lehet, hogy a hajampulláknak is betudható!!!
Érdekes dolog az allergia...A kémiai anyagokra mérgekre még logikus is a reakció de a fűre virágporra stb parlagfűre virágzó növényekre már nem igazán. Mikor kicsi voltam vidéken kaptam igazi házitejet egyből tele lettem kiütéssel úgy hozzá voltam szokva a zacskós boltihoz...Különben a házi
rendes tehéntej is jó lehet a hajnak ha valaki nem allergiás rá. Csak persze ez is bizalmi kérdés hogy honnét van a beszerzés.A másik kérdés hogy a mai világba lehet e még forralatlanul meginni a tejet. Kb 15 éve hordtunk házitejet és én simán megittam nyersen is. Most már nem biztos hogy megtenném... Nem mellesleg akkor szülés után se volt gond a hajammal amikor házitejet ittam kb 2 évig. Csak megszűnt a beszerzési forrás és már macerás is volt a dolog így abbamaradt...
Hát én olyan állapotban vagyok menst.előtt, hogy még magamba is belekötök, legalább másfél hétig.
Ezt vajon melyik hülye hormon csinálja???
Ezt találtam:
Virágporra érzékeny (allergiás) egyének számára a fogyasztása nagy körültekintéssel ajánlott! Allergiás reakciók elkerülése érdekében, mindig kis adagokban kell elkezdeni a fogyasztást. Virágporra érzékeny emberek, csak kis adagban kezdjék el fogyasztani (1-2 virágpor golyócska), így szervezetüket hozzászoktathatják az allergénhez, tünetmentessé válhatnak.
Hát azt nem tudom,hogy aki allergiás a fűfélékre az ehet e.
Én még bioboltban nem láttam virágport.
Én mindent méhésztől veszek már évek óta.
Minden városban van piac,és ahol van piac ott méhész is van. :-)
Sziasztok!
Nekem júniusban fogott hozzá rettentően hullani a hajam, úgy hogy már oldalt a fejbőröm is kilátszott, azt sem tudtam hogyan fésüljem, azután szeptemberben hozzáfogtam kismama vitamint szedni és minden másnap 250mg C vitamint és teljesen megszűnt, gyönyörűen sűrűsödik a hajam:) Október 20-án kiderült állapotos vagyok, szóval lehet a hormonok segítettek!
Köszönöm szépen, hogy megírtad! Azért az összefüggéseket nem árt, ha valóban hozzáértő állapítja meg és fő a bizalom.
Örülök, hogy ilyen folyamatosan javulsz. Nekem is lépnem kell, mertnem nem marad hajam. Mondjuk nálam a festékes dolog előtt is már gond volt. Én is találtam a fejemen olyan mitesszer szerű dolgot, de ez tényleg nem a hajgyökér, mert kis kerek golyócska, mintha zsírból lenne, pedig a fejbőröm száraz. Tanácstalan vagyok. :(
Hát, a felmérésem 12 volt, és kezelésenként 7000. 6 hétig hetente mentem, most már 2 hetente, (1 hónapig) utána majd csak havonta kell már menni. Plusz amit elköltöttem a vitaminokra, de azokat nem ő árulja, ill. amit árul, azt sem kötelező megvenni, csak opciós.
Amúgy találtam a neten anno máshol is ilyen kezelést pont a fele összegért, csak úgy voltam vele, barátnőmnek ez az orvos volt, aki segített, meg ő fejlesztette ki az egész műszert, szóval nála jobban tuti nem értenek hozzá, mondjuk így utólag nézve, sok mindent nem kell érteni, mert csak rád teszik 2 helyen, és elindítják, csókolom, egy 5 éves is elboldogulna a feladattal:))
Tegnap végül összesen 34 szál hullott ki. Én nagyon boldog vagyok, bármi is hat:)
Szia!
Nekem szerencsére előtte csak egy-két nap...
De még jó, a férjemet a sírba is kergetném.
Ilyenkor még majdnem magammal is össze tudok veszni... ;SSSSSSSSS
De szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Vagy igen???!!!!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!