Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Melyik új gyógyszert kaptad?
Miért mondta a dokinéni , hogy vastag a nyálkahártya, fogigatló után pont az a gond, hogy nagyon elvékonyodott azért nem tud megjönni.
Én úgy döntöttem beszedek egy adag norcolutot(10 napig 2 szemet naponta), utána tutira meg fog jönni és végre elkezdhetek krémezni(ösztro-progi felváltva) így remélhetőleg legközelebb már magától meg tud majd jönni.
Mindenképp várj még a spironolactonnal, egész biztos, hogy lesz még jobb is, a legutóbbi eredményed is ezt mutatja, szép fokozatosan javulsz, főleg, hogy most új bogyót is kaptál.:)
Te d-vitamint nem kaptál, nekem felírták és mióta másfél hónapja szedem (vagyis iszom cseppek formájában) nagy dózisban, igazából azóta van ez, hogy heti egyszeri hajmosás és 10-20 szál haj úgy , hogy egész héten szinte semmi! Talán ez is segített nem tudom, de a félsz meg a szorongás akkor is mindig bennem van még, hogy mi van ha megint rákezd...főleg, hogy a p.m.-em nálam még mindig problémás.:(
Szia a spironolactont mire írta, az nem vízhajtó?
Mellesleg külföldön ezt hajhullás ellen is alkalmazzák, bár helyileg, mert dht blokkoló hatása is van.
Anda! nagyon szép a hajad, a színe is!
Viszont nem tudom, nekem egy ideje több hajam jön, 50-60 szál, de mostanában inkább 40-50, viszont ezt még mindig hullásnak könyvelem el. lehet, hogy én vagyok nagyravágyó? emlékszem, kamaszként még ha téptem volna, akkor se jött volna ennyi. akkoriban már volt hajhullós ismerősöm, aki panaszkodott én meg teljesen kívülállóként, értetlenül álltam a dolog előtt:) de jó is volt!
A 2. képet vedd alapul, amit feltettem, ott elég sötét. Mára amúgy valamit sötétedett még. Most elég sötét csokibarna, étcsoki, olyan, mint az Eva Longoriának. De egyáltalán nem feketés! Ezt több indigóval lehet sötétíteni még, meg ha több ideig fent van a massza.
Én imádom ezt a sötétbarnát, pontosan ilyenre vágytam:)
Ha tovább hagyod fennt a cuccot, akkor sötétebb lesz a végeredmény nem?
Vagy több indigó kell bele, az sötétít?
Én egész sötét-étcsoki barnát szeretnék.:)
Köszi:)
Csajok, tettem fel friss képet, most csináltam, ilyen a színe élőben. Mindent leírtam az elkészítésével kapcsolatosan is:)
Kori, 3,5 órát volt fent.
Ez nagyon jól sikerült! Gratula!
Meddig volt fenn a festék?
Azelőtt nem is tudtam ennyire megnöveszteni, mert ami nőtt az el is tört, le kellett mindig vágatnom.
Szóval ami kihullott az a hosszban jött vissza, de én fordítva szeretném inkább :)
Ja meg is van a naplód:)
Tényleg nagyon szép barna lett a hajad és fényes!!:))
Fennt van még a kép, mert meg akartam nézni de nem volt kép.?
Húúú , ha tényleg ilyen jól sikerült én is hennázni fogok asszem, leírod, hogy melyik hennát és indigót vetted meg pontosan és honnan lehet beszerezni?
Meg az "eljárás" menetét, mennyi ideig volt a hajadon, hogyan kell összeállítani stb.?
Köszike:))
kipróbáltam a henna+indigó alternatívát a hajfesték helyett, csajok, eszméletlen jó, gyönyörű csokibarna lett a hajam:)) olyan boldog vagyok:))) (a naplómba tettem képet, ha valakit érdekel)
patrícia, igen, das gesunde plus, és kék doboz, 60 szemes, egy csaj van rajta hátulról, hosszú, világosbarna a haja:))
Én befejeztem 2 90 szemes hairclinicet, napi 3t szedtem, egy hét szünet, most napi 2-vel folytatom, ha ez elfogy, tartok pihit, de a DM-es hajvitamint állandósítom, az nem is drága, 500/hó:)de lehet, hogy napi 1-et majd megtartok a hc-ből. Bár a hullás nem hiszem, hogy attól állt el, de most olyan, mintha egész gyorsan nőne, 3 hete vágattam le a hajamat, egész rövid lett, éppen vállig ért, most meg már váll alá, meg is vagyok lepődve rendesen, hátha ettől. (meg 3 hónapja tolom a biotin 5mg-t)
Lehet, hogy tényleg megvoltak a foltjaid, és a festék hozta ki erősebben. Ki kell kerülni azt a fajtát. Ha a másik egy hónap alatt nem okozott bajt, már biztosan nem fog.
Szerintem mindenképpen keress másik orvost. Ha jól tudom, nem csak a TSH-t kéne figyelembe venni a gyógyszernél.
Ha van rendes nőgyógyászod, kezdheted vele is, küldjön el hormonokat nézetni. Menstruáció amúgy rendben van?
MOndd meg neki,hullik a hajad. Van amúgy valami terület, ahol jobban? Fejtetőn, vagy homlok felett két oldalt?
A bőrgyógyászt nyugodtan hagyd ki, nőgyógyász és endokrinológus kellene, de nem olyan, mint a mostani.
Különben annyira elszomorító, hogy ezzel a problémával alig pár orvos veszi az embert komolyan. Pedig igen komoly lelki teher ez egy nőnek:(
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!