Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi az ami alap nálad nőként a szépségápolás/öltözködés/egészség terén? fórum

Mi az ami alap nálad nőként a szépségápolás/öltözködés/egészség terén? (beszélgetés)

tegnap 13:46
Egészség főleg.
13. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 09:51

Az egészséggel kezdem, mert az a legfontosabb EMBERKÉNT, nem nőként:

Heti hatszor egy óra sport.

Proteinpor és proteindús táplálkozás (1-1g testsúlykilogrammonként).

Napi fél kg zöldség.

Heti kétszer teggeri hal.

Heti egy-két szauna.

Napi 8 óra alvás.

D3 vitamin, Q10, Omega3 és Mg szedése napi szinten.

Csak vizet iszom.

Nem eszem cukrot/édesítőszert/nassokat.

A matracunk nagyon magas minőségű, drága darab, de rengeteg időt töltünk alvással, az egészség részének tekintjük az ebbe invesztálást.

Higiéniába nem megyek bele, az szerintem alapvető.

Szépség:

Hathetente fodrász.

Hathetente kozmetikus, arckezelés.

A körmeim rövidek, magam vágom, a műkörmöket csúnyának és bazárinak találom.

A saját szempilláim tökéletesen megfelelnek.

Fényvédőt használok szükség szerint, professzionális hidratálót, arclemosót, szérumokat.

Öltözködés:

Kizárólag bőrcipőket viselek, a cipőkön nem spórolunk, a lehető legmagasabb minőséget veszem, a gerinc, a lábak egészsége miatt.

Nem viselek poliészter, fast fashion stb holmikat.

Előnyben részesítem a kasmír, merinói gyapjú, selyem stb holmikat.

Klasszikus, időtlen darabokat hordok, szezononként nem kell cserélgetnem azokat.

Évente két-három alkalommal vásárolom meg ezeket, szezonok végén kiváló árleszállítások vannak.

Sportruházatra nem sajnálom a pénzt, az az egészség része.

Összességében az egészégre, ápoltságra helyezem a hangsúlyt a dekoráció helyett.

12. tien
jan. 28. 06:50

Szépségápolás:

alvás sok és még több

friss levegőn séta a kutyámmal

téli hónapokban savas kezelés

no stressz (nem mindig sikerül és ha nem ,akkor kifejezetten látszik az arcomon{banya effektus }

Fodrász három havonta

Festés:henna.

Krémek különböző szérumok és hidratáló.

Öltözködés

Kutyás

Még több kutyás

Pantallók ,garbók ötvenes évek retro stílusú cuccok.

Francia vidéki stílusú ruhák.

Közben kutyàs cuccok 😁

jan. 27. 21:02
Eddig jó volt. Se smink se vasarlas, edzocipo farmer es munkapolo. Most lehet vasarolgatni az új helyre, nincs munkaruha... géllak kell, magam festem a hajam
jan. 27. 20:57
Körmöshöz, kozmetikus hoz járok havonta. A hajamat magam festem, kb évente egyszer vágatok a végéből, úgyhogy a fodrász nagyon ritka.Használok heti 2-szer hidratáló krémet, kb 2 hetente peelinget, nyáron fényvédőt. Minden reggel szoktam sminkelni, de ez kb 10 perc.Ruhát akkor veszek, ha szükségét látom.
9. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 20:54

Fürdök, az kell nekem, jót tesz a lelkemnek és hogy a bőrömet se csinálja ki a sok pacsa minőségi cuccokkal, krémekkel kenegetem magamat. Fogmosás szigorúan napi 2 és tollpihe vagy tollpihe+ fokozaton, mert anno túlzásba vittem és a fogdoki "letiltott" a sokszori, kézierős fogsikálásról.

Kozmetikus havonta, hogy ragyogjak. Fodrász évi 2-3 alkalom, selyemben alszom és ha hajat vasalok akkor csakis steampod, ahhoz való lötyivel. Szóval fodrász elég ritkán. Körmösöm, pillásom nincs.

Havi egyszer megtapostatom magam.

Ja néha szúratom magam, ritkán, ha kell ide-oda egy kis plumping.

Mostanában sminkelek, hogy ne legyen fakó a képem.

Kb ennyi. Öltözködés terén mindenemis van, van amiből kettő, mert az nagyon kellett.

jan. 27. 20:45
Jajj, majd elfelejtettem: Előbb lenyírtam, kikeféltem a körmeimet sok hét után.
7. Anyagi (válaszként erre: 6. - Dominós)
jan. 27. 20:26
Mondták már, hogy jó fej vagy???? 🤭😆
jan. 27. 19:09
Néha mosok hajat, fogat is, ruháimat itt-ott kimosom, ha van tiszta fehérneműm, akkor azt veszem fel, fésülködök is hetente párszor. Fodrászhoz nem járok, kozmetikust még sosem láttam. Új ruhát már évek óta nem veszek, majd ha rongyosra hordom az összeset, akkor talán. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van kérdés, szívesen válaszolok. ;)
jan. 27. 17:16

Szűrővizsgálatok, kontrollok rendszeres látogatása. D vitamin, gyógyszerek szedése. Napi tisztálkodás, fehérneműk minden használat utáni mosása, egy-két évenként cseréje újakra.

Ha kiszárad a bőröm, bekenem.

Ha romlik a szemem, kicserélem a szemüveget. Ha elromlik a fogam, megcsináltatom.

jan. 27. 17:12
fog, haj
jan. 27. 13:34

Fogászat, fodrász: ide megyek x időnként

Mozgás: itthoni torna, kutya sétáltaztás, majd tavasztól bicajozás.

És amit itthon csinálok rendszeresen: hetente manikűr és pedikür, fürdés naponta, hajmosás heti 1-2 alkalommal, de minden reggel megcsinálom a hajamat, mert rövid és elalszom, hajfestés 2 havonta, naponta legalább 2x fogmosás, arcomra fényvédő, ha kimegyek a házból, barnítókrém a lábaimra, ha eljön a harisnya nélküli szezon.

Ritkán, szoktam arcmaszkot tenni magara.

Új ruhák: ha szükségem van rá, vagy ha olyat látok, amit már elképzeltem. Egyébként van bőven ruhám, ritkán mennek tönkre. Az itthoni ruháim fogynak jobban.

jan. 27. 13:09
Mozgás, bőrápolás
jan. 27. 13:07
Pl rendszeresen mész kozmetikushoz, fodrászhoz stb, milyen gyakran vásárolsz új ruhát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook