Mi a véleményetek erről a szituációról? (beszélgetés)
miért kedvezne a világ a személyiségzavarosoknak?
miért ne a normális, neurotipikus többség igénye legyen a mérvadó?
ez így logikus, nem?
:)
vállalom, hogy a Te olvasatodban hülye vagyok :) viszont legalább semmi más bajom nincs:)
sőt: én holnap utazom! :)
Nem lenne baj, ha másként gondolkodnál, csak gondolkodnál már végre.
Nem vagy elégedett az életeddel, nem vagy boldog, nem érzed jól magad. Akkor miért nem változtatsz?
Aha, persze :)
Hívd át pár hasonlóan okos barátosat is.
Tényleg, miért nem velük utazol?
Hány suliból, tanfolyamról dobtak már ki?
Erről is meséltél már.
Csak arra fgyelj, ne valamilyen szociális-egészségügyi vonalon kezdj el tanulmányokat folytatni.
Épp most menőztél vele.
Tudod, az intelligenciával nem szokás dicsekedni, nem is kell. Ha van, az érződik.
Persze, mindenki hülye, csak Te vagy a legtutibb.
Mégis Neked nincs rendes életed, másnak meg van. Neked nincs semmi valós örömöd, másnak meg van. Mégis Neked nincs normális családod, másnak meg van. Neked nincs munkahelyed, másnak meg van.
soroljam még?
Hú, de el vagy szállva magadtól. Szerintem ez az egyik oka, hogy nem akar menni veled a tesód.
Komolyan olyan vagy, mint a sógornőm volt régebben (szerencsére ő már változik). Ő volt az Isten, legalábbis azt gondolta. Aztán már a saját családja se akart vele lenni, a barátai is elhagyták, normális kapcsolata nem volt. Aztán 31 évesen rájött, hogy neki kell változtatni, ő a kakukktojás a történetben.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Mit tennétek ebben a szituációban?
- Kerültél már kellemetlen szituációba, mert azt gondoltad valakiről, hogy állapotos?
- Hogy állnátok hozzá ehhez a szituációhoz megőrülés nélkül?
- Neked mi/ki/milyen szituáció stb. tudja "felragyogtatni" a lelked? Miből szoktál feltöltekezni? Neked mi segít ha világvége hangulatod van?