Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról (beszélgetés)
2014.július.16. 89-dik magyar rész,46-dik török rész második fele,21:10-23-10h:
Megszületik Dzsihangir ! :-)
Évek múltán a szultán és serege újabb hadjáratra készül Ferdinánd ellen.
Mahidevran és a felnőtt Musztafa visszatérnek, a herceg, mint elsőszámú trónörökös rögtön felvillanyozza a hárem tagjait. Minden lány a közelébe szeretne kerülni, és ez ellentéteket szül. Hürrem újabb fiúgyermeknek ad életet, és megint úrrá lesz rajta a félelem, hogy a szultán hadjárata során magára marad belső ellenségeivel.
Megindul az oszmán sereg tavaszi hadjárata. A franciák Károly szövetségét elutasítják, és - olaszországi területekért cserébe - Szulejmánnal paktálnak le.
(Tv Animare-oldal előzetese)
30 Musztafás kép a naplóba,gyerektől a felnőtig ! :-)
A következő Hatidze lesz! :-)
Megérkezett 36kép ifjútól az idősig Máhidevrán a naplóba !
A következő Musztafa ! :-)
Ugyan miért is vettem volna észre...?..:(
Vénülök megfele...:(
2014.július.09. 88-dik magyar rész,46-dik török rész első fele,21:10-23:15h:
(Bár elmúlt ez a rész de nem tudtam felteni az előzetest töbszörös áram kimaradás miatt,felteszem útólag hátha valaki nem látta vagy csak olvassa)
Ferdinánd Buda ostromát tervezi, mire Szulejmán hadjáratra szólítja seregeit. A valide újabb tervet eszel ki Hürrem eltávolítására. Noha azt ígéri neki, hogy ezentúl tisztelni fogja, ezúttal a háremhölgyeken keresztül próbál megszabadulni tőle. Azoknak a lányoknak a juttatását, akik nem Hürremet szolgálják megemeli, a többiekét pedig megvonja. Ez nagy elégedetlenséget vált ki a háremben. Majd mikor Hürrem felrója ezt a szultán nagyasszonynak, az minden lány jutalmát visszavonja. Ibrahim megszabadul fenyegetőjétől, Behram pasától, még mielőtt az elmondhatná titkát a szultánnak Nigarról.
Kedves "Lipe!"
Kedves "Kicsilány!" (maradok a privátban írt megszólításomnál)
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sikered lett, és ne köszönjél semmit, én csak elindítottam ezt az oldalt, ezt a fórumot.
De Téged pedig felfedeztek, könyved jelenhet meg az életedről. Ennyi!!! :)
Sosem gondoltam volna, hogy így fog "élni" ez az oldal, ilyen sok fórumozó társam látogatja majd.
De a fórum lelke, szíve mesélője Te vagy Lipe!
Ezt az oldalt Te élteted!
Én csak egy nagymama vagyok! :)
Sok sikert Lipe, és feltétlenül tájékoztassál minket, mert nagyon drukkolunk Neked, megérdemled a sikert és a szebb jövőt!
Köszönöm
oh ,szegénykém, pedig Aybige asszonyhoz illett volna. :(
Amúgy ebben a sorozatban senki nem lesz boldog? senkinek sem alakul jól az élete...(Bali bég, szegény Matrakos, Nigar, )
Egyébként sziasztok, szerintem először ebben a fórumban.
:)
Esetleg nem tudjátok azt, hogy.. kitegyem ,hogy spoiler?
hogy mi lesz Malkocoglu bali béggel? tudom, hogy három szerelme lesz. Armin, Aybige (most van a filmben), és Mihrimah. Akkor gondolom nem fog egyik sem beteljesedni? Mármint Aybigével sem.
:) Nagyon ki lehetne vesézni ezt a filmet is, de nem mindegy? Csodaklassz a díszlet, a rucik, az ékszerek... Már ezért is érdemes nézni.
Ja, hát meg Bali miatt! :D
Az volt.
Fura nekem, hogy ilyen sok idő eltelt most, és ahhoz képest senki sem öregedett. Kivéve Musztafát, aki felnőtt. Viszont a 12-13 éves gyerek után behoztak egy olyan színészt, aki jó harmincasnak néz ki, nem 18-nak. Vagy még kevesebbnek.
Csak nekem tűnt fel,hogy az eleje tök ismétlés volt ?
A Musztafa milyen kis aranyos :D A háremhölgy viszont elég savanyú pofát vágott,már azt hittem nem megcsókolja,hanem elrohan vagy lehányja...:D