Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról (beszélgetés)
Napló ! :-)
Rá kell menni az adatlapomra,ott az interaktivitásra és megtalálod.
[link] vagy így is megkeresheted.
Vagy a keresőbe beírod Szulejmán itt a Hoxán és akkor is megtalálod,mert ez az egyetlen ilyen napló.
Azt várom már én is. Hürrem se egy ártatlan angyal, szereti a hatalmat ő is, de amit a valide vele tett az utóbbi időben, az botrány.
Szulejmán rájön majd mi volt most és lesz valami. Gondolom.
Azok után, hogy már egyértelműen többször meg akarták ölni őt magát, mi lehet a folytatás?
Úgy értem ennek a Hürrem elleni támadásnak és hazudozásnak.
Még jó hogy lesz? Akkor mégis minek nézem?
Sziasztok!Mi ez a napló dolog ahol képeket lehet nézegetni?Hol lehet ezt?
Szerintem lesz ennek még folytatása. Ha persze nem vagdossa szét az rtl és maradunk le arról is.
DE szerintem Szulejmán nem igazán hisz neki.
Hogy lehet belépni a titkos naplódba? Még sose léptem be ilyenbe, de erre kiváncsi vagyok. Segítenél?
Már bőven rájöhetett volna. A valide nagyon genya lett és most is összevissza hazudozott a szultánnak, igazán lebukhatna már.
Nigar kalfa 28 képen a naplóban ! :-)
Tegnap fordult elő először, hogy elfelejtettem megnézni, most néztem meg az RTLMost-on. Soha többet a csatornán. Külön élvezet volt reklám nélkül nézni.
A múlt héten 10 perc film után 8 perc reklám+ajánló váltakozott. Ez már picokság!!
Össze kellene fognunk és a reklámozott termékeket direkte nem vásárolni, hátha észbekapnának...na de hol van a magyarban összetartás?! Sehol!! Sajnos!!
Nigar és Gül meg Szümbül aga,jaj két hülye :))
És alig lehetett érteni az első pár percet mert szétbarmolta az rtl a végét .
Ki legyen a napló következő lakója ??? :-)
Nigar kalfa,Gül és Szümbül aga,Sah szultána,Fatma szultána
vagy valaki egész más ? :-)
Igen sikerül,Nórának még elég nagy szerepe lesz.
A háremhölgyek meguszák a Válide miatt.
Igen a 3-dik évad végén amikor Hatidze eltünteti Hürremet.4-dik évadban rájönn arra is hogy Hürrem befolyásolja Musztafával kapcsolatban.
Tudom,hogy nem engen kérdeztél,de Nóra és Musztafa közel kerülnek,túlságosan is,és ez nem tetszik Mahidebránnak és a Validének,ezért kitalaláják,hogy jöjjön össze Ajbigével.
Daje (vagy Dázse)asszonyt a szultán vissza rakja a hárem élére.
A tegnapi részben rendesen megszaladt a forgatókönyv író fantáziája :D Nem hinném,hogy bármikor is a való életben ezt megtehették volna a háremhölgyek,hogy meg merik tenni,hogy a Szultán felesége életére törnek.Rögtön ki is végeznék őket.
Lipe mi lesz a lázadó háremhölgyekkel?
És Nórával? Sikerül Musztafához közelkerülnie?
És megint reklám,minde 10 percben.... :(
Ez borzasztó,megy 2.3 percet a film és reklám,előtte nagyreklám,most megint,nem tudom mit akarnak elérni már a retek klubnál :(
Lipe Kedvesem,
El fog jönni az az idő, amikor a szultánban valóban tudatosul, hogy Hürrem ellen ármánykodnak, az életére törnek és tesz ellene?
Köszi válaszodat!!
Szerintem muzulmánoknál soha nem lesz egyenlő férfi és nő,még akkor sem ha lazábban tartják a vallást.Volt ismerősöm akinek a férje muzulmán volt,olyan szempontból lazán vette a vallást,hogy simán ivott alkoholt (ugye az náluk elviekben tiltott) de a nőt ugyanúgy beszabályozta.
Én is vártam, hogy a háremes sztorira gombot varrjanak, de nem.
A valide egyre gonoszabb. Ez, hogy annak a lánynak kivágták a nyelvét... Felszisszentem.
További ajánlott fórumok: