Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról (beszélgetés)
Nemsokára.Lesz egy szolgálòlány aki látta a gyilkoságot de csak háturól.Szól Daje hatunak hogy látta csak nem mert szólni,félt hogy őt is megölik.Elmondja hogy az aki tette alacsony volt és sötét hajú mig Hürrem magas és világos hajù.
Mivel tisztázódik Szulejmán érte küldett és Hatidze és Ibrahim eljedzésén tér vissza.
Nyilván azért mert ikrek :D
Egyébként mutatták őket együtt is...
Sziasztok!
Nem értem miért nem lehetett Ibrahimnak testvért keresni,miért ugyanaz a színész játssza azt is...
Tök átlátszó,hogy együtt sosem mutatják a kettőt
Nem tudom ki volt, aki Parga helyett Prágát írt Ibrahim születési helyének....?
Parga Görögországban van.
Junius 19-dikei rész 21:10-23:15 :
A szultán megtalálja Ibrahim levelét melyben bevalja szerelmét Hatidze iránt.A szultán mérgében érte küldett hogy azzonal hozzák vissza.Ibrahim eközben otthon jòl elvan a családjával és nem árulja el hogy pasa lett belőle sőt nagyvezér.A palotában Ahmed pasa pájázik Ibrahim helyére de bármit tesz sikertelen.Közben a katonák megjelenek Ibrahimnál.Ekkor mindent elmond és a testvérje meg az apja úgy dönt vele tart hogy ha kivégzik legalább a testét had vigyék haza.A szultán közben lehigad ádgondolja a helyzetett részben Hatidze miatt aki kétségbe esik és kéri hagya életben.Ùgy dönt hogy Ibrahimot visza helyezi posztjára és hozzá adja Hatidzét Ibrahimhoz hisz Mehmet Cselebi tuberkolòzisos.Ibrahim hálás ezùtán kimegy apjához és testvéréhez és keresnek nekik egy házat.Isztambùlban maradnak nem térnek visza prágába.Eközben a szultán ismét hanyagolja Hürremet.Hürrembe beleköt Ajsa akivel nagyon össze veszik.Szadika(Viktória) is öszekap Ajsaval mert az megláta hogy még mindig keresztény és imádkozik.Szadika hogy ez ne derüljön ki megöli Ajsat.Àm mivel Hürremel láták veszekedni a gyanù ismét rá terelődik.A szultán közli Hürremel hogy egy gyilkos nem nevelheti a fiát és hogy el kell mennie de csak Mihrimahot viheti magával.
Én meg lemaradtam a tegnapi Szulejmánról, annyira el voltam foglalva mással!!!
Nem is értem, hogy történhetett ez meg. Nincs fenn az RTL Most-on, ahogy a Barátok Közt pl.??? (Azt sem láttam, de mostanában úgyse nagyon nézem.)