Mi a véleményetek a kemoterápiáról, és a sugárkezelésről? Segít vagy árt? (tudásbázis)
nagyon össze-vissza hülyeségeket beszélek? Gonosz vagyok? Te kezdtél engem sértegetni egy kiragadott félmondat alapján,amit összességében kellene értelmezni, mit jelent!
(((Ja, és kérdem én, ha önmagában a cukor nélküli éhezés gyógyít, akkor egy szenvedő beteg, aki már enni sem bír, miért nem gyógyul meg?)))
És részemről is ennyi, de ismeretlenül én sem ítéltem meg senkit, amit írtam általánosítva volt!
Három ismerősömet kemózták el fél éven belül a másvilágra.
Állítom, ma is élnének, ha nem vállalják a kemót, hanem immunt erősítenek.
Nem azon kivul hogy rendeltem USA -bol imunerösitö valamit ( sajnos itt EU -ban nincs ez a fele szunsztat)
Ami kicsit agaszt hogy a szeretett pipajat nem hajlando letenni .
olvasd mar elobb el amit linkeletem, aztan mondjal butasagokat!
a link ketogen paleolit etrende, ami sok esetben bizony gyogyitja a rakot.
mivel hogy a rokos sejtek cukorral taplalkoznak, igy keotgen etrenddel szo sezrint ki lehet eheztetni a rakos sejteket!
ez teny, az oldalt letrehozo holgy is leirja a sajat tapasztalatait is.
nem mellesleg ez csak egy link volt, senkit nem beszeltem le semmirol.
mindenkinek szive joga a terapiaja felol donteni.
nagyon osszevissza hulyesegket beszelsz es gonosz is vagy. :-(
reszemrol befejeztem.
Sajnos amikor ott állsz, hogy döntened kell gyógyszer, kemo, sugár vagy mindent elutasítasz nem egyszerű dolog. Ezt csak az érti aki hasonló helyzetben volt vagy van.
A rák a világ legnagyobb üzlete, a gyógyszer ugyan úgy mint az alternatív dolgok.
1. nem is ismersz, így azt sem tudod, milyen személy vagyok.
2. az, hogy durvábban fogalmazom néha, azért van mert sokszor adott dologhoz hozzá nem értő emberek mondják meg a NAGY IGAZSÁGOT, úgy, hogy közük nincs hozzá és ez igaz feldühít!
Mindeközben pedig ott van a kétségbeesett ember, aki valóban beteg és vívódik, h mit kellene tennie, amit teljes mértékben megértek, sőt azt is, ha nem csak 1 hanem sok orvossal beszél, kérdez, mindent ami felmerül benne, sőt kérdezzen adott betegségeken átesett emberektől, azoktól hiteles válaszokat kaphat a felmerülő kérdésére! De olyanoktól, akik nem élték ezt át- hálistennek-,nem jártasak szakmailagaz adott témában nem kellene 100%-ban rájuk hagyatkozni. Ez az én véleményem!
ó, hagyjuk már.
miért vagy ilyen frusztrált?
pici a pöcsöd, v nagyon csúnya vagy?
megertem, de mint irtam, annak a hasz-ednek az a resze nagyon undorito...
ilyen szemelyekkel nem all szandekomban barmirol is beszelgetni... .-(
Kedves Derya! :)
komolyan kíváncsi lennék a válaszodra, amit az előbb feltettem.
szerintem elgurult a gyogyszere.
akarki is kuldte neki, jot tett vele... :-D
gratulalok! :-D
ez aztan ertelmes hsz volt!!!! :-D
Fejtsd már ki nekem légyszíves, ha úgyis hiányállapotom van :D, hogy ne adj isten kiderülne egy ilyen betegséged és úgy állnának hozzád, hogy nemfognak kezelni bár lehetne, mit szólnál???
A másik példám az antibiotikummmal pedig a valóság.
További ajánlott fórumok:
- Újmedicina vagy kemoterápia?
- Amikor végstádiumú rákot diagnosztizáltak, a sugárkezelés még használ valamit?
- Alternatív gyógymód vagy kemoterápia?Mi a véleményetek?
- Hogy vészeljük át a kemoterápiát?
- Gyógyulóban a rák. Lymphoma a vékonybélben, kemoterápia nélküli siker
- Olyan onkológust keresünk, aki NEM kemoterápiával és sugárkezeléssel gyógyít, tud valaki ajánlani?