Mi a véleményed a nyelveken szólásról? (beszélgetés)
Én olyat láttam, hogy valaki elkezd magyarul Istenhez szólva imádkozni, s egyszer csak valami egészen másik nyelven folytatja. Számomra nem érhető volt, s féltem, hogy ez valami hókuszpókusz, s féltem is tőle.
Most meg a tv-ben láttam ugyanezt. Ezért kérdeztem itt meg, hogy mi is ez.
Egyik műtétemkor kissé túlaltattak.
Amikor már fent voltam a kórteremben, addigra beköltözött egy ilyen nő.
A többiek nem tudták eldönteni élek-e még. Sajnos hallottam mindent, de nem tudtam megmozdítani még a szempillám, vagy az ujjam sem. Odajött mellém, imádkozott értem, s az orrom elé tette a szemüvegét. Bepárásodott. Ezzel bebizonyította a többieknek, hogy még élek. A pulzusom is nagyon alacsony volt, alig tapintható. Másnap egész nap beszélgettünk. Még most is jó barátok vagyunk.:))
Eddig azok közül csupa jófej emberrel találkoztam.
Igazad van.:))
Ez a "lökő erő" a Szellem ereje, vedd úgy, hogy ha a mennyei megérinti ezen a módon a földit, akkor ott történik valami;) A túlfesz. kiveri a biztosítékot.
Jézus sok esetben imádkozott emberekért, ám beszámoló nincs arról, hogy ezen imádkozások hatására hanyattestek volna. Mikor valaki(k) hanyattestek, más volt a helyzet.
2 "angyalok nyelvén" beszélő ember megérti egymást?
vagy hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy ez a nyelv nem halandzsa?
(tudom, a hit nagy erő, de valami bizonyosság azért csak kell nektek is azon túl, hogy elhiszitek, ez biztos az angyalok nyelve. nem?)
Nagyon jó érzés. Közben sírtam, megtisztító sírás volt, és nagy szeretetet éreztem. Gyümölcséről ismerszik meg a fa. :) Gonosz erők nem voltak jelen szerintem egyáltalán. Nincs ott helyük ilyenkor.
Nem kell a pásztonak imádkozni feltétlenül értem, másik testvér is teheti, ha eléggé átadja magát a Szentléleknek. Sokszor imádkoztak értem, de talán csak kétszer éreztem ilyet.
A nyelv, amin szólnak ima közben, nem hasonlít földi nyelvhez, ez az "angyalok nyelve". "Szóljak bár az angyalok nyelvén" :O)))
Én is tapasztaltam, nagyon is sokszor, és azt sem kétlem, hogy erő lök, sok esetben, és nem a pásztor.
vagyis nagyon is hihető, szerintem mégis van benne önszuggesztcó is.
Hidd el, ha a csukott szemű emberekhez nem a pásztor, hanem egy full laikus idegen érne, sokan akkor is eldölnének!
Na ebben semennyi.
hangsúlyozom, ezzel a hanyatteséssel én sem értek egyet,de nagyon!!!
A kézrátétel biblikus, de ez a hanyattesés nem igazán.
Szia Ecsém!
Köszi a választ, azért maradt néhányszáz kérdésem.
Ha te nyelveken imádkozol, akkor te érted azt a nyelvet?