Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a parapszichológia? fórum

Mi a parapszichológia? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Mi a parapszichológia?

20. rocker
2007. márc. 14. 21:33
Ismeros az oreg szakallas bacsi!Ejszakankent en is lattam gyerekkoromban,a szekrenyen uldogelt,nezett,de sosem szolt.Es annyira kicsi volt,mint egy gyerek,csak szakalla meg vonasai arulkodtak korarol.De helyhez kotott volt,csak amikor a nagymamamnal aludtam jelentkezett.
2007. febr. 4. 21:49
Mindenkiben megvan a képesség,hogy lásson vagy tapasztaljon dolgokat.Akár egy meditáció álltal.A lényeg a tiszta tudat.Ezt lehet gyakorolni.Nekem gyermek korom óta több tapasztalatom van.A legszebb dolog az életben ha eggyé tudsz válni a természettel és megértesz mindent ami veled és körülötted történik és tanulsz belőle.Majd tapasztalataid álltal segithetsz másoknak.
18. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 17. - DODICA)
2006. aug. 2. 14:14
Ugy látom inkább tapasztaltad mint higgyed!A fiamnál még időben megtapasztalhattam,hogy elmesélte az ismerőseinknek milyen színü az aurájuk!Max. 7 éves korig nyitott a gyermek!Éjszakánként pedig az ágya mellett egy öreg szakállas bácsi üldögélt.Egyébként Én és mindkét gyermekem érzékenyebb ilyen dolgokra!
17. DODICA
2006. aug. 2. 14:09

Én nem tudom, mit higgyek....

Viszont ami a gyerekek érzékenységét illeti, aláírom. Két dolog miatt is: részben, mert pl. a fiam kb. 2 éves koráig órákon át képes volt nézni a hófehér plafont, és közben dumált babanyelven, vihogott... Láthatóan élvezte, mi persze nem tudtuk, hogy mit. Ugyancsak ő volt az, aki mindkettő húga jövetelét bejelentette. Először megmosolyogtuk, de két hét múlva kiderült, hogy nagyon is igaza volt. Aztán a 2. esetben már hittem neki, akkor is megmondta előre, hogy kismama vagyok (lehettem pár órás...)

16. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 14. - Time)
2006. aug. 2. 14:05
Angyalt vagy az Őrangyalomat fuvallatként és fejtető bizsergésként érzékelek!
15. DODICA (válaszként erre: 11. - F772199837)
2006. aug. 2. 14:05
Na, most már akkor értem, miért működik rendesen ez a vacak a páromnak, nekem meg nem! :)))
14. time
2006. aug. 2. 13:50
No és az angyalok? Illatokban, kis szellőkben vagy másképp?
13. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 12. - Time)
2006. aug. 2. 13:44
Én ilyet három személlyel kapcsolatban éreztem meg.A nagymamám halálakor nem engedte,hogy haldoklása idején elmenjek meglátogatni a kórházba!Reikiztem egy bácsit és egy héttel később a halála időpontjában megjelent a mosolygós arca.Apám kórházban volt és egyszer csak egy nagyon ideges félelem tört rám és egy hang után felhívtam a kórházat ahol közölték, hogy most hunyt el.Mivel itt a láthatatlan megnyilvánulásokról beszélgetünk,van kedvetek továbbra is megosztani a tapasztalataitokat?Köszi!
12. time (válaszként erre: 9. - 3b4055e2b2)
2006. aug. 1. 13:46

Dehogy, nem vagy tolakodó! Azért párszor meggondoltam, hogy leírjam-e a tapasztalatot, mert ez tényleg olyan, amit akár nagyon közeli emberek sem tudnak feltétlenül...

Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mit éreztem, láttam. Reggel, félálomszerű állapotban, reikizés közben történt. Valami olyat éreztem, hogy a dédim lényének a lényege jelent meg hatalmas szeretetben és fényben, s elbúcsúzott. Mindez szavak nélkül történt, s nagy megnyugvás volt bennem utána. Hát ennyit tudok eldadogni a dologból.

2006. aug. 1. 13:37

A napokban történt ez is: a hugom be akarta mutatni, hogy az ő számítógépük induláskor mennyire kattog-csattog, pedig csak fél éves, és el kell vinni a szerelőhöz, és hogy ez szörnyű...

Bekapcsolja... semmi. Én csak ültem és vigyorogtam, és közben kértem a Technika Angyalát, hogy segítsen.

A tesómat meg majd' megütötte a guta. Kikapcsolta, várt egy kicsit, újra bekapcsolta. Akkor is csöndesen volt a gép. És én csak vigyorogtam... és némán megköszöntem. :))

2006. aug. 1. 13:24
Nekem az a dolog nagyon működik, hogy beszélgetünk az Angyalokkal. Egy egyszerű példa: ha át szeretnénk menni a másik oldalra, akkor csak annyit mondunk, a lányommal együtt : hahó jövünk! :) és szinte sosem kell várnunk. :))
9. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 8. - Time)
2006. aug. 1. 13:21
Tolakodónak tartasz,ha megkérném meséld el?
8. time
2006. aug. 1. 11:44

Ilyen gömbös dolgokat én is láttam gyerekkoromban. Állítólag a gyerekek sokkal érzékenyebbek ezekre a jelenségekre.

Egyszer egy családtagom búcsúzott el tőlem a halála utáni 40. napon. Csodálatos élmény volt!

2006. aug. 1. 11:14
Ilyen paranormális jelenség az itt maradt lelkek megérzése és az angyalok jelenléte!Érezte már valaki közületek?
6. gota
2006. júl. 28. 15:40

Erről jut eszembe! Pár éve rengeteget lehetett hallani a gömbvillámokról, azóta meg szinte semmit...

Anyu egyik barátnője külföldön dolgozott egy öregek otthonában. Az egyik kolléganőjének egy nagyon érdekes esete volt. Egy bácsi asszem agyvérzés után kómába esett. Állítólag egy gömbvillám bement az ablakon, odament a bácsi lábához, ott lebegett egy darabig, aztán kirepült az ablakon. A nő meg sem mert mozdulni. Állítólag miután a gömbvillám kiment az ablakon, a bácsi felkelt, és megkérdezte, hogy mi történt, a csaj mondta, hogy semmi, és elájult. Akkor nagyon kikészült, de aztán végül megnyugodott, és azóta is mindig meséli...

2006. júl. 28. 13:43

Láthatatlan dolgok. Nem én láttan, hanem a gyerekeim, amikor még kissebbek voltak. Egyszer a fiam megkérdezte, hogy mik azok a szép kis színes gömbök, tartotta az üres kis kezét, és mutatta nekem őket. Mondtam neki, hogy én semmit sem látok. Jött a lányom, aki 10 évvel idősebb, és tolmácsolt, ő is látta, kis színes, rózsaszín sárga, barna színű gömböcskéknek mondta, amik ott vannak mindenhol, és nagyon szépek. Mik lehetnek ezek, a gyerekeimnek teljesen természetes volt, csodálkoztak, hogy én nem látom.

A lányomra, amikor 3-4 éves körüli volt, elmondása szerint barna 30-40 cm bársonyos puha valamik másztak rá, mindig este az ágyban. 3-4 egyszerre, meg tudta mutatni, hogy hol vannak. Ő nagyon félt tőlük, én persze nem láttam. Egy évig égő villanynál aludt csak el miattuk. Aztán egyszer nagyobb korában megint megjelentek, akkor már nem félt tőlük, mondta utána, hogy azt hiszi elköszöntek tőle, de hogy mik lehettek ezek, máig titok. Mindenesetre nagyon elevenen él az emlékük benne.

2006. jún. 26. 14:13
Biztos mindenki találkozott már olyan emberekkel akit az első alkalommal szimpatikusnak talált és olyannal akitől kirázta a hideg!Nem könnyü megitélni, hogy azért van mert előző életünkben ismertük egymást, vagy mert egy tükörképem, tehát olyat látok meg benne amit kiszeretnék irtani magamból!Bennem ez akkor tudatosult amikor tulzottan mártirkodtam és egy emberke olyan feltünően mutatott tükröt nekem, hogy elkellett gondolkodnom rajta majd később szép lassan ezt a tulajdonságomat átalakitani mások megsegitésére.
2006. jún. 21. 22:50

Lehet hogy nem éppen a témába vág,de azért leirom:)

Szóval engem máskor egyáltalán nem érdekeltek azok a dolgok amik nem kézzel foghatóak!Most sem vagyok valami idős,de kisebb koromban is nagyon félős voltam!Féltem sötétben,stb!

De nem olyan régen,kb fél éve elkezdtem foglalkozni olyan ilyen ahogy shilaila irta láthatatlan dolgokkal!Csak olvastam róluk,és nagyon érdekelt!De még mindig ott volt bennem a félelem!És akkor egy éjszakán történt valami,hát eléggé félelmetes,ijesztő dolog velem,még most is kiráz a hideg mikor eszembe jut!De azóta nem félek!Teljesen normálisnak tartom a szemmel nem látható dolgok létezését!

2006. jún. 21. 11:48
Amióta eszemet tudom, fogékonyabb vagyok a láthatatlan dolgokra.Lehet, hogy velem született képesség.A dolgokat mégsem szoktam túlmisztifikálni, hiszen az intúiciom használata természetes számomra.Az évek során sok tapasztalaton átestem, ami bizonyíték saját magam számára, hogy valóban léteznek olyan dolgok amit sehol az anyagi világban nem tanitanak.Nagyon sok segítséget jelent számomra, hogy ezekről a dolgokról ma már nyíltan lehet beszélni!Laikusok számára mégis azt mondanám, hogy feltétel nélkül soha senki ne fogadjon el segitséget mástól! Csak akkor beszélgessünk ilyen dolgokról ha az valakit érdekel.Ha kiváncsi valaki ezekre a dolgokra akkor azt egy jól ismert, tapasztalt és mások által hitelesnek mondott szenzitív beállitottságu embert kérdezzen meg. Sajnos valóban elterjedt a másokat megszédítő emberek csoportja!Ha itt valaki más is megosztaná velem tapasztalatait azt szívesen megteszem!
2006. febr. 27. 14:32
A parapszichológia egyes, az emberi tapasztalással kapcsolatos szokatlan jelenségek természettudományos és bölcseleti vizsgálata.

Ugrás a teljes cikkre: Mi a parapszichológia?

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook