Mi a jellemző a rák jegyüekre?.) (tudásbázis)
Sziasztok!
Én július 20.-ai vagyok, a férjem július 01,.ei. tehát mind a ketten rákok vagyunk és nagyon de nagyon különbözünk szinte mindenben.
Nekem is ez a véleményem. Én is rák vagyok, de egyáltalán nem érzem magam ráknak...Az egészet hülyeségnek tartom, egy embert nem a csillagjegye határozza meg, valamint a tulajdonságait sem a csillagjegye, hanem a gének, neveltetés, hajlamok, stb. De semmiképpen nem a horoszkóp.
Ez rákos volt amit írtam?:D
én is rák vagyok, de azért az alábbi leírásból kb a fele illik rám, fele nem.
de azt hiszem, ha bármely más jegy leírását olvasnám el, akkor ugyanezt tudnám elmondani:))
a horoszkópok azzal operálnak, hogy leírnak egy sor tulajdonságot, aztán valami csak illik rád... s ilyenkor a legtöbb ember arra koncentrál ami stimmel, aztán örül neki, hogy hű de jól megmondta a horoszkópja a tutit:))))
mondjuk szórakoztatásra jó, de másra nem igazán:))
Hm.. Ugye az nem törvényszerű, hogy az aszcendenssel csak a negatív tulajdonságat járnak együtt? :))
Ahogy olvastam ebből a jellemzésből leginkább a negatívumok jellemzőek rám.
Én ismerek egy olyan rákot,akire mindez tökéletesen ráillik.:)
Pedig nem mondanám magamat "horoszkóp- hívőnek".Nagyjából van valami az általános jellemzésekben,ennyi.
A legnőiesebb jegy. Érzelmes, romantikus, óvó, gondoskodó, befogadó, alkalmazkodó, ragaszkodó.
Óvatos, intuitív, érzékeny, sérülékeny, változékony.
Fantáziadús, jó színész, előadó. Látszólag gyenge, valójában igen céltudatos, mindent elér, amit igazán fontosnak tart. Család- és otthon-centrikus, elsősorban itt gyakorolja vezető szerepét. Fontos számára a múlt, emlékeket, tárgyakat gyűjt. Rossz esetben az érzelmei vezérlik, gyanakvó, túl érzékeny, sértődékeny, szeszélyes féltékeny, kisajátító, befolyásolható. Hajlamos levertségre, visszahúzódásra, mogorvaságra.
Amúgy apukám is rák és rá semmi nem igaz abból, amiket a rákokra mondanak.. az aszcendense nem tom mi lehet.
És elvileg azonos jegyűeken belül csak a rák-rák pár képes harmonikus kapcsolatban élni. Pl skorpió-skorpió v mérleg-mérleg állítólag hosszú távon nem nyerő. (biztos van ellenpélda is)
Anyum még azt szokta mondani, hogy az is jellemző a rákokra, hogy "mindenbe bele akarnak halni". :))
Az örömöket is nagyon erősen élik még és a szomorúságot is, és hajlamosak az átmeneti "depikre" a szó kommersz értelmében.
Lehet, bár azért olyan mélyen nem hiszek a horoszkóban sem. Az általános jellemzésekben van sokminden, ami találó, de van amikor csak szimplán a személyiségbeli különbségek miatt csinálunk dolgokat (aztán az lehet, hogy épp ráillik egy horoszkópos leírásra).
Apámon kívül az összes rák ilyen asztrál-lény és nagyon kötődős. :) Ez szerintem nem baj. :)
rák vagyok, rák aszcendenssel..:S
asszem ezzel mindent elmondtam magamról..:DD
Igen,szerintem a bika is az.Legalábbis a férjem szerint.:))
Meg abban is van valami,amit Te mondasz.
Mi bika-szűz vagyunk és jól kiegészítjük egymást.
Engem a gyűjtőszenvedélye zavar.
Tele van a lakás sok kacattal,de ő még mindig csak gyűjtöget!
hm ? ! hogy honnet tudom ??? A Jo - Istenke megalldott/megvert egy RAK - apukaval......DDDD
Aztan olvastam nehany könyvet az asztrologiarol..... Nagyon stimmel , csak annyit tudok hozzatenni !
Talan tudod hogy Nelson Mandela is RAK ! ? Olvastam az eletrajzat , az idöööööööööö huzasa , a biztosra menes KI - VA - RA - SA !/ az idegeimre ment !/ De , mint tudjuk Mandela elerte azt amit akart ! Es , hat ugyebar ez az ami szamit ! Soha NEM szabad lebecsulni a nyajjas , emberszeretö , jokedelyu rakot , mert NAGYON is KEMENY LEGENY/LEANY A TALPAN.
De , nem am ! Milyen jo az önkritikad ? !.......DDD
Az az ember aki minden tovabbi nelkul , szepen megvan egy skorpioval , semmi szin alatt NEM bizonytalan ! Az egesszen mas kerdes hogy a RAK lassan jar , mindent atgondol , merlegel mielött valamerre is lepne !Viszont ha lep , barmiröl is legyen szo kb 100% biztosra megy !
Az meg plane nem stimmel hogy fotelban uldögel - ne ? A pici RAK gyerek kb 5-eves kora körul ebred ra a penz ertekere , es ezzel a felfedezessel szinte egyböl munkaba all ! ES PENZT KERES !
Mindeg van penze , kulönbözö titkos helyeken ! ?....DDD...Ezt a csaladja es a környezete tudja es rendszeressen ki is hasznaljak ! Mert a RAK embernek nagyon fontos a csaladja.
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM?
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- Milyen tulajdonságok jellemzőek rád?