Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis)
az én választott dokim is szabin van vagy 1 hónapig
bacca meg
nyaral
értem
az ikrek nem baj
csak nehogy túlstimulálják
én ezért nem szedem a clostit be
hát azt elhiszem h megedződtél ennyi minden után...
Cuki páros lehettek a férjeddel :)
hát ez van, megedzett az élet, de vannak rosszak, amiket nem bánok, mert sokkal jobb a rálátásom a dolgokra, és érettebb lettem tőle.
Hát a babatéma...tavaly áprilisban jöttünk össze a férjemmel, előtte is ismertem, de nem voltunk együtt, aztán júni elején feszült a mellem, ami sose szokott, mondtam neki h Te apukám, Én terhes vagyok...de akkor nem lehettem, mert félidőben voltam, akkor még nem tudtam h mi hogy mikor van, vettem egy tesztet, ami persze negatív lett, Ő tök szomorú lett, és mondta h pedig örült volna a babának, Én be voltam szarva h úristen, hát 1hónapja vagyunk együtt, nehogymár terhes legyek! :-D aztán a negatív tesztkor Én is szomorú lettem utólag :-D aztán még aznap rágyúrtunk a babára, rá 2 hétre +-at teszteltem! :-) arra rá 2hétre meg is kérte a kezem, és rá 2hónapja a felesége voltam! :-))) Meg hát amikor az ember terhes, akkor annyira tud vágyni a baba után...hát még ha nem született meg, utána...
akkor azért ez az Arnold doki tényleg profi lehet! még adok pár hónapot a metnek és ha nem lesz változás elmegyek hozzá is!
sajnos muszáj előre nézni, nagyon nehéz lehetett ennyi idő után elveszíteni a babádat :(
de legközelebb már minden rendben lesz meglátod! és biztos hamarosan újra sikerül, ezek szerint Neked azért könnyebben összejön, csak a megtartással volt gond, de ezt az inzulin okozta, amit mostmár kezelnek!
hát nem semmi miken mentél már keresztül...
reméljük mostmár a legjobbakat! a mensmentisben biztos h jó kezekben vagyunk!
most néztem az adatlapod milyen fiatal vagy :) hogy hogy már ilyen hamar babázni szeretnél?
Méhösszenövésed is van/volt? azt hogy vették észre?
most fogtam föl amit írtál h 12 hetesen vesztetted el a babádat :( mikor történt? nagyon sajnálom :(
nekem egy kémiai terhességem volt tavaly júliusban... az is megviselt... azóta meg semmi
háhá, az klassz, az Arnoldot nagyon ajánlom, profi! ő vette észre a méhösszenövésemet, előtte senki... :-S
hát a babáért mindent, inkább nézzenek nyanyának, de aztán már mamának! ;-)
és Kikiyo, Ti mióta próbálkoztok egyébként?
ciklusaid milyenek?
akkor Te sem aprózod el a bogyókat :)
nekem is megy ugye a met, a többi csak vitamin, de összesen 6-7 félét szoktam szedni :D
én is a mensmentisbe járok! de nőgyógyásznál még nem voltam ott, csak endo dokinál, dr Rencz Ritánál!
igen,egy valag gyógyszert,és a vérvételekre 25e Ft-okat kiadunk! :-D
amúgy neeem, majd ha 30 hetes terhes leszek, akkor majd ráérek gondolkodni h mit veszek, meg költözni is akarunk nagyobb lakásba, szóval a babacuccok a legutolsó, amit akarok venni. Amúgy sok cuccot fogunk majd kapni sógornőméktől.
Én ugye a Merckformint szedem, clostyt a progeszteronra, és jódtablettát és vasat a pajzsmirigyemre. Emellé még szedek Gravidát, magne B6-ot, és folsavat, mint egy nyanya, úgy szoktam bevenni a gyógyszerket! :-D
Én Dr.Arnold Lászlóhoz járok, ő a nődoki ott, mensmentis a neve, az endokrinológusom pedig Dr.Major Judit.
persze
nem gáz ez
csak kicsit még le kell adni
érdekes, hogy pár kg mennyire meglátszódik
hát meg
ti vettetek már valamit?
jaj olyan jó illata van ezeknek az apróknak
ma babáztam picit
hahó, haza is értem!
Szóval Kikyo, lehet most sok kérdésem lesz hozzád, de úgy látom van pár hasonlóságunk!
a TSH-m nekem is picit magasabb 2,85 lett legutóbb (2,5 hónapja) de nekem a dokim azt mondta még nem adna rá gyógyszert, mert sok esetben ez az IR-el együtt javulni fog! nekem az IR 0 perces 6,6 a 120 perces pedig 50 lett! FSH és LH hasonló volt mint Neked de azt utoljára novemberben nézték, meg a mostani ciklusban de még nincs meg az eredménye!
mi ez a gyógyszer pontosan amit a pm-re kaptál? és hová jársz pontosan, melyik klinikára?
igen,Én is ezért is akarok lefogyni, mert nem mindegy h 60-ból leszek 80, vagy 50-ből 70... :-D
Persze, tudom h lesz babánk, mostmár igazán megérdemeljük ennyi szar után! :-)
most 64-5 körül vagyok és 170 magas
olyan 60 alá kellene mennem
terhesség alatt is biztos fogunk felszedni és talán egyszerűbb lesz súlyfelesleg nélkül kezdeni mintha eleve van és még szedünk rá
na igen
a hízás, a duphastontól 10 kg-ot híztam, blöööööööööööö
puffffffffffffff
sajnálom, hogy elvesztetted a babát
de hidd el sikerülni fog és lesz egy csodás babátok:)
Hát Én ma 62kg-t nyomtam (164cm vagyok), de 55-re le akarok menni, mert annyi volt a "versenysúlyom", és akkor éreztem jól magam, most idegesít h a két combom összeér, mikor megyek... :-S de remélem a gyógyszer, és a diéta meghozza áldásos hatását mind a baba terén, mind a fogyásom terén! :-)
hát tavaly májusban mikor teherbe este, onnantól számítva 1év alatt 10kg-t szedtem fel. Szegény férjem, csoda h elvett, nem ilyen kis pufimackónak ismert meg! :-D
de ő csak azt mondja, hogy hát ez a feleségek dolga h hízzanak, nekem erről más az elképzelésem :-D
a kaáliról én is sok rosszat hallottam
hú
sokat sportoltál
nekem még 6 kg-ot kell fogynom
a kaáliról sok jót, de rosszat is hallottam, bnőmet elküldték h kövér, előbb fogyjon le, aztán akarjon gyereket...pfff...ez pesten volt.
úsztam (4év), műugrottam (6év), atletizáltam (4 év), kick-boxoltam (0,5 év:-P)
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?