Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis)
3 hónapig szedtem
már nem volt nézve egy ideje nekem
remélem most jó lesz
utóljára jó volt
Valami löttyöt, nem tudom pontosan, állítólag 1500 Ft volt 1 liter belőle. Nem tudom. :( De most 15 hetes terhes!
nekem elvileg van pé-m, múlt hónapban 2centis tüszőm volt! ;-) csak próbálkozni nem lehetett...
de majd most...beturbózzuk magunkat! :-D
komolyan?
én is hiszek ezekben, nekem a pé-mre jók nagyon ezek a cuccok! és mit szedett pontosan a kolléganőd?
és meddig szedted mire levitte a prolaktint?
nekem az szerencsére jó volt legutóbb, remélem most is jó lesz!!!!!!!!!
akkor a barátcserje jó
mer a magas prolactin gátolja a pé-t
60 szem 3400 ft
napi 2-t szedtem én
az nem baj ha csökkenti a prolaktint, nekem az 1,6-al a max érték felett volt, de elvileg ez a mrckf. ez csökkenteni fogja. jaj, de már ebben a hónapban semmi pénzem, annyit kiadtam a dokikra, majd fizukor beruházok! :-D
amúgy a céklalé is segíti a babát a megmaradásban, ha terhesek lesztek, érdemes inni.
Ó, ez a cickafark meg palástfű, Nekem fogalmam nincs mikor van pé-em, és a cickafarkat csak félidőig lehet inni, meg nincs annyi időm meló közben h teát készítsek, meg ki is megy a fejemből sokszor. :-S a tabletta nálam a befutó, azt nem felejtem el! :-)))
én is szedtem a barátcserjét
a prolaktinomat csökkentette de a progimre semmi hatással nem volt
ez már nem kezelhető ilyennel
ja h alacsony! nekem a vasam az teljesen jó, akkor ilyen gond legalább nincs, mert már én is úgy vok h nem merek nézetni semmit, mert amit eddig néztek sz@r lett...
barátcserjét én régen szedtem, nekem nem vált be!
2-3000 Ft körül van az alga most hirtelen nem emlékszem
nem tudom átváltani
a prolaktinodat nekem ng/ml van
igen, ezek jók, nekem is azt mondta a doktornő h 2,5 alatt tökéletes, bár olvastam olyat h babához legjobb ha 2 alatt van, de Neked ez tökéletes!
remélem legközelebb már nekem is jó lesz, annyira várom már az eredményt h el sem tudom mondani...
a barátcserje jó
bár a prolaktint csökkenti
ha az neked jó akkor lehet, hogy érdemes a palástfű- cickafarkfű teát inni
segíti a progit és a peteérést
a vasamat csak mondta h alacsony.
nem tudom mi a T3 és T4, nekem ilyeneket nem néztek! passz...
és mennyibe kerül ez a kék alga?
Én barátcserjén gondolkozom, de...annyi mindent szedek már, hogy lassan ilyen hetes adagolót kell vennem h ne felejtsek el valamit! :-D
a tsh-m 2,36 volt janiár végén
1,83 volt december végén
ezek a dokim szerint jók
Wow micsoda love story, tanár diák szerelem :)
közben beleolvasgattam a naplódba, majd később ha több időm lesz jobban elmélyülök benne!
a vasad alacsony egyébként? és ez is utal a pajzsmirigyre? T3 és T4-ed milyen? bocsi ha sokat kérdezek, de kicsit én is félek h a pm-el nekem is baj van a TSH miatt, nagyon kíváncsi leszek a mostani eredményre, remélem már alacsonyabb lesz az érték, én bio spirulinát szedek rá ez ilyen tengeri kék alga, de ezt csak magamtól a doki nem mondta h kell rá bármi is
köszi, hát egy tündér amúgy, 13év van közöttünk, egyetemen volt a tanárom, de Én már az első órán láttam h hesszel! :-D
hát ez lett a vége, nagyon jó a kapcsolatunk, még sose veszekedtünk az 1év alatt, és szerintem nagyon nem is fogunk, nagyon hsaonló a gondolkodásunk, igazán nincs min veszekednünk! :-)
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?