Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis)
:)hát igen ez a torna!!!Tavaly én is fogytam 15 kg a futással,de ezóta tényleg nehéz,lusta vagyok!!
nekem majd 2-3 hét múlva kell vissza mennem a dokimhoz,mert elfogy a met/igaz azt mondta,hogy csak szeptemberbe menjek/de nem elég a gyogyi,kiváncsi vagyok mit fog mondani!!
hát én annyit vettem észre eddig h a pé-m javult! de az lehet az aloe cuccoktól is, mert folyamatosan használom őket! meg most a luteális fázisban már szép egyenletes lett a hőgörbém, előtte mindig cikkcakkos volt! viszont a menszi előtti barnázás nem hogy javult volna, talán még rosszabb lett... most 6 napig barnáztam mielőtt megjött :(
Torna nekem is néha nehezen megy! viszont van amikor jól belelkesedek és akkor minden nap tornázok
á, baj biztos h nem lesz, ezek annyira jó termékek, csakis a hasznunkra válhatnak!
én este szoktam meginni lefekvés előtt, de csak azért mert vmennyi cukor ebben is van és nem merem reggel éhgyomorra nehogy egyből borítson mindent...
hát nem tudom,lehet,hog már előb elkezdem,baj nem lehet
szerinted??Reggel szoktad inni,evés előtt???
bízom benne hogy nem kell már sokat várni!
igen a gélnek kicsit fura az íze is, de nem rossz sztem! akkor kezded inni mikor a maca is megérkezik?
Na megrendelted őket? :) de jó, biztos Te is meg leszel vele elégedve! én ma szereztem be egy újabb adagot! mármint a macából! a gélt most szüneteltetem, jellym még van, most azt szedem még, meg E vitamint vettem most!
ma jött megy egyébként :( emiatt el is vtam kenődve...
itt vagyok :) de már csak kb 10 percig!
mesélj mi újság?
köszi :)
most mennem kell, letelt a munkaidőm, este majd még benézek!
igen, volt néhány ciklus amikor néztük! mielőtt elkezdtem a metet szedni, akkor sajnos nem volt egyértelmű h van e peteérésem...
kicsik voltak a tüszőim, viszont a hőm akkor is fölment...
lh teszttel néztem! meg én érzem is a pé-t olyankor pár órián át nagyon görcsöl a hasam, azon az oldalon ahol a pé van!
nálam ilyen leesés nincs mint Neked! az emelkedés megvan csak nem olyan hirtelen, de úgy tudtam az nem baj...
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?