Mennyire számít a férfiak külseje? (beszélgetés)
Egyetértünk! beszélhetnénk erről részletesebben négyszemközt?
:-DDD
:)))
biztosan a magas, izmos, jóképű pasik nem kötnek bele minden mondatukba..:PP
Sokat számít, de nem ezért marad együtt az ember vele.
HA a belső 0, akkor a külső sem vonzó már.
Legyen ápolt,édes,aranyos.
Az,hogy kövér,vagy sovány?
Hello!
Nálunk a koliban egyálalán nem számít a fiúk külseje! A legtöbb kapcsolatban lévő srác első ránézésre ronda! A vicc az hogy most azokra mondtam hogy ronda akikkel én is szívesen járnék! Mert sajnos az a tapasztalat, hogy a legjobb fejek ezek a nem túl macsó típusok! A többi ELTE-s srác aki jól néz nagyon el van szállva magától, bunkó, és azt hiszi két jó szótól hagyjuk magunkat és akármit megtehet velünk, persze ez a felszínes, külsöségekre adó lányoknál működik is! Nekem ez a véleményem, szerintem én nem vagyok a csúnya fiúkra rászorulva, mert nem vgayok egy Betti, de eddig mindig a ronda fiúk tetszettek nekem, és velük volt a legjobb a kapcsolatom! :)
A kérdés az volt mennyire számít a férfiak külseje.
Számít mindenkinek, ezt látjuk először. Egy benyomás erejéig bizonyára számít. Ugyanilyen benyomás az, amikor megszólal, s a hangjában található valami vonzó(meleg, kedves...) vagy taszító(kioktató, fölényes, ...). Aztán figyelhető más szempontok alapján, s összeállítható egy összkép, aminek alapján valaki szimpatikus lesz, vagy sem. Az egyén (hölgy) ízlésétől függ, kit tart szimpatikusnak a saját értékrendje alapján. Ha a két fél értékrendje hasonló, akkor hamarabb szimpatikus lesz valaki csupán a külső által adott üzenetek által is.
hát... számít a külső, de az ápoltásg talán éppen olyan fontos!
A számomra jó pasinak nem kell feltétlenül kigyúrtnak lennie, nem kell szoliznia, isten őrizz, hogy szőrtelenítsen!... öltözködése ízléses legyen, és fogjon meg ;-)
Fontos a külső IS!
Sok mindent elárul egy emberről,hogy öltözködik,milyen a haja,stb!Az első benyomás legtöbb esetben külső alapján történik.
"Persze legfontosabb a külső!"
Naná, neked mi más? El nem bírnád viselni, ha netán egy nő értelmesen megszólalna melletted, ugye? Te csak úgy tartod a nőidet, mint egy díszpintyet. Csak a madarat nem lehet megd...ni. :pppppp
Ha tiszta, ápolt, kedves, nem öltözik extrém cuccokba, nem veti meg a társaságomat, jókedvűek tudunk együtt lenni, s imádunk is együtt lenni, akkor NEM ÉRDEKEL A FÉRFI KÜLSEJE !!!(S a pénztárcája sem!!!)
(Volt ilyen haverom, de csak a házasságkötésem után hitte el, hogy simán hozzámentem volna...)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Férfiak mennyire könnyen fogadják el más gyermekét?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?